- 11 Ocak 2024
- 395
- 720
- 18
- 37
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Yine bir kadın öğretmen ve yine bosanmayi dünyanın en korkunç şeyi gibi düşünen mesai arkadaşlarıKızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum
Kim sokuyor aklınıza böyle şeyleri, siz izin vermediği biz sürece kim sizi niye üzsün? Bir de boşanmayı kimse ayıp olarak görmez. Bekar kadınız kim ne dedikodu yapıyorsa yapsın bu saatten sonra.Ayıplarlar diye ya da dedikodu yapıp seni üzerler dedi.
Saçmalamayın. Neden gizli kalsın?Kızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum
Bu taş devrinde kalan okul hangi güzide beldemizde acaba çok merak ettim? Ayıplanacak ne varmış bunda yahu ne saçma sapan kafalarAyıplarlar diye ya da dedikodu yapıp seni üzerler dedi.
Boşanmış insanın dedikodusunu yapmamDedikodu yaparlar diye
Başarısız hissediyorum. Yeni evli olunca ne çabuk ayrıldı derler diye düşünüyorum.
Değil tabiki 1yıllık evliyim o yüzdenneden gizliyosunuz ki ayıp bi şey mi bu
Gizleme sebebin nedir ?Kızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?