Merhaba dün ameliyat oldum, bugün taburcu oldum eve geldim. Doğal olarak ameliyatta bir şey hissetmedim, çıkınca su su diye sayıkladığımı hatırlıyorum sadece, boğazım inanılmaz kurumuştu (Hala kuru). Ağrım sızım yok çok şükür, tek sorunum sürekli başım dönüyor, ayağa kalkamıyorum, kalktığım an istifra ediyorumDoktora söyledim, iyi beslen dedi ama doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum ki, nolcak böyle bilmiyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı?
mercımerk corbası ıcıyordum kucuk kucuk ekmek dograyıp sogutuo kucuk seker kasıyla gunde 5 tabak fılan baska bısı bogazımdan hecmıo
bas donmesı ıkı gun daha devam eder
ılaclarının ve ozelıkle agrı kesıcını bııtır ödemi alıyor agrıdan ziyade
ve sakın agar kaldırıp uzanma bı yerlere
Bir şey yiyemiyordum zaten 2 gündür, çorbayla besleniyodum. Bugün tamponlar alındıktan sonra bir şeyler yemeye başladım.
Uzanma derken? Bütün gün yataktayım hafif oturur pozisyonda? Sıkıntı olmaz umarım. Teşekkürler.
yok tatlım hanı bole raftan tabak canak alma manasında bıde egılme onu kastettım
Hmm anladım canım sağol
çok güzel görünüyor canım ama daha çok erken ödemlerin geçtikçe burnun oturur ve daha güzelleşir burnuşun :)
nasıl oldun şişliklrn indimi ?
Ameliyatınızı kime olmuştunuz ? Ne kadar ücret verdiniz ?
Hatay'da devlet hastanesinde oldum ben, 300 TL verdik toplam
Anlıyorum , her hangi bir hocaya yaptırmadınız ,tekrar geçmiş olsun.
Hatay'da devlet hastanesinde oldum ben, 300 TL verdik toplam
Cok güzel olmus canim ama önceki burnunda okadar kötü degilmis yani :))))) ama yinede simdiki burnun cok güzel
bir tarafta 300 TL, bir tarafta 15-20000 liralar....
vay anam vayyyy......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?