- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Gizlenecek, utanılacak bir şey yok. Bangır bangır ilan etmenize de gerek yok. Bu gayet doğal bir durum. Denk gelirse içinizden geldiği gibi söylemek isterseniz söylersiniz, size kalmışKızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum
Neden gizli kalsinki? Utanılacak bı durum mu boşanmak? Her an herşey olabilir, kimsenin garantisi yok, herkes bosanabilir. İyi olmuş soylediginiz, sır gibi saklamak sizi sıkıntıya sokarKızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum
Dedikodu yaparlar diyeNeden gizli kalacakmış peki ?
Dedikodu yaparlar diye
Dedikodu yaparlar diye
Arkadaşınizda dedikodu yapıyordur o zaman böyle düşünüyorsa.Dedikodu yaparlar diye
Ayıplı şeyler gizlenir, boşanmak ayıplı değil.Kızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum
Ay iyice asap bozmaya başladı durumunuz. Tedavi mi oluyorsunuz ne yapıyorsanız yapın artık. Bir sürü boşanmış insan var, gelip yazdığınız şeyleri okumak zorunda kalıyorlar. Biraz duruşunuz olsun ya. Ayiplarlarmis. Kafaya bakAyıplarlar diye ya da dedikodu yapıp seni üzerler dedi.
Söylemeseydiniz yalancı olacaktınız. Dürüstlük her zaman iyidir.Kızlar biliyorsunuz ki boşandım akrabalara söyledim ve okulda sadece çok yakın arkadaşıma demiştim. Bugün bir hocayla aramız iyi konuşuyorduk,evlilikten konuştuk sen evli miydin dedi ben de ayrıldım felan dedim sonra pişman oldum dediğim için. Açılçası okuldaki arkadaşım demeseydin dedi gizli kalsaydı felan dedi rahatladım ama yinede arkadaşım öyle deyince pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?