Sizin adiniza uzuldum gercekten ne saygizizlarmis ya ben birsey silkerken bakiyiorum asaya biri varmi camasiri varmi falan bagzen dalginlitan silkeledigimde adam varmis cok utanmistim o gun hep dikkat etmeye calisyorum, ama bukadr sizin kizmanizi umarsamayan arsiz insanlarla bas etmek zor gercekten ama siz cikarsaniz o saygisiz kazandim diyecek simdi ayy ben bile sinirr oldum hegercekten komsu evden onemli oluyor umarim diyer yerde huzurunuz olur hayirlisi olsun
keşke gücüm yetseydi hep tatlı dille uyardım bugün dayanamadım ... olanlar olduO kilimleri sigara ile bir iki delseydin bakalım sarkıtacaklar mıydı... insanımızın varoş hallerinden hiç hoşlanmıyorum.
Hayret gercekten guzelce konusuncadami duzelmediler insan nasil bukadr duyarsiz olabilir gunahada giriyorlar hicmi allah korkusu olmaz,yapacak baska care yokmu acaba diye soruyirum canim okadrmi rahatsi ediciler hala inanamiyorum buakdr kotu olmalarina hemaalesef pes ettim mutlaka arkamdan sevineceklerdir ama yerime kim gelirse o kişi adına çok üzgünüm ancak evi yaşam alanı değilde belki uyku alanı olarak görecek bir kişi oturursa o şekilde rahat eder Allah böyle insanlarla kimseyi sınamasın şu an resmen üzüntüden kalbim sıkışıyor o kadar huzurum yerindeydi ki kendi evim gibi mis benimsemiştimdizayn etmiştim ... benden sonra gelen bu kişilerle evime gölge düştü... sağ ol canım
Sizin adiniza uzuldum gercekten ne saygizizlarmis ya ben birsey silkerken bakiyiorum asaya biri varmi camasiri varmi falan bagzen dalginlitan silkeledigimde adam varmis cok utanmistim o gun hep dikkat etmeye calisyorum, ama bukadr sizin kizmanizi umarsamayan arsiz insanlarla bas etmek zor gercekten ama siz cikarsaniz o saygisiz kazandim diyecek simdi ayy ben bile sinirr oldum hegercekten komsu evden onemli oluyor umarim diyer yerde huzurunuz olur hayirlisi olsun
Hayret gercekten guzelce konusuncadami duzelmediler insan nasil bukadr duyarsiz olabilir gunahada giriyorlar hicmi allah korkusu olmaz,yapacak baska care yokmu acaba diye soruyirum canim okadrmi rahatsi ediciler hala inanamiyorum buakdr kotu olmalarina he
Kusura bakmayin ama balkondan bi seyler silkelemek basli basina saygisizlik zaten,asagida birinin olmasi iki kat saygisizlik olur yalnizca.O cirpilan nesnedeki pislik o balkona,cam onune dusuyo ordan da eve girmiyo mu?
Yok ya benim oyle pis hali degil tozlu sadece ama napimKusura bakmayin ama balkondan bi seyler silkelemek basli basina saygisizlik zaten,asagida birinin olmasi iki kat saygisizlik olur yalnizca.O cirpilan nesnedeki pislik o balkona,cam onune dusuyo ordan da eve girmiyo mu?
Yok ya benim oyle pis hali degil tozlu sadece ama napimordan silkememeye calisyorum genede mecbur alirsam iste kimsenin kalbini kirmak istemem bugune kadr birseyde demediler gordukleride oluyordu ama diyorum ya ne sıklikla yapiyirum nede oyle pislikleri silkerim
Anam bunlar mahsuz yapiyirlar ozman okadr demissin yani bana diyecekler ben asla yapamam daha birkere kucu hali dismustu oda bildigimi halilardan degil hafif yunlu hali yani kadinin cicegi kirilmisti ucundan kadina ozur dilemkten dilimde bittiydi arttik cicekya ara ara halı silkelersin ucundan bir çıkarır havalandırırsın o ayrı ben balkona halı çıkınca balkon penceresine kadar silmek zorunda kalıyorum :) içinde bir ben yokum halıların
Yok ya benim oyle pis hali degil tozlu sadece ama napimordan silkememeye calisyorum genede mecbur alirsam iste kimsenin kalbini kirmak istemem bugune kadr birseyde demediler gordukleride oluyordu ama diyorum ya ne sıklikla yapiyirum nede oyle pislikleri silkerim
çok oturdum kiralardaDaha evvel burada bir konu açmıştım belkide cesaretim olmadığı için taşınamadım bunca zaman oturduğum evde zerre kadar huzurum kalmadı balkonuma ektiğim çiçeklerimin üzerine akan su damlalarını her sabah balkondan topladığım çöpleri, yarıya kadar asılmış nevresim takımlarını görmekten mutfak penceremden silkelenen halıdan gına geldi yarıya kadar penceremi kapatan kilimler temizliğin göstergesi imiş... en son raddeye geldik bugün tartıştık kendileride kiracı olan bu kişiler kalabalığı ve zorba tavırlaryla bana pes ettirdi bu akşam üst kat bir ev aradık ve sanırım bulduk yarın gidip göreceğiz o kadar boşlukta hissediyorum ki... tüm düzenim yerle bir olacak gibi... bana akıl verin yaşayanlar birden fazla evde oturdunuz mu? taşınmanız çok zor oldu mu ?
Girmez olur mu bu kişiler kışın taşınmıştı önce hiç sorun yoktu havalar ısındı şöyle balkonu aralayıp yanda koltukta bir çay keyfi yapayım dedim sen halı güm güm silkelemeye başla :s ilk şok anımı o gün yaşadım zaten kıl tüy herkesin bir takıntısı var ben evimde temizliğimi yaparım yerde siyah bir şey görsem parmağımla alırımsanki beddua edilmiş gibi artık sinirden gülerek anlatıyorum inanın gittim söyledim rica ettim elektrik süpürgem yok dedi bir sene süpürge almadı inanır mısınız?
Anam bunlar mahsuz yapiyirlar ozman okadr demissin yani bana diyecekler ben asla yapamam daha birkere kucu hali dismustu oda bildigimi halilardan degil hafif yunlu hali yani kadinin cicegi kirilmisti ucundan kadina ozur dilemkten dilimde bittiydi arttik cicekdiyecegim o ki onlarda saygi utanma yok yani birde inada yapiyor bence gicikligina resmen cop atiyor balkonuna hala uste cikiyor baksana boylelrine anlatamazsiz arsizlar cunku umarim hayirlisi olur yeni evin canim nedim duzenin bozulcak ama en azindan hizurun daha duzgun komsularin olur onsalalh
Elektrik supurgesi fabrikasi verseniz bile kar etmez o pasaklilara.
Ne guzel yeni eve,huzurlu bi ortama kavusuyosunuz ,tasinirken cektiginiz tum sıkıntılar sessiz,tertemiz bi evde gecireceginiz ilk dakikada unutulacak emin olun.
Ya bu silkeleme olayını anlamadım anlamayacağım.
Masa örtüsü silkelenmez mesela, bezle silinir yada kırıntılar toplanır yine bezle lavaboya falan konulur. Kendi pisini kırıntını sokağa atmak inanılmaz bencilce bir şey. Benim evim temiz olsun sokak batsın umurumda da değil demek. Cidden bunu yapanlar bana medeniyetten nasibini almamış gibi geliyor ve hatta temizliğini üstünkörü yapan pasaklı gibi geliyor.
Halı da silkelenmez süpürülür veya temizletilmeye verilir, sokaktaki insanlara pislik akıtmak cidden ayıp yaa. Kaldı yani hala bunları yapanlar.
Satabiliyorsanız evinizi satıp tekrar ev alma durumunuz yok mu? En güzeli o olur bence
uzulme herseyde bir hayir canim bundan donra huzurlu olursun insalalhtesekkur ederim canim insallah basarili olurum ilk defa tasinmanin stresini yasiyorum evlendigimde esyalar direk bu eve geldigi icin hersey kendiliginden oldu sanki... bir atlatsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?