Öncelikle hepinize tek tek ne kadar teşekkür etsem az. Bugün ilk kez kendimi iyi hissettim. Kötü bi gece geçirdim yine, sürekli onun olduğu rüyalardan uyanıp oturdum ama gün boyu sayenizde o kadar iyiydim ki. İhtiyacım olan kesinlikle buymuş. DESTEK. Hiç tanımadığım insanların bana "geçicek, haklısın, seni anlıyoruz, başarıcaksın" demeleri bile o kadar önemliymiş ki... Tabiki harikayım, herşey geçti diyemiyorum, keşke 1 günde olsa, bakarsınız yarın yine dibe vururum ama bu bile benim için epey bi aşama demek... Söylediklerinizin tamamında haklısınız aslında. Bazen düşünüyorum da; ablam bana fazla verici olmamdan, karşımdakini mutlu etmeye çalışarak didinip durmamdan dolayı şöyle demişti bigün (tabi bu ilişkiyi kastederek) "sen çok iyi olduğun için o iyi" Aslında doğruydu. Bi de şu var, başlarda ben direndikçe ilişkiye, benim için yaratılmış insan profili çizen o insan, sınavı geçtikten sonra gerçek yüzünü yavaş yavaş gösteriyodu ama, bu seferde ben görmek istemiyodum. Evet sinir hastasıydı, bana karşı pek olmasada ağzının ayarı yoktu vs. vs. Ama ben hep farklı görmeye çalıştım. O da benim iyiliğime karşılık öyleymiş gibi sürdürmek zorunda kaldı. Bu noktada Umutlu_ol 'un söyledikleri çok doğru. Ama işte yine burcu_brc'nin söylediği gibi insan ayrılık acısını yaşayamadan üstüne bunları görünce kaldıramıyor. İnanın doğru düzgün ayrıldığımıza ağlayamadım ben, bu yaptıkları çok öne geçti. Zaten aklımda kalan sadece bu konuşmalar, en çok üzüldüğüm şeyler onlar. Allah'ım affetsin, acımdan kendimi kaybettiğim için ama şunu da söyliyim, dilim öyle desede kalbim yine Allah'a sığınıyodu. 5 vakit namaz kılan bi anneye sahibim ve çok şükür ki bizede Allah sevgisini, inancını ve korkusunu aşılamış. Yine tek çarem, tek sevgilim O. Hayatımda sadece bu insana beddua ettim ve "Allah'ım sen O'na acıma" dedim. Evet çok şanslıymışım ki çabuk kurtuldum. Ama şunu da anladım; gerçekten hiç kimseye güvenmemek gerekiyomuş. İnanmamak, değer vermemek... Ben fazla saf kalmışım bu dünyada. Hala aşkın, iyi niyetin karşılığının olduğuna inanıyomuşum. Şimdi bitti. Umarım bu kararlarım daimi olur ama gerçekten iyilikten maraz doğuyomuş... S....n ..... tatlı oluyomuş ve deveye diken yaranıyomuuş... Maalesef ancak bu şekilde yara almadan yaşanıyomuş...