T THhALiA06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2014 1.494 153 103 Ankara 9 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi comniuler #21 cmlnrl .!.: Evet, oldukça büyük farklar var Genişletmek için tıkla... inat ettim valla... revizyon da olsa 5000 den fazla vermiycem işte
cmlnrl .!.: Evet, oldukça büyük farklar var Genişletmek için tıkla... inat ettim valla... revizyon da olsa 5000 den fazla vermiycem işte
C comniuler Guru Kayıtlı Üye 16 Ekim 2010 35 1 286 Hatay 9 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi comniuler #22 THhALiA06 .!.: inat ettim valla... revizyon da olsa 5000 den fazla vermiycem işte Genişletmek için tıkla... Revizyon biraz daha pahalı oluyor sanırım. Umarım uygun doktoru bulursunuz, şimdiden geçmiş olsun
THhALiA06 .!.: inat ettim valla... revizyon da olsa 5000 den fazla vermiycem işte Genişletmek için tıkla... Revizyon biraz daha pahalı oluyor sanırım. Umarım uygun doktoru bulursunuz, şimdiden geçmiş olsun
M megi21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2014 86 0 96 Kocaeli 9 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi comniuler #23 cmlnrl .!.: Teşekkür ederim, 2 ay oldu biraz daha düzeldi şimdi Genişletmek için tıkla... Burun ucundaki sislikleriniz indi mi?
cmlnrl .!.: Teşekkür ederim, 2 ay oldu biraz daha düzeldi şimdi Genişletmek için tıkla... Burun ucundaki sislikleriniz indi mi?
C comniuler Guru Kayıtlı Üye 16 Ekim 2010 35 1 286 Hatay 9 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi comniuler #24 megi21 .!.: Burun ucundaki sislikleriniz indi mi? Genişletmek için tıkla... Yok tam inmedi daha şişlik ve hassasiyet var. En son inen yer burun ucu sanırım
megi21 .!.: Burun ucundaki sislikleriniz indi mi? Genişletmek için tıkla... Yok tam inmedi daha şişlik ve hassasiyet var. En son inen yer burun ucu sanırım
M megi21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2014 86 0 96 Kocaeli 9 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi comniuler #25 cmlnrl .!.: Yok tam inmedi daha şişlik ve hassasiyet var. En son inen yer burun ucu sanırım Genişletmek için tıkla... Benim de bir aya yaklasiyor ve burnumun ucu çok sis ve hassas. Normal sekli bu diye çok korkuyorum. Umarim iner ve sivrilesir biraz.
cmlnrl .!.: Yok tam inmedi daha şişlik ve hassasiyet var. En son inen yer burun ucu sanırım Genişletmek için tıkla... Benim de bir aya yaklasiyor ve burnumun ucu çok sis ve hassas. Normal sekli bu diye çok korkuyorum. Umarim iner ve sivrilesir biraz.
C comniuler Guru Kayıtlı Üye 16 Ekim 2010 35 1 286 Hatay 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi comniuler #26 megi21 .!.: Benim de bir aya yaklasiyor ve burnumun ucu çok sis ve hassas. Normal sekli bu diye çok korkuyorum. Umarim iner ve sivrilesir biraz. Genişletmek için tıkla... 6 ay-1 yıl kadar sürüyormuş şişliklerin inmesi ve tam şeklini alması. Sıkma canını düzelir daha.
megi21 .!.: Benim de bir aya yaklasiyor ve burnumun ucu çok sis ve hassas. Normal sekli bu diye çok korkuyorum. Umarim iner ve sivrilesir biraz. Genişletmek için tıkla... 6 ay-1 yıl kadar sürüyormuş şişliklerin inmesi ve tam şeklini alması. Sıkma canını düzelir daha.
T THhALiA06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2014 1.494 153 103 Ankara 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi comniuler #27 cmlnrl .!.: Revizyon biraz daha pahalı oluyor sanırım. Umarım uygun doktoru bulursunuz, şimdiden geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... sağol birtanem.... evet revizyon daha pahalı oluyor ama bu "aklı kaçık burun ameliyatları" nı protesto ettiğim için istediğim fiyatta oluncaya kadar bekliycem... bu burunla 3 aydır geziyom, naapiim biraz daha gezerim böyle...
cmlnrl .!.: Revizyon biraz daha pahalı oluyor sanırım. Umarım uygun doktoru bulursunuz, şimdiden geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... sağol birtanem.... evet revizyon daha pahalı oluyor ama bu "aklı kaçık burun ameliyatları" nı protesto ettiğim için istediğim fiyatta oluncaya kadar bekliycem... bu burunla 3 aydır geziyom, naapiim biraz daha gezerim böyle...