Sonundaa ilk mahkemem görüldü heyet raporunu bilen arkadaşlar varmı acaba?

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar ilk mahkemem görüldü,hakim karşı taraftan heyet raporu istenmesine,karar verdi,psikolojik tedavi gördüğünü inkar ettiği için biz talep etmiştik(ailemn yanina geldikten sonra öğrendim baskalarindan)bipolar bozukluk hastalığı,hast.yatmis tedavi görmus ve evlilgmz icindede gizli gizli gidiyomuş,bunlarin hepsi heyet raporunda cikarmi ? Ruh sagliginn normal olduğunu dusunmuyorum zaten,herhangi bir yalana basvurabilirlermi sizce?bu hast.kayitlarini sildirmek gibi ?

Mahkeme hastaneden rapor istediyse, daha önceki aldığı teşhis ve tedavileri görünüyor. Gittiği yer farklı bir hastane olsada, heyet raporu istendiyse ve hastalığı varsa zaten muayenede ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Mahkeme hastaneden rapor istediyse, daha önceki aldığı teşhis ve tedavileri görünüyor. Gittiği yer farklı bir hastane olsada, heyet raporu istendiyse ve hastalığı varsa zaten muayenede ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Özel hast.yatmis hala tedavi görüyormuş,bende sizin gibi düşünüyorum,ama araya doktor filan ayarlayabileler diyenler var,bence hiç bir doktor bu.topa girmez diye düşünüyorum?

Özel hast.yatmis hala tedavi görüyormuş,bende sizin gibi düşünüyorum,ama araya doktor filan ayarlayabileler diyenler var,bence hiç bir doktor bu.topa girmez diye düşünüyorum?
Mahkeme sağlık raporu istediyse, konuyla ilgili hekim muayenesini yapıp, ona göre raporunu düzenler zaten. Yalan söylemesi veya tedavi gördüğünü gizlenmesi bir işe yaramaz.

Heyet raporu sağlığını değerlendirmek için zaten mutlaka çıkar ne rahatsızlığı varsa.Hastane kayıtlarını falan silemezler tabiki suç bu çıkar ortaya.

Mrb arkadaşlar ilk mahkemem görüldü,hakim karşı taraftan heyet raporu istenmesine,karar verdi,psikolojik tedavi gördüğünü inkar ettiği için biz talep etmiştik(ailemn yanina geldikten sonra öğrendim baskalarindan)bipolar bozukluk hastalığı,hast.yatmis tedavi görmus ve evlilgmz icindede gizli gizli gidiyomuş,bunlarin hepsi heyet raporunda cikarmi ? Ruh sagliginn normal olduğunu dusunmuyorum zaten,herhangi bir yalana basvurabilirlermi sizce?bu hast.kayitlarini sildirmek gibi ?
A dan z ye kadar çıkar merk etmeyin
Hastane kayıtlarını sildiremez mümkün değil
Ve kimse bunu göze almaz zatem

Ya zaten o heyet raporunu alırlen eşinizin dosya arasındaki tedavi evrakları istenmiştir. O evraklarda gönderilerek eşinize bir muayne günü verilir bütün inceleme sonucu rapor düzenlenir. Kişi özel hastaneye gitse bile kullandığı ilaçlar ve gittiği doktorlar sağlık bakanlığının sisteminde görünüyor zaten. Merak etmeyin varsa öyle bir şey çıkar ortaya

Kesin çıkar...
Kullandığı ilaçtan ilacın dozundan yattığı hastaneye kadar...
Sadece heyeti ayarlama ihtimali var...
Yani rüşvet olayı...
Bizim buradaki hastane yapıyor mesela...
Yani rüşvet bilmem varmı ama bize gelen sağlıklı çocuklara engelli raporu verebiliyor rica edilince veya raporun yüzdesi arttırılıyor...
Devletten lara alabilmek için yapıyorlar...

Kesin çıkar...
Kullandığı ilaçtan ilacın dozundan yattığı hastaneye kadar...
Sadece heyeti ayarlama ihtimali var...
Yani rüşvet olayı...
Bizim buradaki hastane yapıyor mesela...
Yani rüşvet bilmem varmı ama bize gelen sağlıklı çocuklara engelli raporu verebiliyor rica edilince veya raporun yüzdesi arttırılıyor...
Devletten lara alabilmek için yapıyorlar...
Hadi ya olurmu olur tabi,her ihtimali düşünmek lazımm

Back
X