Geçenler de 2 , 3 tane konu açtım esimi anlattım derdimi paylaştım sizlerle hepiniz o adam ile ömür geçmez dedi . Boşanma fikrini kafama koymuştum ama evden gitmeye cesaretim yoktu. Bugün kaynanam aramızı yapmaya çalışırken yine kavga ettik bir hışımla aldım çantamı bir de kolonya şişesi vurdum kırdım
rahatladım resmen beee bu zamana kadar icimde tuttuklarim sise ile beraber parçalandı gitti resmen
Gel gelecek olursak derdim su ki yanima bir çorap bile almadim . Adam da bana bu evden gidersen ben müsait olduğum gün gelir alırsın eşyalarını başka türlü benim evime gelme 1 günde gel herseyini topla git dedi. Pazar günü toplucaz eşyaları o zamana kadar giyecek bişeyim yok
haliyle çalışmama izin vermediği için param da yok . 2 tane bilezigim var onu da kıyafet için bozamam . Ben gitsem eşyaları almaya bilezikler bende diye vermemezlik yaparsa direk gidip polise mi şikayetçi oluyoruz nasıl oluyor bilenler bir yazsın . Bir de 7 aylık evliyiz hemen boşanabilir miyiz ? Süreci bilenler anlatırsa sevinirim