Sonunda kv evliliğimizi bitirdi, bir evin içinde iki yabancı olduk

Sana bosan demicem arkadaşım bende o yoldan geçtim seni cok iyi anlıyorum biz kv ile altli ustluyuz maalesef bizde esimle çok tartisirdik onlar yüzünden sonuç ben bittim sana tek tavsiyem tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Ben öyle yapıyorum gayette mutluyuz suan tek sorunumuz ailesiydi güler yüz alttan alma ile parmakta dondurursun annesi hala kapıdan geçerken bile söylenir esime soylemem bile o zaten biliyor :dua::dua:

İyilik Yap kötülük bul ..
Kötüler geçiyor bu dünyada iyice anladım
Sen onun için uğraş uğraş sonuca Bak Allah yardımcın olsun

Nerelisin Can'ım kendı ülkene git orası daha iyiyse valla ben hıc üstüne düşmem eşimin erkekler şımarır ve daha ıyısını ister . Banane kendimi onun ıcın hırpalamam
Ortada bir Bebek var zaten onun yüzünden sesimi çok çıkarmamaya çalışıyorum. Avukata danıştım durumumu bir ara boşanıp bebeğin velayetini alsan bile yurtdışına babasının izni olmadan çıkaramazsın Dedi. Bizimki de hayatta razı olmaz, çünki kızına çok düşkün. Boşanırsak eğer o çocuğu asla sana vermem diyor

Her seyi eksiksiz yaparak, mukemmel olmaya calisarak zaten hata yapiyorsun. Boyle yaptikca esin simarmis bunlari gorevin gibi gormus.

Bir de aranizin bozulmasindan esiniz suclu bence. Annesinin onu etkilemesine izin vermemeliydi.
Bende öyle düşünüyorum. Dün kendine de dedim hep anneni her işimize karıştırarak bizi bu hale getiren de sen oldun dedim. Ama adamın gözünde yek suçlu benim ne yazık ki. Bundan sonra da bişey yapmayacam madem yaptığımı beğenmiyor en azından kendimi yıpratmış olmayım barı

Allah yardimcin olsun.Ama.tehditlerle gozunu korkutmaya seni etki altinda birakmaya calisiyor.yani acik acik seni kole yerine koyiyor.hakkini savun ezdirme kendini.cocugunu istersen alir.gidersin yasall yollarla.hicbi halt yapamaz
Maalesef şu anlı durumda çocuğu alsam bile çalışamıyorum ben Türkiye'de. Ancak kendi memleketime geri dönebilirim ama bu sefer de çocuğu babasının izni olmadan yurtdışına çıkaramam. Onu da ölse bile kabuletmez. Ne yapacağımı şaşırdım vallah, çok zor bir durum gerçekten.

Sana bosan demicem arkadaşım bende o yoldan geçtim seni cok iyi anlıyorum biz kv ile altli ustluyuz maalesef bizde esimle çok tartisirdik onlar yüzünden sonuç ben bittim sana tek tavsiyem tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Ben öyle yapıyorum gayette mutluyuz suan tek sorunumuz ailesiydi güler yüz alttan alma ile parmakta dondurursun annesi hala kapıdan geçerken bile söylenir esime soylemem bile o zaten biliyor :dua::dua:
Bir ara çok kötü kavgalarımız oldu bende ondan sonra kendim için çocuğum için bunları idare etmeye karar verdim. O yüzden işte ne istediyse hepsini eksiksiz yapmaya çalıştım ama beyefendinin beklentileri oldu tavan. İnsanlık hali illa bir yerde onun hata saydığı şeyleri yapıyorum her şeye anında yetişemiyorum. Öyle olunca da kızıyor bana ben yine susup konuşmuyorum ama bu sefer de surat asıyorsun bana diyip tekrar kızıyor. Dediğim gibi ne yaparsam yapım yaranamıyorum ona çünki kafasında beni çoktan bitirmiş.

Bir ara çok kötü kavgalarımız oldu bende ondan sonra kendim için çocuğum için bunları idare etmeye karar verdim. O yüzden işte ne istediyse hepsini eksiksiz yapmaya çalıştım ama beyefendinin beklentileri oldu tavan. İnsanlık hali illa bir yerde onun hata saydığı şeyleri yapıyorum her şeye anında yetişemiyorum. Öyle olunca da kızıyor bana ben yine susup konuşmuyorum ama bu sefer de surat asıyorsun bana diyip tekrar kızıyor. Dediğim gibi ne yaparsam yapım yaranamıyorum ona çünki kafasında beni çoktan bitirmiş.
Ben 9 haftalik hamileyim 3 haftalikken öğrendim doğru dürüst bisi yapmam bana evi b.k götürüyor dediği zaman istersen yap diyorum Bi tek benim evim mi diyip susturuyorum

Çocuğu sana verecekse bosan imkanın varsa yoksa sömur adamı kivrandir biz kadinlar bunu yapabiliriz bence

Back
X