Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kotuyum gecermi bu his allahimNormaldir şu anda bu durum, iyi olmamanız anlaşılır bir şey. sizin adınıza nihayet olumlu bir netice olmuş.ilişki zaten tıkanmış ve sorunluydu, kendinizi kurtarmış oldunuz,aileniz arkanızda,geriye dönüp bakmayın bile.size hayatı zindan eden adam için acabalar olmasın kafanızda, şimdi iyi bir avukatla anlaşıp bir an önce bağınızı koparın
Cok kotuyum gecermi bu his allahim
neler geçiyor bu niye geçmesin.kurtulduğunuza sevinin önünüzde kocaman hayat var.Cok kotuyum gecermi bu his allahim
İlk başta sudan çıkmış balık gibi hissedersin naptım ben nolucak bundan sonra diye düşünürsün.yaşamış biri olarak diyorum alışıcaksın belkide huzura kavuşup iyiki ayrılmışım diyiceksin.hakkında hayırlısı olsun.Kizlar lutfen bana iyi bisey soyleyin
Neden yıktınız yuvanızı yazık olmuşKizlar lutfen bana iyi bisey soyleyin
15 senelik askim gitti cok sevmistik birbirimiziİnsan sevgilisinden ayrilinca bile üzülüyor . Evlilik bu tabiki üzüleceksin canim. Ama gececek alisacaksin. Zaten seni istese emek verirdi.
Ona kendini adasan da kiymet bilmeyecekti.
Hem bak ne diycem
Onun yüzünden tüm erkeklerle iliskini kesmistin. :)
Flört etmek de cok güzel his :) iyi olacaksin gececek.
Bu kadar severken neden bitirdiniz. Çok pişman olcaksınız yazık olmuş evliliğine.15 senelik askim gitti cok sevmistik birbirimiziama artik bitti
![]()
Evlat acısına bile alışıyorsa insan, buna da alışır.15 senelik askim gitti cok sevmistik birbirimiziama artik bitti
![]()
Bir kadin kolay kolay bosanmaz canim. Bize yazsa ne kadarini yazabilir yaşadıklarının. Demek ki dolmuş artik, tükenmiş. Evlilik karşılıklı fedakarlikla devam eder. Napsin tek tarafli ver ver...Bu kadar severken neden bitirdiniz. Çok pişman olcaksınız yazık olmuş evliliğine.
Eski konularima bakabilirseniz butun buyuk problemlere hep konu acmistim malesefBu kadar severken neden bitirdiniz. Çok pişman olcaksınız yazık olmuş evliliğine.
Çok üzüldüm. Ne zaman biri boşanıyor haberini alsam yeminle o kişiyi tanimasam bile içime tuhaf bir acı çöküyorBir kadin kolay kolay bosanmaz canim. Bize yazsa ne kadarini yazabilir yaşadıklarının. Demek ki dolmuş artik, tükenmiş. Evlilik karşılıklı fedakarlikla devam eder. Napsin tek tarafli ver ver...
O da bir ananın evladi.
Düzelme şansı hiç mi yokEski konularima bakabilirseniz butun buyuk problemlere hep konu acmistim malesef![]()