- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman niye eltinize alınan seyler üstünden gereksiz kavgalara giriyorsunuzBen karşı taraftan bir sey istedigimi soylemedim zaten.Ayaklarımın da üstünde duruyorum,çalışıyorum
Hiçbir şey demedi anne kuzusu arayıp neden böyle olduğuna dair tek kelime etmedinişanlınız ne dedi peki
Damat beyin sesi hiç çıkmadı biz kadını aradık bitti nişanda takılan emanetlerinizi alım dedik hemen 5 dakika içinde binanın önüne geldi aldı gitti kadın,çocukta telefonla arayıpta tek kelim etmedi.İyi bari sevindim sizin adınızaçok doğru bir karar olmuş. Peki damat bey hemen kabul mü etti?
Ben değil karşı taraf giriyor.O zaman niye eltinize alınan seyler üstünden gereksiz kavgalara giriyorsunuz
Kendilerini kültürlü sanıp hava atıyorlardı.Başkalarını cahil gören tiplerdi,kendini beğenmiş insanlardı yavaş yavaş kendilerini gösterdiler.İyi ki bitmişKadının kadına yaptığı zulme bakar mısınız?insanlar empati duygusundan yoksun bir tuhaflar! sıkıldım böyle tiplerden.. ayrıca bu es ailesinin gelini üstünde ne tip bir hakkı var mesela?doğurmuş mu, büyütmüş mü,okutmuş mu?bu neyin özgüveni..rezil kafalar? sözde nişanlıya zaten soz de söylemek boşşşs![]()
Aaa aynısını yaşamıştım sıkışınca özür bilmem ne ben salak gibi kandım şimdi boşanıyorum.Önceki konumu bilen biliyor.En son kayınbabam aradı dedim size biraz kırgınım çünkü iki gelininize eşit olmadınız beni umursamadınız dedim adam bana şunu dedi kayinvalidene diyeyim seni arasın aradan 2 3 saat geçti kadın aradı ben gereksiz yere kırılmışım bunlar asılsızmış benim hakkımı savunmama izin vermeden sürekli kendisi konuştu her lafının sonunda duyamıyorum cevap ver alo ses gelmiyo gibi cümleler kurdu haksız olduğu halde haklı olmaya çalıştı.Neymiş gelininin eşyalarının fiyati az tutmus benimki cok,diğer gelin konsol ve tv sehpası almamış ben almışım,o kanepe almıs ben koltuk takımı resmen kıyasladı.Bana bağırıp,küfredebilirmiş ama ben ona gittiğim her yeri söylemek zorundaymışım haber vermek zorundaymışım.Diyorumki keşke baştan atsaydım nişanı.
Katılıyorum kesinlikle...zaten konu sahibi aramış 2 gelininize eşit olmadınız diye. Sanki mecburlar ev döşemeye. O zamanki gelir farklı olabilir şimdiki farklı olabilir...ya da canları öyle istemiş olabilir. Arayıp söylemek ucuzluktur bana göre.Ama onun eşyaları az tuttu seninkiler çok, o kanepe aldi sen koltuk, konsol v.s diye cevaplar verilmiş.
Nisanlin da muhtemelen bisey diyemedi çünkü evlendiren ailesiydi .Oturacağım eşyayı koltuğu başkasına aldırırsam, onlar da benim nereye gidip geldiğime karışma haddi bulur diyorum ben .
Hayirlisi olmuş bence ,madem çalışıyorsunuz bi daha böyle durumlar olunca kendi eşyalarınızı kendiniz yapar kimseye de söz söyletmezsiniz.
Karşı taraf ta tam bir çirkefmiş, sonrası güzel olsun inşallah, üzülmeye değmez
Benim kızdığım noktada nişanlımdı.O kendi dik duruşunu ortaya koymadı,annesi de hep beni iğneledi.Baktım böyle bu çocuk bundan bir yol olmaz deyip nişanı attım.Nasıl başlarsa öyle devam ediyor çünkü.Aaa aynısını yaşamıştım sıkışınca özür bilmem ne ben salak gibi kandım şimdi boşanıyorum.
Sıkı dur bi vade sonra adın paragöz eşya meraklısı kıskanç olacak. Sonu yine aynı.
Nişanlın sınır çizse dik dursa zaten bu ayrımı yaşamazdın hadi yaşadın sen değil o kavga ederdi.
Hiçbiri değişmeyecek.
Canın annene üç kuruşluk insanlardan laf yedirme
Siz konuları okudunuz mu?Ben ilk arayıp onlara iki gelininize eşit olmadınız demedim.Ben eşya seçme konusuna bile sıcak bakmıyordum ki kadın gidelim dedi.Eşit olmama tarafı şuydu geliniyle her geldiğinde yamacına oturtup bizi ve bizim evi eleştirme huyları vardı.Diğer gelini görünce benimle sohbet içersine girmez hatta yüzüme bile çok bakmazdı,sürekli diğer geliniyle sohbeti vardı ve onun yanında benide iğnelemeye çalışırdı.Maddi olarak eşit olup olmaması umrumda değil.Manevi olarak iki tarafada aynı davrandığını hissetirebilmeli.Katılıyorum kesinlikle...zaten konu sahibi aramış 2 gelininize eşit olmadınız diye. Sanki mecburlar ev döşemeye. O zamanki gelir farklı olabilir şimdiki farklı olabilir...ya da canları öyle istemiş olabilir. Arayıp söylemek ucuzluktur bana göre.
2 insan evini kiralayip az öz eşya alıp geçim saglayamiyorsa evlenmesin ya. Bu nedir...yok köşe takımı aldın yok sehpa almadin ucuz ucuz hareketler.
Tamam siz bilirsinizÖnceki konumu bilen biliyor diye başlayan konuları okumuyorum bile
Hımm ben eşya odaklı olaylar cıktı sandim yanlış anladım galiba.Siz konuları okudunuz mu?Ben ilk arayıp onlara iki gelininize eşit olmadınız demedim.Ben eşya seçme konusuna bile sıcak bakmıyordum ki kadın gidelim dedi.Eşit olmama tarafı şuydu geliniyle her geldiğinde yamacına oturtup bizi ve bizim evi eleştirme huyları vardı.Diğer gelini görünce benimle sohbet içersine girmez hatta yüzüme bile çok bakmazdı,sürekli diğer geliniyle sohbeti vardı ve onun yanında benide iğnelemeye çalışırdı.Maddi olarak eşit olup olmaması umrumda değil.Manevi olarak iki tarafada aynı davrandığını hissetirebilmeli.
Tüm kalbimle söylüyorum keşke senin kadar akıllı olsaydımBenim kızdığım noktada nişanlımdı.O kendi dik duruşunu ortaya koymadı,annesi de hep beni iğneledi.Baktım böyle bu çocuk bundan bir yol olmaz deyip nişanı attım.Nasıl başlarsa öyle devam ediyor çünkü.
Ben beni aşağılayıp,iğneleyen bir kayınvalideyle yine yapardım.Fakat oğlu pasifti idare edecek kişi eştir.O durumu idare etmek yerine her şekilde beni geri plana attırdıHımm ben eşya odaklı olaylar cıktı sandim yanlış anladım galiba.
Ama diğer bahsettiginiz konuyla ilgili de aynı düşünmüyorum. Diğer gelini daha çok seviyordur belki kabul edilebilir birşey. Yani evladı değilsiniz ki eşit sevsin. Manevi olarak eşit davranmiyorsa siz de ona göre davranırdınız. Sizi ignelemeye çalıştığında verirdiniz cevabını olur biterdi.
Bazen ilerde ne olacağını bilemiyoruz malesef hakkınızda hayırlı olan buymuş.Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.Dualarım sizinleTüm kalbimle söylüyorum keşke senin kadar akıllı olsaydım
Sanırım bütün erkek anneleri böyle benimde eşimin annesi böyleydi yapmadıkları kalmadı kocasıyla birlikte..en sonki yenilir yutulur gibi değildi anası yüzünden erken doğum yaptım ogün kanamam geldi kızımı kaybediyordum ..babanne olarak ne alıcaksın babaannesi deyince hakaretler küfürler öbür gelinine sadece çocuk için zıbın almışta başka bişey almamışta ben hep marka alıyormuşumda demediği kalmadı..eşimin ailesini sevmiyorum artık annemin yanında aşağılamak hakaret etmek çok yaptılar..şimdi anası meme kanseri arayıp kızım seni çok seviyorum diyor vicdan azabından..onca yapılandan sonra ne affederim ne de görüşürüm..Önceki konumu bilen biliyor.En son kayınbabam aradı dedim size biraz kırgınım çünkü iki gelininize eşit olmadınız beni umursamadınız dedim adam bana şunu dedi kayinvalidene diyeyim seni arasın aradan 2 3 saat geçti kadın aradı ben gereksiz yere kırılmışım bunlar asılsızmış benim hakkımı savunmama izin vermeden sürekli kendisi konuştu her lafının sonunda duyamıyorum cevap ver alo ses gelmiyo gibi cümleler kurdu haksız olduğu halde haklı olmaya çalıştı.Neymiş gelininin eşyalarının fiyati az tutmus benimki cok,diğer gelin konsol ve tv sehpası almamış ben almışım,o kanepe almıs ben koltuk takımı resmen kıyasladı.Bana bağırıp,küfredebilirmiş ama ben ona gittiğim her yeri söylemek zorundaymışım haber vermek zorundaymışım.Diyorumki keşke baştan atsaydım nişanı.
Size yapılanlar yenilir,yutulur cinsten değil Allah çocuğunuzu size bağışlamış.Ne insanlar birde seni seviyorum diyor size.Hakkınızı helal etmeseniz yeridir.Geçmis olsun sizeSanırım bütün erkek anneleri böyle benimde eşimin annesi böyleydi yapmadıkları kalmadı kocasıyla birlikte..en sonki yenilir yutulur gibi değildi anası yüzünden erken doğum yaptım ogün kanamam geldi kızımı kaybediyordum ..babanne olarak ne alıcaksın babaannesi deyince hakaretler küfürler öbür gelinine sadece çocuk için zıbın almışta başka bişey almamışta ben hep marka alıyormuşumda demediği kalmadı..eşimin ailesini sevmiyorum artık annemin yanında aşağılamak hakaret etmek çok yaptılar..şimdi anası meme kanseri arayıp kızım seni çok seviyorum diyor vicdan azabından..onca yapılandan sonra ne affederim ne de görüşürüm..
Aynen öyle canım..en iyisi görüşmemek..ben kolay kolay boşan nişan at demem ama çok iyi yapmışsın kurtulmuşsunSize yapılanlar yenilir,yutulur cinsten değil Allah çocuğunuzu size bağışlamış.Ne insanlar birde seni seviyorum diyor size.Hakkınızı helal etmeseniz yeridir.Geçmis olsun size