Yüksek Bel Kalp Kesimli Uzun Etekli Şifon Gece Elbisesi Ile Büzgü Boncuk (017013788) - DressFirst
canım bu modele bak renk seçenekleri bol miktarda mevcut. 34 bedenim diyince böyle bir şey aklıma geldi :)
uffffffff harikaa :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek Bel Kalp Kesimli Uzun Etekli Şifon Gece Elbisesi Ile Büzgü Boncuk (017013788) - DressFirst
canım bu modele bak renk seçenekleri bol miktarda mevcut. 34 bedenim diyince böyle bir şey aklıma geldi :)
http://tr.dressfirst.com/A-Line-Princess-V-Neck-Floor-Length-Chiffon-Prom-Dress-With-Ruffle-Beading-018005580-g5580
Çan/Prenses Kalp Kesimli Uzun Etekli Şifon Gece Elbisesi Ile Büzgü (017014561) - DressFirst
Çan/Prenses Boyundan Bağlamalı Uzun Etekli Şifon Gece Elbisesi Ile Büzgü (017020328) - DressFirst
bunlar nasıl peki?
Bunu ben baska bi arkadasin söz elbisesi konsunda fikir istediginde yazmistim... Bu tarz elbiseler nasil sence?
Ev icin ideal sanki :) Ben bu kadinin elbiselerini cok seviyorum, nette daha fazla da bulabilirsin bunlar hosuna gittiyse
Bunlar da çok şık ama ben uzun istiyorum