Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sonunda mobilyalarım geldi buyrun :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
Merhabalar :2:

Aylardır mobilya bakma serüvenim nihayet son bulup siparişimizi verdik.
2 hafta sonra düğünüm var. buda salonum (orta sehpam eksik oda gelecek inşallah) :16:

Vee nasıl halı almalıyım kararsızım tesekkürler

$4-tile - Kopya.webp

Son düzenleme:
Merhabalar :2:

Aylardır mobilya bakma serüvenim nihayet son bulup siparişimizi verdik.
2 hafta sonra düğünüm var. buda salonum (orta sehpam eksik oda gelecek inşallah) :16:

Eki Görüntüle 1201033

güle güle oturmak eskitmek nasip olsun inşallah pembe ve mor delisiyim bayıldım :52: halı ne düşünüyorsun canım

güle güle oturmak eskitmek nasip olsun inşallah pembe ve mor delisiyim bayıldım :52: halı ne düşünüyorsun canım

Aminn cok tesekkürler. Halıda cok kararsızım aslında. Krem kendinden desenli düşündüm olurmu bilemedim.:44:

Son düzenleme:
Aminn cok tesekkürler. Halıda cok kararsızım aslında. Krem kendinden desenli düşündüm olurmu bilemedim.:44:

ben olsam kırık beyaz şagi atardım ohh miss üstünede orta sehpa gelecekmiş zaten açık renk hem geniş hemde ferah miss gibi

çoooook beğendim yaa güle güle kullanın :16: nerden aldınız acaba bende değiştircemde mobilyalarımı şey birde kaça aldınız öğrenebilir miyim? :26:

çoooook beğendim yaa güle güle kullanın :16: nerden aldınız acaba bende değiştircemde mobilyalarımı şey birde kaça aldınız öğrenebilir miyim? :26:

Teşekkür ederim. Saloni mobilyadan aldım. konsol ve koltuklar toplam 8 bin tl

huzurla kullanın inşallah koltuklarınızı renkleri çok hoş orta sehpanız da konsolun rengindeyse güsel olur konsol koyu kalmış sanki bişeyle kombinlemek lazm halıda krem olabilir

huzurla kullanın inşallah koltuklarınızı renkleri çok hoş orta sehpanız da konsolun rengindeyse güsel olur konsol koyu kalmış sanki bişeyle kombinlemek lazm halıda krem olabilir

Evet sehpam konsolun sehpası zatenn :) teşekkürler. konsolum okadar koyu degil aslında resimden olabilir.

Son düzenleme:
mobilyaların sade desenli halı kullanabılırsın :34:

canım hayırlı uğurlu olsun çok güzel iyi günlerde kullan
bayıldım diyebilirim nereden aldın acaba:KK73:

Back
X