sonunda tevfik sözen'e ameliyat olduuuummmm !!! :):):)

asse_xiah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
56
1
98
merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda ameliyatımı oldum..çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı gayet başarılı şekilde geçti..olmayı düşünen arkadaşlar hiç korkmayın ve mutlaka doktor seçiminizi çok iyi yapın :) ben doktorumdan çok çok memnun kaldım dikişlerimin alınmasını sabırsızlıkla bekliyorummmm :D :52:

çok geçmiş olsun,biz hala sayıklıyoruz tevfik sözene ameliyat olmak için millet çatır çatır oluyor valla ah hoca ankaraya gitmiyeydi :(
özel mesaj attım canım cevap verirsen çok mutlu olurum

merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda ameliyatımı oldum..çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı gayet başarılı şekilde geçti..olmayı düşünen arkadaşlar hiç korkmayın ve mutlaka doktor seçiminizi çok iyi yapın :) ben doktorumdan çok çok memnun kaldım dikişlerimin alınmasını sabırsızlıkla bekliyorummmm :D :52:
Ayy canım benim cok gecmis olsun iyilesir iyileşmez fotolarını görmeyi isterim cok:)

çok geçmiş olsun,biz hala sayıklıyoruz tevfik sözene ameliyat olmak için millet çatır çatır oluyor valla ah hoca ankaraya gitmiyeydi :(

teşekkür ederim canm sagol..ben ilk olarak mail attım kendisine sonra geri döndü ve anlattım durumumu.ben eskişehirdeyim ve ankaraya gittim orada oldum ameliyatı..ilk olarak resimlerimi attım mail olarak snrada telefonunu verdi bana ve randevu alıp gittim.istanbula gelirmi bilmiyorum mail atıp konuş çok iyi biri zaten geri dönüş yapar sana..buarada ben iyiki ankaraya gelmiş diyorum :52:

canımcım gecmıiş olsun nasıl ıyımısın tasarımında dahıl resımlerını koyarmısın bakalım(arkadas olarak eklermısın)

Canım ben de doktor arayışındayım Tevfik hocayı tanımıyorum ama yapılan yorumlardan görüşemem gereken doktorlardan biri diye düşünüyorum ama Ankarada ameliyat olmam gerekiyor, kendisi Ankarada mı İstanbulda mı tam emin olamadım. Ankaradaysa nerde, internette İstanbulda bir hastanede görünüyor?

Canım ben de doktor arayışındayım Tevfik hocayı tanımıyorum ama yapılan yorumlardan görüşemem gereken doktorlardan biri diye düşünüyorum ama Ankarada ameliyat olmam gerekiyor, kendisi Ankarada mı İstanbulda mı tam emin olamadım. Ankaradaysa nerde, internette İstanbulda bir hastanede görünüyor?

canım mail atarsan hoca sana gerekli bilgileri verir,ben mail attığımda kısa bir sürede cevap verip merakımı gidermişti

tevfiksozen@gmail.com

Back
X