Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen görüştün mü? Ben pazartesi ön görüşme yapacagım. Fotograf bulmak da çok zor yaaaaaaa
Ankardamı yasıyorsun..haberleşelim :)
merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda ameliyatımı oldum..çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı gayet başarılı şekilde geçti..olmayı düşünen arkadaşlar hiç korkmayın ve mutlaka doktor seçiminizi çok iyi yapın :) ben doktorumdan çok çok memnun kaldım dikişlerimin alınmasını sabırsızlıkla bekliyorummmm![]()
![]()
saol canım ekledim fotolarımı görebilrsn :)Cnm istek gönderdim benide ekler misin karar aşamasındayım !
cok gecmiş olsunn :)
arkadaşlar tevfik hocaya güvenebilrisnz ben ki zor karar veren korkan biriydim ama o kadar iyi ilgilendiki ve istedigim gibi oldu..zaten görüşmeye gittiginzde sizede o güveni verecektir :):)
Gördüm cnm albümünü gercekten güzel olmus. Diger olan arkadaşlarınkinide gördüm. Begendim açıkcası, dr ile bi görüşecegim. Umarım olumlu bi görüşme olur bende kurtulurum sıkıntılarımdan. Ameliyat sonrası görsel dışında, burun içi sıkıntı varmıydı? Varsa şimdi nasıl yorum yaparsan iyi olur cnm
sabırsızlıkla beklıyorum efnan,busra ve evhamlı sıra senın burnusunu gormekte ınsallah ıstedıgınden guzel olmustur
arkadaşlar tevfik hocaya güvenebilrisnz ben ki zor karar veren korkan biriydim ama o kadar iyi ilgilendiki ve istedigim gibi oldu..zaten görüşmeye gittiginzde sizede o güveni verecektir :):)
canım ben telde gorustum..bayramdan sonra randevu almayı dusunuyorum..hacettepede herkesin begendiği birdoktormus..burun ameliyatında cok iyi diyorlarmış..
arkadaşlar ben sitede yeniyim albümleri nasıl görücem ya görmeiyorum bi türlü kafayı yedim
arkadaşlar benim fotolarımı görmek isteyenler arkdaş olarak ekleyebilirler :)
tamam kabul ettim :)asse-xiah ekledim seni
arkadaşlar benim fotolarımı görmek isteyenler arkdaş olarak ekleyebilirler :)
Canım beni de ekler misin acaba? Bende Eskişehirdeyim burda olmak istemiyorum güvenemiyorum. Ankarada Tevfik beye olmak istiyorum. Çok merak ettim resimleriniarkadaşlar benim fotolarımı görmek isteyenler arkdaş olarak ekleyebilirler :)