Sonunda yazıyorum çünkü artık dayanamıyorum...

Zamanında asla yapmaz dediğiniz sonsuz güvendiğiniz bi insandan bunları görmek nasıl yıkar kişiyi çok iyi bilirim.
Şuan aynı durumdayız da diyebilirim.
Bende sonrasında bir sürü laf söz duydum hak etmediğim ve doğru düzgün bi ayrılık sebebimiz yoktu.
Benimde bi ufaklığım var onla oyalanıyorum.
O kendine nasıl bi yol çizdiyse sizde çizeceksiniz.
Şuan durumunuz nedir bilmiyorum ama dışarı çıkıp iş arayın
Evde oturmak da insanı mahvediyor.

En azından şunu anladık erkeklere tamamen güvenip bağlanmamak gerekir... boshayallersmile

zor bir durum gerçekten...

bence Allah'a isyan etmek yerine şükretmelisiniz... sizi böyle bir şeytandan kurtardığı için...

seni öldürmeyen şey güçlü kılar demiş niçe
hepimiz hayatımızın en baharında buna benzer tokatlar yedik be canım..
ama bak hala yaşıyoruz , ne öldük , ne Mazhar Osman'lık olduk..
yaşadığın deneyim ileride sana çok şeyler kazandırıcak , biraz zaman lazım..

canım ya olayı tek taraflı dinleyip yorum yapmak çok zor bi insan nasıl evlenme arifesinden bukadar küfür edecek hale gelebilir ki görünen büyük 1sorunda yoksa ama sen yat kalk Allaha şükret ya evlenseydin ve sonra bu yüzünü görseydin herkez mutlu ve huzurlu olmak için evlenir ya bu yaşadıklarını ozaman yaşasaydın şükretki gerçek yüzünü erken gördün inan araman merak etemen hep bu olayı kendine yediremenden ama onunla ilgili bilgi alıp 1şeyler duyduk ça unutamazsın bi süre bilgisayardan yada onunla ilgili bilgi alacagın sitelerden uzak dur işe gir giremiyorsan gidebileceğin uzakta karaban varsa onlara git ne üzüntüler zaman la unutuluyor herşeyin başı sağlık ve inan şükret zamanın da gerçek yüzünü gördün ve hayırlısını iste yaradandan

cok karaktersiz bir insanmis ,aslinda bence seni sok eden bu kadar uzen sey 1 gunde aniden karakter degistirmesi ,gercek yuzunu zamanla gosterseydi belki bu kadar uzulmeyecek ve simdi kendi kendine teselli verecektin, zaten belliydi yurumeyecekti sonu yoktu gibi sozlerle biraz olsun yureginin yanginina su serpecektin,ama o zamanda is isten gecmis de olabilirdi.Bu dunyada senden daha degerli kimse yok o yuzden kimsenin seni uzmesine izin verme.Yaptiklari bir erkegin ne olursa olsun bir bayana asla yapmamasi gereken seyler,aslinda onun acil bir sekilde psikolojik yardim almasi gerekiyor,bence sen sevinmelisin oyle birinden kurtuldugun icin, bunlari yapan insandan hersey beklenir ,o yapilanlar bir yere kadar sineye cekilir ama bir sure sonra Allahim ben nasil boyle bir adami sevebilmisim kormuymusum dersin kurtulma yollari ararsin da isin icinden cikamazsin ama sen dedigim gibi sansli oldugunu dusunmelisin cunku bu aciyi bir kez cekeceksin sonra onu unutacaksin.

Bir zaman gelecek ki iyi ki bunlari yasamisim ve ondan ayrilmisim diyeceksin cunku karsina seni gercekten seven ve degerini bilen biri cikacak.

Uzulmen normal ama onun icin canina kiymak istemen hic normal degil.giden gidiyor 3 gun aglaniyor ardindan sonra herkes normal hayatina donuyor,o yuzden hayatin tadini cikar,tatile cikamazmisin bir haftaligina cok iyi gelir,kendini dinlersin,en azindan onun oldugu bolgeden uzaklasmis olursun.

İnan cok üzüldüm....Kimbilir ne kadar emek verdim nasıl daima alttan aldın ki tepene çıkıp üstüne basıyor...Onu varya yasadığına pişman ederim , TERBİYESİZ PİSLİK kimki o sana küfür ediyor...Mahvederim onu.Beter ederim , inan delirdim...Nasıl böyle konusmasına izin verdin..Belliki psikolojisi berbat.Belli ki senden (ona göre) bi tık önde biriyle tanıstı.Başka bir açıklaması yok..Yalancı , ahlaksız bir insan.Emin ol baskası var şimdi ona aynı serenatları yapıyor.Basını dik tut.Madem bişey yapamadın.Üzülme artık , gücünü topla.Böyle basit bir insanın seni bu hale getirmesine izin verme.Değicek hiçbir tarafı yokmus onun.Allaha sakın isyan etme.Bu en büyük günahlardan.Şimdi aç ellerini ve dua et Allaha...Sana o şeytanın suratını ilişkinin bu aşamasında gösterdi diye.Allah seni korumuş ondan emin ol.Kötü bir tecrübe de geç...bundan sonrasının cok iyi olmasını dilerim..Sakın bi daha kimseye bu hakkı tanıma.Saygısızlık en kötü şeydir.Aşk meşk nedir.İnsanın kendine saygı duyurmasıdır önemli olan.Gerisi gelir zaten.İyi şanslar cnm , dilerim yaşadığın en kötü tecrübe bu olur hayatında......

çok sinir oldum değmez tamam üzüleceksin ama bu sana tecrübe oldu Allahın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden sözlenmeden gerçek yüzünü gösterdi her işte bi hayır var derler ya apaçık belli ki bunda bi hayır var seenin adına sevindim diyebilirim ucuz kurtulmuşsun nişan söz atmak daha kötüdü. bence biraz bencil olmak lazım ama gerçekten sevince çok değer verioruz ama bu değeri hakedecek adam nerdeeeeee:S inşallah bunu kolay atlatırsın da hayatına daha iyi biri girer işte ozaman iiyiki unlar yaşanmışta gerçek yüzünü görmüşüm diyceksin

hırpalama kendini bu hayvan herif için bırak pisliğinde oğulsun kimsenin yaptığı yanına kalmaz umarım yakında ona nefret duygun da kalmaz. böyle biri için içinde bişe barındr ma
ailene daha sıkı sarıl baban rahatsızmış bu dünyada aşklarda dosstluklarda bitior ama en sağlam bağlar aile bağlarıı

demek ki iki yüzlü bir insanmış. bence isyan edeceğine şükretmelisin :umursamaz: kim bilir ilerde ne güzellikler karşına çıkacak da haberin yok kaydirigubbakcemile2 benim de çok sıkıntılı bir dönemim olmuştu aile, iş falan işte ve sonra hayatımın aşkı hiç beklemediğim bir anda çıktı karşıma opuyorumnanaktan dertlerime ilaç gibi geldi. ALLAH'TAN umudunu kesme gün doğmadan neler doğar olumunekankayizsmile ilerde bugünlerini hatırlayıp ne aptalmışım kendimi beş para etmez biri için mi bu kadar üzmüşüm diyeceksin. umarım önce güzel bir iş ve sonra da hayatının aşkını o doğru insanı bulursun olumunekankayizsmile a.s.

gerçekten çok kötü şeyler yaşamışsın çok üzüldüm ama bi yandanda sevindim böyle ahlaksız şerefsiz bi adamdan kurtulduğun için....

sakın isyan etme....Allah seni kurtarmış böyle bi pislikten....sana böylesine ağır,terbiyesiz kelimeleri kullanan bir adam için kendini sakın hırpalama sakın! asla değmez....

evet yaşadıkların ağır ve sen neden bunları yaşadım diye sorguluyorsun,acının sebebi bu biliyorum ama inan hayatta herşeyin bir sebebi var...yaşanması gerekiyormuş yaşamışsın...belkide bunu yaşadığın için artık daha dikkatli daha seçici olacaksın...ve daha güçlü.....

şöyle bi düşün ,hayata bir daha gelmeyeceksin,o insan için günlerini heba etmeye değer mi? o insan için dememden kasıt onun yaptıkları için üzülmen...onun için üzülmüyorsun ama bana bunları niye yaptı veya bunları neden yaşadım diye üzülüyorsun,aynı şey....değmezzzz

sana o lafları dedi diyede sen öyle olmuyorsun merak etme...şerefsizin diline vurmuş şerefsizliği.....!

İçerik nedeniyle konu taşınmıştır.

Çok onur kırıcı bir ayrılık geçirmişsiniz evet,
Karşınızdaki insan vicdanını yitirmiş biri evet,
Ama unutmayın zalimin zulmü varsa sevenin Allah'ı var.
Ve unutmayın hayat anlardan ibaret, sürekli geçmiş anlara takılı kalmayın, daha yaşanacak nice güzel anlar dururken...
Düşünmemeye çalışın ve kendinizi serbest bırakın, düşünmeye başladığınızda da hemen odanızdan çıkın, koşu yürüyüş yapın,
Yaşadığınızı hala nefes aldığınızı fark edin, ve hala nefes alıyorsanız herşeye katlanacak gücünüz olduğunu unutmayın.
Ölüye bir gün ağlanır, deliye her gün gülünürmüş, gülün geçin.

Öncelikle hayran kaldım size hatta kıskandım, yerinizde olmak istedim. "Allah dağına göre kar verir" biliyorsunuz. Siz nasıl güçlü, olgun biriymişsiniz ki bu zorluğa katlanabileceğinizi takdir etmiş ve size bunu yaşatmış... Evet iğrenç bir durum, berbat hissettirir, ama siz Allah katında ne büyük bir insansınız ki bunun bile üstesinden gelebileceğiniz buyrulmuş...

Bir günde her şeyin değiştiğine inanmıyorum ya da bir hafta ya da birkaç hafta... Öz aynıydı, söz farklıydı, siz bu olaylar sayesinde fark ettiniz sadece... Kimbilir size nasıl gösterildi, belki bir garsona sert bir çıkışma, belki sizin yanınızda başka kadınlara atılan edepsiz bakışlar ama siz bir türlü fark edemediniz... Sizin gözünüzdeki perde engel oldu tüm bunları görmenize ve bir gün o perde kalkınca onun ahlaksız yönü sahneye çıkıverdi... O nedenle zaman zaman aklınıza gelen mutlu anlarınız acı vermesin size, o anları siz yaşadınız, sevginiz öyle gösterdi, bir başkasıyla da aynı şeyleri yaşarsınız aynı güzellikte, o anları özel yapan sizdiniz çünkü...

İsyan edip hafızanızı da silmek istiyorsunuz bir yandan... İnsan yaratılış itibariyle acizdir, küçükken nasıl biri canımızı yaktığında annemize koştuysak bu yaşta da tüm sıkıntılarda kaçmak, kurtulmak için sığınacak yer arıyoruz... Eğer siz şu halinizde sizi koruyup kollayack tek güç olan inancınıza sarılmazsanız (sadece dini manada söylemiyorum) savunmasız bir çocuğa dönüşüverirsiniz... "Zaten öyleyim" demeyin sakın, hayatta sıkıntı da olmalı, acı çekmekten ölecek gibi olmalısınız, nefessiz kalmalısınız... Mahvolmalısınız ki bir sonraki darbede "Öncekinde ölmedim ya, daha da bana bir şey olmaz" diyebilesiniz...

Hayatta acının dibine vurmadan "büyüyen" insanları çok şanssız görüyorum. Küçüklüğünde steril bir ortamda büyüdüğü için bünyesi alerjik ve en ufak virüste hasta olan çocuklar gibi oluyor acıyla yoğrulmayanlar... Şu halinizi bi atlatın hele, görün bakalım bundan sonra nasıl güçlü, nasıl dimdik olacaksınız... Fakat unutmayın... Hiçbir hastalık, illet acısını çektirmeden düşmez yakanızdan... Dayanın biraz, "iyileşince" o kadar güçlü olacaksınız, hayata bağışıklık kazanacaksınız ki acı algınız bile değişecek... Lütfen dayanın bu geçici döneme... yerimseniben

yazdıklarınızı okuyunca ağladım gercekten
Acınız büyük..
Dilerim Allah daha büyük acılar yaşatmasın
Hakkınızda hayırlısı olur insallah

canım..Yazında okudum da Allaha isyan ettiğinden bahsetmişsin bence tövbe etmekten başla işe..Çünkü ne olursa olsun Allaha isyan etmemen gerekirdi..Hatta seni böyle bir insandan kurtardığı için şükretmelisin..Bu bir, ikincisi hemen bir iş bulman ve çalışmaya başlaman gerekir böylece hem yeni bir çevre edinirsin hem maddi manevi güçlenirsin. İnan bana atlatılmayacak hiç bir problem yok şu hayatta. Sadece buna inan ve iyiki o pislikle bir ömür geçirmek zorunda kalmadım diye Allaha şükret..

Varya kendini yıprattığınla kalırsın o herif gene yaşar hayatını onu mu sevindircen gençsin güzelsinn hayatın karşına neler çıkaracağını bilemezsin emin ol kimsenin hakkıda kimsede kalmaz o adam bunun acısını çekicek sana hissettirmese bile o içinde bunu yaşıcak emin ol...Sende sorun etme artık dünyanın sonu değil en güzel yaşlarını bi dangalağa ağlayarak geçirmene gerek yok.

Eski erkek arkadaşın sana çok kötü şeyler yaşatmış. Bir insana yakışmayacak şekilde davranmış, ayrılabilirsiniz, seni sevmiyor da olabilir ancak birlikteyken geçirilen iyi günlerin hatırına insanca ayrılıp karşı tarafı ayrılıkla sarsılmışken bir de hakaretlerle bitirmemek gerekir. Yalnız bunu düşünecek kadar insan değilmiş ne yazık ki eski arkadaşınız. Hiç bir şeye değmeyecek bu adam için canınızdan vazgeçmeye kalkışıyorsunuz, Allah'a isyan eder hala gelmişsiniz. Öncelikle şunu söylemek istiyorum çok fazla dini bilgim olduğu için ya da burada dini ahkam kesmek için yazmayacağım bu yazacağımı sakın yanlış anlaşılmasın ancak herkes çok iyi bilir ki; Allah zaman zaman kullarını sınar, onlara çeşitli üzüntüler, dertler verir ki bakalım kul ne yapacak.. Ve hiç bir zaman Allah kimseye kaldıramayacağı dertten daha fazlasını vermez. Bunun için isyan etmek yerine bu sınavı başarıyla geçmeyi deneyin. Bol bol dua edin siz yine, eskiden mutlu aşkınızın bozulmaması için ettiğiniz gibi. Bu kez bu zor günleri anlınızın akıyla çıkabilmek ve ileri de hayırlı insanlarla karşılaşabilmek için dua edin.

Annenizle de küsmüşsünüz, buna gerçekten üzüldüm. Şunu bilin ki şimdi ne kadar size kızgın olsa da, aslında tüm kızgınlığı sizin için çok üzüldüğünden. Birbirinizi anlamaya çalışın, annenize içinde bulunduğunuz zor durumu anlatın, o da bu şekilde yaparsa, küserse ya da suçlarsa daha da beter üzüldüğünüzü belirtin. Hiç bir anne evladından desteğini esirgemez; arada kızar belki de küser ama yine de avlat onun evladıdır.

Çok uzattım sanırım, kısaca demek istediğim değmeyen insanlar için canınızdan vazgeçecek kadar kendinizi üzmeyin. Allah'a havale edin. İçinizdeki aşk acısı da zamanla geçecektir, inanın zaman o kadar çok şeyin üstünü örtüyor ki eminim zamanla sizin acınız da küllenecek. Evet, belki hatırladığınız anlarda içiniz sızlayacak ama alevi şimdiki gibi yakmayacak, acıtmayacak canınızı. Güçlü olmaya çalışın, hayatta sizden bir tane daha yok ve siz sadece o adam için gelmediniz bu dünyaya. Sizi seven bir aileniz, arkadaşlarınız, akrabalarınız, köpeğiniz var.. Allah yardımcınız olsunve bir an önce sıkıntılarınızdan kurtulmanızı sağlasın. İyi akşamlar.

Benim de gözlerim doldu. senağlama
Umutlu_OL_ arkadaşımız harika bir cevap vermiş.
Ben de aynen onun gibi düşünüyorum.
Hayattan vazgeçmeyin. Çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız, bu kötü dönemi atlattığınızda.
Bunu da sabırla ve başka işlerle meşgul olarak başaracaksınız.

konunuz gözlerimi yaşarttı.
ben de çok büyük sorunlar yaşadım.
inanılmaz şeyler geçti başımdan.
çok üzüldüm ağladım.
şu an hiçkimseye bir şey hissetmem mümkün değil gibi görünüyor.
dediğiniz gibi ailenin de aşkın da sevginin de acıdan başka bir şey getirmeyeceğini anladım.

bence sadece kendimiz için yaşamalıyız.

bak canım bi kere allaha isyan etmen çok yanlış
senin bu durumda bol bol dua etmen lazım
bak canım evet yaşadıkların zor bi süreç ama senin hemen bi meşgale bulman lazım kendine
inşallah iş bulursunda bişeylerle meşgul olmak kafanı dağıtır
hemen hayata küsme
allah kimseye kaldıramayacağından fazla yük vermez
dua et emin ol geçecek yakında
ailende kendine göre haklı
ama sende haklısın şeytan yüzünü sonradan göstermiş
bundan sonrası için herşey iyi olucak buna inan
ailenlede barış bence bian önce
çünkü bu zor zamanlarda ancak onlar destek olur sana
ama kk hep arkanda
herşey güzel olucak inşallahopuyorumnanaktan:lepi:

Ne kadar düzeysiz bir insanmış.
Artık sen de hayatına baksan iyi olur.
Öyle bir insan için bir an düşünmene bile değmez.

Hersey gececek emin ol daha da mutlu olacaksın..

Size herkesten yakın olan ALLAH a sığının . Ondan başka kimse size yardım edemez .

Hakkınızda hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…