• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SORDUM BİLE

Öyle bir beğeninin yada hayranlığın sonu iyi değildir bence..
Olmadı.
Allah kimseyi nefsine yenik düşürmesin..

6 aylık mı? ?? Yemin ediyorum size bir hafta olmamstr sistem üzerinde öyle bi hata olablr ayrıca norma bi konu olmadgn bildiğim için sordum bile yazdım ve inanın allah korusun böyle bişey olsa gayet açık açık yazar sorardm insanlar neleri yazyosoruyo çekinmem allah korusun
Bari Yemin etme be kuzucuk... olmadı bu şimdi

Aynı soruyu bi erkek sorsa eşimin arkadaşı die ne sapıklığı kalırdı ne başka bşeyi..... demem o ki banlanmayalım senin yüznden biz böyle iyz :işsiz:

Yakisikli derim birine vasiflarini anlatirken(yenidir mesala).Veya cok samimiysem adami bana yeni gosterdiyse arkadasima derim bizzat yakisikliymis.Tabi bunu sonra tekrarlamam pek konusu gecmeyecekse.Cunku nasil diye fikrimi sorar.Cok begenmediysem dudak bukerim falan ciddi ciddi.Sanki ben alacam:KK48:Tabi bu yakinlarima cok yakin arkadaslarima.Tutup da goz koymam. Zinhar.Ha bazen de baskalarinda görürüm icimden yakisikliymis der gecerim.Orda kalir.Bu konuda etik anlayistayim

Son düzenleme:
Aynı soruyu bi erkek sorsa eşimin arkadaşı die ne sapıklığı kalırdı ne başka bşeyi..... demem o ki banlanmayalım senin yüznden biz böyle iyz :işsiz:
Ya eekeklerde oyle tabi.Biz kizlar bu konuda farkliyiz:KK48:

Eşimden başkasına o fikirle , gözle bakamıyorum. İnanın hiccc dikkatimi çekmiyorlar. Yakışıklılık sadece eşime ait bir unsurdur gözümde. Gerisi saman.

Oncelikle çok şükür ki mükemmel dünya harikası bir eşe yavruya sahibim onlar için ölürm die bilirim yorumlarınza bakınca çok ağır şeyler ben sizden böylesine yorumlar değil de yine tabi ki ağır knsn ama benim üzerim den yormlmyn bari dediğim gibi arkadaşımn başına geldi böyle bi olay ve kadın evli bir oğlu var açıkça anlttgnda ben eşimin arkdslrnn bir kacindan teklif aldım ballandirarak anlatiyor ve öyle birşey oluşmuş ki kadın da onları elde ettim amacma ulaştım senin koca da bakar bana gibisinden yani resmen bu tavır da ve yine açık net diorum vallahi billahi arkdsmda istedi böyle bi konu sormami tek kendi mi böyle bişeye maruz kalms yoksa hayatın içinde varmı böyle ş.....ler die bu açıklamam yerindedir umarım hoşçakalin

Siz sorunun şekline şemaline takilmayn lütfen böyle sormusum artik kusura da bakmayın lütfen ama dedigim gibi insanlar aldtyoda her türlü kötülüğü de yapıyo bari bu arkdslr üzerinden yapmslr demi sizin düşüncelerinz bile ne denli sinirlndgnz Gösteriyo buraya ya bu duruma maruz kalanlar napsn

Yok olmadı 1.hiç bir arkadaşimla görüşmüyorum 2.görüşsem bile kimseye o gözle bakmam işte bi yüzden ben kendime hayranım :))))

Aman olmsnda canım uzak olsun böyle şeyler herkes evinde esiyle mutlu olsun inşallah

Back
X