Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

Ya benim mesajlarım neden görünmüyor ki Fotoğraf ekledim bir bakın

Frigg merhaba. İzlemeye alabilirsen ben de bakmak isterim fotoğraflarına. Geçmiş olsun umarım istediğim büyüklükte olmuştur...

kuzzuum sen hangi doktora oldun bide fotoğraflarını görme şansım varmı 90 diyosun bence tamm yerinde herşey ben 85 olsa razı olucam walla
Ben Mersin'de oldum canım, Prof. Dr. Şakir Ünal yaptı ameliyatımı. İzlemeye aldım seni.

Teşekkür ederim, izlemeye aldım, bakabilirsin fotoğraflara

Çoook güzel görünüyorlar maşallah... Kesi yeri izi şimdiye hiçç kalmamıştır... Ben de yakın bir zamanda olacağım. Böyle foto ekleyeceğim günler yakındır umarım ah ahhh.:)))

Çoook güzel görünüyorlar maşallah... Kesi yeri izi şimdiye hiçç kalmamıştır... Ben de yakın bir zamanda olacağım. Böyle foto ekleyeceğim günler yakındır umarım ah ahhh.:)))
Çok teşekkür ederim canım Yok izler sıkıntılı, hala kızarık malesef Bir de talihsizlik, bugün bir dikişten hafif kan sızdı korktum hemen gidip doktoruma göründüm. Neyse ki çok korkulacak bişi değilmiş. Hadi hayırlısı, umarım sen de istediğin göğüslere kavuşursun tez vakitte

Gecmıs olsun frigg bende 22 kılo verdım 12 kılo daha verıp 65 olunca amelıyat dusunuyorum fotograflarına bakabılır r mıyım

Aa önemli bir sorun yoktur inşallah? Nedenmiş ki? Kavuşayım artıkkk sabırsızlanıyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…