sonunda yeğenlerimin yanıma gelmesini eşim kabul ettiii :)

Allah sizden razı olsun.
O kadar güzel bir iş yapıyor, o kadar sevaba giriyorsunuz ki. Bırakmadınız o yavruları kendi kaderlerine.
Çok çok sevindim.

konunu biliyorum yeğenlerinin gelmesine bende çok sevindim çok iyi bir halasın sen yeğenlerin çok şanslı:31:

konunu biliyorum canim, o cocuklar oyle sansliki:16:
insallah kocan sonradan sorun cikarmaz:26:
hasret gider sen yigenlerinle canim

slm arkadaşlar yıyenlerimm yanıma gelmesını eşime bir kez daha danıstım eşım azını bıle acmadı nedenini söyliyorum maşallah

bu günlerde gündelikişi

ne gidiyorum. eşim benım aylık işine girmemi söylemişti eşime dedım zaten aylık

olarak gitsem aynı para gundelık işine gitsemde aynı para yanlız gündelik işinde cok yoruluyorum o ayrı tabi :((olsun

yıyenlerımın yanıma gelmesıni bilmek butun yorgunluklarımı alıp götürüyorr 1 hafta 10 günde olsa onlarla zaman gecirmek çokkk güzel olucakkk halası kurban olsun onlara :)

ınanırmısınız arkadaslar bir işe gittim beylik düzünde ellerimin içi o kadar yanıyorkı yemın ederımkı gecelerı ellerıme

buz

torbasıyla uyuya kalmısım o kadar yanıyordu

ellerım ama olsun söz konusu yıyenlerım ve eşimin tepki göstermemesi olduktan sonra her şeye katlanılmak güzel hım habernız

olsun

hala günlük işi aramaktayım kızlarrr avrupa

yakasının her yerıne gıderım

:kkk::kkk::kkk:

:17::17::17::17:

azmin sonu büyük zafer bu arada günlük gtmek daha iyi değil mi en azından o an için bir ihtiyacını alabılıyorsun

azmin sonu büyük zafer bu arada günlük gtmek daha iyi değil mi en azından o an için bir ihtiyacını alabılıyorsun

ben zaten günlük ew işi arıyorum ama şükür bır kac yer var ayda bırde olsa gıdıyorum beylıkdüzünde :))9 aklınızda bulunsun hala arıyorum :)):17::17:

Allah sizden razı olsun.
O kadar güzel bir iş yapıyor, o kadar sevaba giriyorsunuz ki. Bırakmadınız o yavruları kendi kaderlerine.
Çok çok sevindim.

konunu biliyorum yeğenlerinin gelmesine bende çok sevindim çok iyi bir halasın sen yeğenlerin çok şanslı:31:

konunu biliyorum canim, o cocuklar oyle sansliki:16:
insallah kocan sonradan sorun cikarmaz:26:
hasret gider sen yigenlerinle canim

çok sevindim canım eşinin kabul etmesine:34: peki geldimi yeğenlerin

geldıler ve salı günü kazasız belasız gıdıcekler işl şükür eşim azını bıle acmadı çünküüü gittigim günlük ew temızlık işinden baan verılen yol paralasımı esımden habersız

ablam cocuklara harcıyormus gıbı ona dedım ve oda ablam alıyor sanıyordu her seyı allahım benı affet ama boyle yapmak

zorundaydım esımın ses cıkarmamamsı için bılıyorum yaptıgım çokkk yanlıs ama ne yapayım sonucta onun cebınden gizli

almıyorumkı dımı gıdene kadar ses cıkarmasında onların yanında bagırıp çagırmasın onlar neseyle sevıncle gıtsınler ben razıyım

onalrdan sonra azara kızılmaya :))):3::3::3::)))))

Son düzenleme:
geldıler ve salı günü kazasız belasız gıdıcekler işl şükür eşim azını bıle acmadı çünküüü gittigim günlük ew temızlık işinden baan verılen yol paralasımı esımden habersız

ablam cocuklara harcıyormus gıbı ona dedım ve oda ablam alıyor sanıyordu her seyı allahım benı affet ama boyle yapmak

zorundaydım esımın ses cıkarmamamsı için bılıyorum yaptıgım çokkk yanlıs ama ne yapayım sonucta onun cebınden gizli

almıyorumkı dımı gıdene kadar ses cıkarmasında onların yanında bagırıp çagırmasın onlar neseyle sevıncle gıtsınler ben razıyım

onalrdan sonra azara kızılmaya :))):3::3::3::)))))

Yüreğiniz o kadar güzel ki, inanıyorum gün gelecek ve siz iyi kalpliliğinizin mükafatını alacaksınız. Rabbim ne muradınız varsa versin İnşaAllah...

Arkadaslar yıyenlerımın kış lık kıyafet ıhtıyacları için sızlerden kullanmadıklarınız veya küçülen kıyafetlerden

yıyenlerıme yollalamk isteyen olursa lütfen ıletısıme gece bılırmııı 6 ve 3 yasındakı erkek çocuk içinnn lütfen

yanlış anlamayın arkadaşlarr :17::17::17::17:

konunu hatırlardım ve çok sevindim bu arada işe başlamışsın allah kolaylık versin....

Son düzenleme:
saol tşk fakat ben süreklı işe gitmiyorum hafta da bır gıttıgım bır ew var oraya gidiyorum temizlige :))

Back
X