Sorarım size..?

Mavi_Ask_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
109
123
18
31
Bir insan zamanında yenemediği psikolojik sorunlar yüzünden kendini yemeğe vermişse..ve artık tam biseyler yapacağım derken bu sefer kilolar ona mani oluyorsa.. ozguvensizlikten ve utancindan dışarı bile çıkmak istemeyen insan ..evde olup yeme alışkanlığına son veremezse .. sorarım size bu şahıs bu kısır döngüden nasıl kurtulabilir?? Evde neler yapabilir onunla ilgili fikirler gelirse sevinirim

Hiçbir şey için geç değil bür yerden başlayın. Sürdürülebilir ve seveceğiniz şekilde olsun bu, devamı gelir inşallah.

Al bi pilates topu yuvarlana yuvarlana spor yap ben severek yapıyorum eğlenceli hiçbişi yapmasam bile ayağımın altına koyuyorum böyle bi rahatlık yok :)

Ne durumdasınız bilemedim, evde egzersiz hesapları var instagramda, gayet güzel yapılabilecek basit şeyler. Hiç olmadı leslie ile evde yürüyüş yapabilirsiniz.
Ama yemeye devam ederek ilerleme zor. Beslenmenizi de düzenlemeniz gerekir.
Basit şeylerle başlayın, paketli gıdadan, ekmekten, kızartmadan, abur cuburdan, hamur işinden, tatlıdan uzak durun.
Gece yemeyin, bol su için.
Her gün leslie ile 1 mil yapın, zaten ay sonunda 5-6 kilo fark eder..

Valla bence orda herkes yalan söylüyor iki kilo verdim diyip gizli gizli yiyolar bence

ahaha, yapmayin yahu, herkes dediniz simdi olmadi,
belki bazi kisiler vardir bilemeyecegim,
ama ben en basarili kilo verme girisimimi KK sayesinde yaptim, toplamda 12 kilo verdim,
benimle birlikte bir cok kisi de verdi ki bazilarini kisisel olarak da taniyorum, gozlerimizle sahit olduk yani oyle diyim.

sizi cok onyargili gordum ama.

isterseniz KK yi bosverip direk instagram fatihlerini takibe alabilirsiniz, orada da cok basarili hikayeler var,
ve hep motivasyon saglayici paylasimlar yapiyorlar.

Karatay beslenme şeklini deneyebilirsiniz. Ekmek, pirinç, makarna vs tüketmeyin. Bol bol su için. Akşam 6'dan sonra bir şey yemeyin. Şekersiz türk kahvesi yağ yakar. Dokunmuyorsa günde 1 fincan içebilirsiniz. Ayrıca günde 1 şişe sade maden suyu da işe yarar. Spor olarak yukarıda da demişler Leslie yapabilirsiniz. İyi terletiyor. Bunlar hep benim denediğim ve güzel sonuç aldığım şeyler.

Psikolojik kaynağı bulmadıkca bundan çıkamaz. Ya profesyonel destek alacak, yada kendini bu konuda geliştirecek. Ondan sonra diğerlerini kendiliğinden de değiştirmek isteyecek

Dr nowazaradan mı ne ona başvur...yüksek protein düşük karbonhidrat diyet verir..1200 kal...

Psikolojik kaynağı bulmadıkca bundan çıkamaz. Ya profesyonel destek alacak, yada kendini bu konuda geliştirecek. Ondan sonra diğerlerini kendiliğinden de değiştirmek isteyecek
Kendimi sevmiyorum..hani birini seversiniz ya sonra bazı hareketlerini gorursunuz sonra ondan sogursunuz sevmezsiniz artık..bende kendime inanamiyorum nasıl buna izin verdim nasıl bu hale geldim demekki ben şöyle bi insanım diyerek kendime çok kızıyorum ve bu seferde cezalandirmak için yiyorum artık kendim için bisey yapasim gelmiyor

Back
X