sonunda tevfik sözen'e ameliyat olduuuummmm !!! :):):)

canım ben telde gorustum..bayramdan sonra randevu almayı dusunuyorum..hacettepede herkesin begendiği birdoktormus..burun ameliyatında cok iyi diyorlarmış..

merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda ameliyatımı oldum..çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı gayet başarılı şekilde geçti..olmayı düşünen arkadaşlar hiç korkmayın ve mutlaka doktor seçiminizi çok iyi yapın :) ben doktorumdan çok çok memnun kaldım dikişlerimin alınmasını sabırsızlıkla bekliyorummmm :D :52:

cok gecmiş olsunn :)

arkadaşlar tevfik hocaya güvenebilrisnz ben ki zor karar veren korkan biriydim ama o kadar iyi ilgilendiki ve istedigim gibi oldu..zaten görüşmeye gittiginzde sizede o güveni verecektir :):)

arkadaşlar tevfik hocaya güvenebilrisnz ben ki zor karar veren korkan biriydim ama o kadar iyi ilgilendiki ve istedigim gibi oldu..zaten görüşmeye gittiginzde sizede o güveni verecektir :):)

Gördüm cnm albümünü gercekten güzel olmus. Diger olan arkadaşlarınkinide gördüm. Begendim açıkcası, dr ile bi görüşecegim. Umarım olumlu bi görüşme olur bende kurtulurum sıkıntılarımdan. Ameliyat sonrası görsel dışında, burun içi sıkıntı varmıydı? Varsa şimdi nasıl yorum yaparsan iyi olur cnm

Gördüm cnm albümünü gercekten güzel olmus. Diger olan arkadaşlarınkinide gördüm. Begendim açıkcası, dr ile bi görüşecegim. Umarım olumlu bi görüşme olur bende kurtulurum sıkıntılarımdan. Ameliyat sonrası görsel dışında, burun içi sıkıntı varmıydı? Varsa şimdi nasıl yorum yaparsan iyi olur cnm

vardı canm..nefes alamıyordum gece uyurken agzım açık yatıyordum..küçükken düşmüştüm onun sonucunda kemikte egrilik vardı et vardı bide..

canım ben telde gorustum..bayramdan sonra randevu almayı dusunuyorum..hacettepede herkesin begendiği birdoktormus..burun ameliyatında cok iyi diyorlarmış..

Merhaba, hastanenin telefonundan mı ulaştınız kendisine, nasıl ulaştınız? Ben mail ile ulaşamadım, başka nasıl ulaşabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back
X