- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Hassas bir durum, sanirim esinin ailesi konu sahibi ile gecinemiyor, bosanma olursa niye oglumuzun bekarken kazandigi ev uzerinde hak sahibi olsun diye düşünüyor olabilirler. Boyle hesaplar cirkinse konu sahibinin neden para k.pederin hesabinda diye hesaplara girmesi de çirkin. Esi o benim babam nasil boyle seyler düşünürsün diye kırılabilir. Iki tarafta kendince hesaplara girisiyor neticede. Bekarken kazandığı bir ev ise konu sahibinin karismamasi gerekiyor.
Yani paranın babada durmasına ben de kızarım. Bu eşime çocuk muamelesi yapmaktır benim gözümde. Sen paraya mukayet olamazsın bende dursun demektir. Böyle altınları falan da çocuklardan alıp bizde dursun diyen kvler var. Yahu bu insanlar 30 yaşında adamlar. Biraz yetişkin muamelesi görmeliler.
Eşi dese ki ben bunu babamın üzerine yapıcam. Ben yine bir dururum. En azından fikir belirtmiş olur. Arkadan iş çevirmemiş olur. Tapuda oldu bittiye getirmeye çalışıyorlarsa ben buna bozulurum. En azından konuşulmayı hakettiğini düşünüyorum konu sahibinin. Kaldı ki konu sahibi böyle paragöz ya da mala mülke ihtiyacı olan bir insan değil. Kendi ailesinden evler (ev değil evler) düşen bir insan. İncindiği nokta başka.