• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda yazıyorum çünkü artık dayanamıyorum...

Öncelikle hepinize tek tek ne kadar teşekkür etsem az. Bugün ilk kez kendimi iyi hissettim. Kötü bi gece geçirdim yine, sürekli onun olduğu rüyalardan uyanıp oturdum ama gün boyu sayenizde o kadar iyiydim ki. İhtiyacım olan kesinlikle buymuş. DESTEK. Hiç tanımadığım insanların bana "geçicek, haklısın, seni anlıyoruz, başarıcaksın" demeleri bile o kadar önemliymiş ki... Tabiki harikayım, herşey geçti diyemiyorum, keşke 1 günde olsa, bakarsınız yarın yine dibe vururum ama bu bile benim için epey bi aşama demek... Söylediklerinizin tamamında haklısınız aslında. Bazen düşünüyorum da; ablam bana fazla verici olmamdan, karşımdakini mutlu etmeye çalışarak didinip durmamdan dolayı şöyle demişti bigün (tabi bu ilişkiyi kastederek) "sen çok iyi olduğun için o iyi" Aslında doğruydu. Bi de şu var, başlarda ben direndikçe ilişkiye, benim için yaratılmış insan profili çizen o insan, sınavı geçtikten sonra gerçek yüzünü yavaş yavaş gösteriyodu ama, bu seferde ben görmek istemiyodum. Evet sinir hastasıydı, bana karşı pek olmasada ağzının ayarı yoktu vs. vs. Ama ben hep farklı görmeye çalıştım. O da benim iyiliğime karşılık öyleymiş gibi sürdürmek zorunda kaldı. Bu noktada Umutlu_ol 'un söyledikleri çok doğru. Ama işte yine burcu_brc'nin söylediği gibi insan ayrılık acısını yaşayamadan üstüne bunları görünce kaldıramıyor. İnanın doğru düzgün ayrıldığımıza ağlayamadım ben, bu yaptıkları çok öne geçti. Zaten aklımda kalan sadece bu konuşmalar, en çok üzüldüğüm şeyler onlar. Allah'ım affetsin, acımdan kendimi kaybettiğim için ama şunu da söyliyim, dilim öyle desede kalbim yine Allah'a sığınıyodu. 5 vakit namaz kılan bi anneye sahibim ve çok şükür ki bizede Allah sevgisini, inancını ve korkusunu aşılamış. Yine tek çarem, tek sevgilim O. Hayatımda sadece bu insana beddua ettim ve "Allah'ım sen O'na acıma" dedim. Evet çok şanslıymışım ki çabuk kurtuldum. Ama şunu da anladım; gerçekten hiç kimseye güvenmemek gerekiyomuş. İnanmamak, değer vermemek... Ben fazla saf kalmışım bu dünyada. Hala aşkın, iyi niyetin karşılığının olduğuna inanıyomuşum. Şimdi bitti. Umarım bu kararlarım daimi olur ama gerçekten iyilikten maraz doğuyomuş... S....n ..... tatlı oluyomuş ve deveye diken yaranıyomuuş... Maalesef ancak bu şekilde yara almadan yaşanıyomuş...

İlk günler hep şunu düşünüyodum mesela, O'na da çok sordum kendime de... Sen bana bi sürü kötü şey yaşatmış olsan da benim sevgimin verdiği tahammülden dolayı hep sildim ben, Hemen ayrılmalıyım diyemedim. Sevince mantığım kayboldu. Ama o o kadar saçma nedenler söyledi ki bana son gün. Hatta bi ara bi neden bulamadığı için saçmalayıp duruyo dedim. Yok şuraya gitmeyelim dedim ısrar ettin, yok aldığım tişörtü pek beğenmedin (yok öyle bişey, 3 gün sevinçle dolaştım) İşte ben bunları unutamıyorum vs. :)) Demek ki dedim, sevgiyle alakası yokmuş arkadaşın hissettiğinin. E bakın işte, başkalarının gözünde, hatta zaman zaman kendi içimizde bile, ben O'na fazlaydım, daha iyi olan bendim ama istenmeyen, vazgeçilen de yine ben oldum işte. Neyse, dediğim gibi, Ayrılık acısı değil benimki... En çok inandığım insandan haketmediğim ve asla beklemediğim (daha doğrusu yapacağına inanmak istemediğim) hareketler görmek...

zaman herşeyin ilacıdır
biraz sabır birazda tevekkül edin
bu mübarek ramazanda kapıların en güzelini çalın...
inanın rahatlarsınız

Şu dünya öyle acılar yaşatıyor ki insana, bazen inancını bile kaybetme noktasına geliyorsun. Haytta her duyguyu yaşıyorsun. Bir an geldi büyük bir tranva desem yeridir.... şimdi nasıl bir duygu olduğuna girmeyim zaten sıfır pek birşey hatılamıyorum nasıl resetlediysem.... D: ...
sonra herkesin yaşantısına baktım....çevremdeki aşklara evliliklere hep göz attım düşüündüm... bitmez sanılan aşklar sevgilerde bitiyor bir gün. Düşünsenize aileniz bile gün gelicek bu dünyadan bir gün göçüp gidicek. Ne kadar büyük acılar sıkıntılar yaşasakta bu yaşadıklarımızın ve çektiğimiz sıkıntıların bir gün hediyesini alıcaz. Öyle bir an geliyor ki.. Çok güzel insanlarla tanışıyorsunuz. Eski "arkadaşınızın sizi sevip sevmediğini yada nerde yanlış yaptığınızı düşünmeniz ancak ve ancak size zarar verir. herkes kısa da olsa sevgiyi mutluluğu yaşayamıyor.Siz bu açıdan çok şanslısınız.. Aşk ve sevgi sonu kötüde bitse sizin yüzünüzü zamanında güldürmüş sizi havalara uçurmuş... sadece güzel günleriniiz hatırlayın ve geçmişle ilgili 2-3 gün öncesi ile ilgili tüm yaşadıkalrınıza çizgi çekin UNUtun..

İnsanlar acılarından uzak kaldıkça unutuyor..

En kısa zamanda dilekleriniz gerçek olsun... bu dünyada sizi hakeden güzel yürekli ve sizin kadar iyi - mert sözüne güvenilir bir insan vardır. O sizi bulucak Merak etmeyin doğru zmanada hayatınıza girecek....

mUtlu ve sağlıkla kalın..
Allah güzel bir iş sağlık i huzur ve mutlu bir yaşam nasip etsin..

Son düzenleme:
Allah kimseyi açlıkla, yoksullukla ve yalnızlıkla imtihan etmesin.

seni süper anlıyorum...bunları asla unutmıcaksın tatlım asla...sadece zamanla etkisi azalcak duyduğunda ama bunun için zamana ihtiyacın var...senin için tek dileğim ki bunun içinde zmana ihtiyacın var iş bulabilmen ..evde kalıp düşünmek en büyük sıkıntın ..acını yaşa ama kendine zarar vermeden birden unutman mümkün değil ..hep gül canım benim komik filmler izle köpeğinle gez ws

Zehrini dışa akıtarak yürek yıkamış erkek bozması.
Kulaklarında yankılanan acı veren sözleri duymadın farzetmeye çalış. Kendi çapında bir iş bulmaya çalışarak çevre edinmeye bak. Bu saatten sonra daha tecrübeli olacaksındır ilişkiler konusunda, en azından yaklaşımların farklı olacak. Eminim ki bu da sana artı değer katacaktır güzel arkadaşım. İlerleyen günlerde hatta şimdi üzülüyor olmana bile üzüleceksin. Çabucak toparlan, ayaklarının üstünde durmaya başla ve dünyaya pembe pembe bak!

Allah isyan etmek doğru değildir cnm

bide şöyle düşün belki evlenirsen o insanla mutlu olamayacaktın bu olay sana şer gibi görünsede mutlaka altında bir hayır vardır

evlendikten sonra değişseydi bu sözleri sana o zaman söyleseydi daha çıkılmaz olurdu senin için

hiç bi erkek için kendi değerlerinden taviz verme

bi erkek içinde hayatını zindan etme
o zaten kendi yüzünü göstermiş bu saatten sonrada onu düşünmen onun için ağlaman pekte etik olmaz

dünyada tek iyi tek mükemmel o değil öyle düşün

Arkadasa katiliyorum. Bence tovbe et Allaha isyan etmek cok gunah cook.

Back
X