- Konu Sahibi karacikolata
canım bende lekelenme olmuştu 5-6 haftalıkken, çok korkmuştum gitmiştim hemen doktora. kesede kanama var demişti. vitamin ve vajinal jel verdi. sanırım o vajinal jelde progestan içeriyor. Hala kullanıyorum. Sanırım işe yaradı çünkü geçen cumartesi gittiğimde geçmiş dedi. lekelenmelerim de bitti. ama hala jeli kullanıyorum.. çok dikkat etmemiz lazım 3 aya kadar. en riskli dönem. Artık allaha emanet bebişlerimiz..
Umarım aksilikler çıkmaz canım dikkatli olmaktan başka yapıcak bşeyimiz yok. bende doktora gideceğim saat 4 gibi. tekrar kanda gebelik testine bakıcakmış hormonlar yükseldimi diye ultrasonla tekrar bakarmı bilmiyorum

tabikide çok yanlış düşünüyorsun. çünkü bünyden bünyeye değişiyor. mutlaka duymuşsundur ilk geceden bile hamile kalanlarıbizde 1 sene sürdü senide göreceğiz o zaman.
Bakalım seneye çalışmalara başlarız bizde :) Burda böyle konuları okuyorum ya o yüzden kötü düşünüyorum sanırım. Allah herkesin gönlüne göre versinn :)
pozitif düşün. herşey güzel olur emin ol. sağlıklı ve huzurlu olalımda herşey olur.
hayırlı olsun..
çok sevindim...
darısı başımıza artık..
allah isteyen herkese versin hayırlısıyla..
dua et bizim için :)
çok sağol canımcım. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. bize nasip etti bakalım şimdi korumaya çalışma ve tutunmasına yardımcı olma zamanı![]()