sonunda (:

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
323
Bursa
merhabalar ... bilenler bilir boşanma dilekçesi vermiştik eşimle ... davamız belli oldu 22 mart .. allahın izniyle bitiyor bu iş :)
insan sevinebilirmi ya boşanıyorum diye ..
1.5 ay oldu evi kapatalı .. bursaya yerleştim .. düzen kurdum kendime .. ilk alışamadım geldiğimde ama şuan daha iyi heirşey en azından eve bakınca eşyalara fln onu hatırlatmıyor artık eskisi gibi ...
tam 11 kilo verdim .. sayesinde 85 oldum hiç görmediğim 42 bedene düştüm .. aslında kendisine çok teşekkür etmem lazım ... kendime gelmemi sağladı ..
kör etmiş beni gerçekten ...
kadınlığımın farkına vardım ya ... çekici olduğumu kilolu dahi olsam kendime baktırabildiğimi anladım ...
nasıl bu hale geldim nasıl getirdi anlamıyorum beni ... ama şimdii görüyorum ki tek amacı buymuş zaten belkide bana kafayı yedirtmekti amacı .. koskoca 6 yılım vardı onunla ilk kendimi unuttum sonra kadınlığımı sayesinde ...
şimdi huzur doluyum .. gülebiliyorum ... neşeliyim ... anladım ki hayat onsuz daha bi iyi :)
bana destek olduğunuz için teşekkür ederim belki çok önceden bitmesi gerekirdi ama şuan içimde hiç bir keşke yok elimden geleni yaptım .. çok çabaladım olmadı .. karşımdaki bu çabaya değmedi ...
herşey için teşekkürler

merhabalar ... bilenler bilir boşanma dilekçesi vermiştik eşimle ... davamız belli oldu 22 mart .. allahın izniyle bitiyor bu iş :)
insan sevinebilirmi ya boşanıyorum diye ..
1.5 ay oldu evi kapatalı .. bursaya yerleştim .. düzen kurdum kendime .. ilk alışamadım geldiğimde ama şuan daha iyi heirşey en azından eve bakınca eşyalara fln onu hatırlatmıyor artık eskisi gibi ...
tam 11 kilo verdim .. sayesinde 85 oldum hiç görmediğim 42 bedene düştüm .. aslında kendisine çok teşekkür etmem lazım ... kendime gelmemi sağladı ..
kör etmiş beni gerçekten ...
kadınlığımın farkına vardım ya ... çekici olduğumu kilolu dahi olsam kendime baktırabildiğimi anladım ...
nasıl bu hale geldim nasıl getirdi anlamıyorum beni ... ama şimdii görüyorum ki tek amacı buymuş zaten belkide bana kafayı yedirtmekti amacı .. koskoca 6 yılım vardı onunla ilk kendimi unuttum sonra kadınlığımı sayesinde ...
şimdi huzur doluyum .. gülebiliyorum ... neşeliyim ... anladım ki hayat onsuz daha bi iyi :)
bana destek olduğunuz için teşekkür ederim belki çok önceden bitmesi gerekirdi ama şuan içimde hiç bir keşke yok elimden geleni yaptım .. çok çabaladım olmadı .. karşımdaki bu çabaya değmedi ...
herşey için teşekkürler

Kadınlar bütün kurşunlarını harcıyor boşanma evresinde, eğer o imzayı attıysa gerçekten bitiyor. "Keşke" insanın içini kemiren bir kurt, bundan sonraki yaşantınızda hep "iyi ki" ler olsun sizinle.

Kadınlar bütün kurşunlarını harcıyor boşanma evresinde, eğer o imzayı attıysa gerçekten bitiyor. "Keşke" insanın içini kemiren bir kurt, bundan sonraki yaşantınızda hep "iyi ki" ler olsun sizinle.

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .... o na dair evliliğime dair en ufak bir keşkem kalmadı ... bir bayan sadece gerçekten bitirmesi gerekiyor bazı şeyleri .. sonrasında zaten geriye dönüp kolay bakmıyor

böyle güçlü ve mutlu kadınları görünce çok mutlu oluyorum..

inşallah bundan sonra hayatın güzelliklerle dolu olur..

belli ki çok yaralanmışsın...inşallah her şey gönlünce olsun..tertemiz bir sayfa açtın şimdi hayatında..

yazınız umut dolu,ne güzel :)

böyle güçlü ve ne istediğini bilen kadınları görmek çok güzel.

İnşallah yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz.

daha çok gençsin, bi dolu tecrübe edinmişsin, mis gibi zayıfla, kendine güvenmeye devam et ve gülücüklerini eksil etme hayata karşıi çünkğ yaşanabilecek en zor şeyleri yaşamışsın, ne gelse de gülebilriisn artık...
bu arada o dönemlerde eşinle ayrı eve çıkmışmıydınız? orayı kaçırdım ben.

İkili ilişkilerde genelde erkekler kadını köreltmeyi etrcih ediyorlar. Bu da kadında özgüvensizlik yaratıyor malesef. Sizin adınıza sevindim. Artık kendine güvenen bir kadın var . Dilerim mutlu olursunuz.

evet eve çıktık 4 ay oturduk işte sonrada boşalttık evi .. o anasının yanına döndü

canım özeldem mesaj atamıyorum 10 dk içinde atamıyormuşum kusura bakma yazamadım. Canım Allah yardımcın olsun. bende o kadar seviniyorumki boşanacağım için. özgüvenim yerine geldi. tam zamanıymış diyorum. keşkelerim yok ve geleceğe umutlarım çok. canım her zaman önüne iyi şanslar çıksın bende 81 dim 76 ya düştüm 10 günde. ne mutlu bize :)) istanbuldamısın sen?

canım bu aradabende yeni eve çıktım yeni eşyalar aldım. herşey istediğim gibi karışanım edenim yok çok şükür işime gidip-evime geliyorum. akşamlatım, haftasonlarım bana kaldı. kendime göre yaşiycam şimdi oh ne alaaaaa.... herşeyimi istediğim gibi yapıyorum!!!

.. çekici olduğumu kilolu dahi olsam kendime baktırabildiğimi anladım ... [/B]

:26: cümleye takıldım.

Neyse yolunuz açık olsun, Allah utandırmasın arkadaşım.Mutluluklar..

Son düzenleyen: Moderatör:
:26: cümleye takıldım.

Neyse yolunuz açık olsun, Allah utandırmasın arkadaşım.Mutluluklar..

Adam kadının özgüvenini yerle bir etmiş muhtemelen, ona dayanarak böyle birşey yazmıştır.

Boşanma diyeti diye bir kitap mı yazsak ki :) Ben de 67 idim 52 oldum :)

bundan sonra çok mutlu olursun umarım
kendine güvenmen çok güzel Allah yolunu açık etsin canım:31:

Back
X