Saol arkadasim icimi döktüm saolHadi geçmiş olsun
Ah sormayin delirdim orda bir gun gorusmesek ertesi gun dun niye gelmediniz derdi surati kirk karis.. her gun gorusmek istermi insan delirtti beni.
Aminnnnnnn butun kaynanalar boyle degildir tabi genelleme yapmamak lazim aslinda. Karismayi falan kendilerinr hak goruyo bazı kaynanalar iste benimki gibiDarısı diğer mazlumların başına.
Gelinime her gun gel demeyecegim kesin:))) herkes muTlu olsun evindeBizde evlat buyutuyoruz valla bu buyuklerin yaptigi hatalari yapmak istemiyorum acikcasi. Umarim kotu kaynanalar olmayiz
Yok yok ne gitmesi artik zor kactim zaten resmen.Allah kurtarmis es ailesiyle ayni yerde oturmak zindan gibi bisey
Bidaha gerekirse ekmek peynir ye oraya geri gitme
Allah razı olsun arkadasim demek anlamissin beni gercekten. Cok mutsuzdum cok. Evet her dedigine katılıyorum. Hem kira ver hem eziyet cek bide.Ben zaten sizin konunuzu okudukça çok üzülüyordum.Cidden mutsuz olduğunuz çok belliydi..en çok da kira evinde oturup kayınvalidenizle aynı binada oturmanıza şaşırıyordum.Bazen burada okuyoruz aile binası diye , ev kirası ödememek için KV ile aynı binada oturmayı kabul eden arkadaşları ..ama hem kira ödeyip hem bu eziyete katlanmak çok saçmaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?