• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SORDUM BİLE

Ne evlenmeden önce ne evlendikten sonra karşı cinsi asla sadece potansiyel sevgili, eş ya da flört olarak görmedim.. benim için herkes önce arkadaştı... bu arada hiç muhafazakar değilim gayet rahat bi ailede büyüdüm.. Eşimi bulmuşum zaten geri kalan herkes benim için sadece arkadaş hiç düşünmedim bile..

Begenmek derken? Yakışıklı bulmak mi?
Benim esimin bir kankisi var, benim de arkadasim oldu tabii artik, cok yakisikli ve efendi biri valla. Hemen gittim kendi kankime tam senlik biri var diye iş attim ama bizimki harekete gecene kadar kaptilar cocugu. :işsiz:
Boyle bir seyden bahsediyorsanız, bu siradan bir durum bence.
Ama beğenmek derken hoslanmayi kastediyorsaniz, benim de başıma gelmedi.

İşte herkesin gerçek fikirlerini Ogrenmek amacım böyle insanlar vardir ama demi hayatın içinde herkesin fikrine saygım sonsuz elbette benim de olmadı allah yaşatmasnda insallah. Karşınıza çıkmış olabilir bu yönden de bakın olaya mesela eşiniz den de hoslananlar oluydr belki kadın olarak farkedeblrz bunu :p

Kaz yandı kardeş.

Benim arkadaşım, sevgilimi elimden almak için çabaladı. Aldı da haa, valla kız ne azimliydi maşallah. Hani güzel kızdı ona da lafım yok. Ama bu hikayenin sonunda gülen ben oldum. Yoksa o kız sen misin bi de hele :KK48:

Evli eşini çok seven bir eş im ve anneyimde ayrıca kötü bi niyetle açmdm konuyu böyle bişey yaşayan veya bu tarz bi duruma maruz kalan varmı sormak istedim hepsi bu :@

İşte herkesin gerçek fikirlerini Ogrenmek amacım böyle insanlar vardir ama demi hayatın içinde herkesin fikrine saygım sonsuz elbette benim de olmadı allah yaşatmasnda insallah. Karşınıza çıkmış olabilir bu yönden de bakın olaya mesela eşiniz den de hoslananlar oluydr belki kadın olarak farkedeblrz bunu :p
Bir derdim var topiginde neden halkın nabzını tutuyorsunuz hem de böyle bi konuda :işsiz:

Oldu tabiysi olmaz mı?

Ben arkadaşımın eşine, arkadaşımın eşi eşime, eşim benim eltimgillerin kuzenine, bahçıvan aşçıya, sonra aşçı uşağa, sonra hepimiz uşağa...

Tövbest.
Hayranlıktan öte filan diyor bi de ya.
Olmaz öyle şey, olmamalı, oldurmayın.
Kız siz beni oldureceksiniz gülmekten. Yorganı isircam sesim çıkmasın diye:KK70::KK70::KK70:

Oldu tabiysi olmaz mı?

Ben arkadaşımın eşine, arkadaşımın eşi eşime, eşim benim eltimgillerin kuzenine, bahçıvan aşçıya, sonra aşçı uşağa, sonra hepimiz uşağa...

Tövbest.
Hayranlıktan öte filan diyor bi de ya.
Olmaz öyle şey, olmamalı, oldurmayın.
Yalnız kim kime dum duma olmuş haha ne güldüm şu hepimiz uşağa dedin ya krizlere girdim :KK70:

Benim de çok yakın bi arkadaşımın başına geldi başka bi yakın arkadaşı tarafından da bizim de aklımz almadi tabi iğrenç ve olası birşey değil o yüzden yer yüzünde böyle olanlar var mı ki diye sormak istedim yorumlrnZ için teşekkürler ♡

Arkadaşım inanın çöktü psikoloji namına hiç birşey kalmadı allah düşmanma yasatmsn amin

Evli eşini çok seven bir eş im ve anneyimde ayrıca kötü bi niyetle açmdm konuyu böyle bişey yaşayan veya bu tarz bi duruma maruz kalan varmı sormak istedim hepsi bu :mad:
Öküz altında buzağı arayasım geldi. :KK14:

Back
X