• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorgucu sevgili

Sanırım iş o kişinin dünyanın sonu olmadığına inanmakla başlıyor. Yani oluruna bırakınca zamanla sende alışırsın ona.
Birde şöyle düşün sık sık sık azıcık rahat bıraktığın anda özgürlüğüne kavuşmuş gibi ortalığa saldırabilir, bence bu daha tehlikeli.
Eskiden çok kötü giden bir evliliğim vardı, her saniye laf sokma, araştırma, sorgulama.
Bir gün dedi ki yeter; artık çok bunaldım. Sürekli kurcalayarak benimde aklımı bulandırıyorsun.
Düşündüm ki eğer bir gün yapıcaksa bu onun elinde olan bişey fırsat bulduğu 10 dakikada da yapar.
Saldım gitti, sormuyorum hissediyorum ama sormuyorum. Biraz anlayışla yaklaşınca o da anlatmaya başladı. Tabi anlattıklarının altında hiç bişey aramamaya onu iğnelememeye başladım. Sanırım 2 yıldır evliliğim oturdu rayına. Diyorum ki olmazsa olmaz yani, ne olabilirki en kötüsü ayrılırım buda ölüm demek değil ya. Önce kendini telkin etmelisin. Mesela onun üzerinde bıraktığın olumlu yönlerin olsun, örneğin tutumu seviyorsa sende tutumlu biri olmaya özen gösterebilirsin. artıların eksilerinden fazla olduğunda daha etki bırakırsın üzerinde. Aslında kendi hayatına bakmanı öneriyorum, o da hayatında bir parçaymış gibi düşün ama sürekli iç içe olmak zorunda değilsiniz. Bence çok baskı yapma, aynı baskıyı kendi üzerinde düşününce sıkılırsın çünkü. Özgürlükleriniz eşit olsun. Umarım herşey düzelir ve gönlünce olur. Maalesef her kadın aldatılmaya aday, aldatanlarda yine kadın olsa bile...

Hmmm başak burcunun özelliklerini bilmiyorum ama
oğlak burcusunuz zannettimm :ssz:
Neyse 3 sene olmuş ilişkiniz ve siz hala sorguluyorsanız
kusura bakmayın ama ewliliğiniz pek uzun sürmez sizin..
İyi dayanmış erkek arkadaşınız yine..
Erkekler bu kadar gelemez bunlatılmaya çünkü..
Ve size karşı bi güvensizlik yaratacak bi dawranışta bulunmadı dimi bu arada..
Yani daha önceki ilişkinizde aldatıldığınız için sadece böylesiniz dimi..
Birde yaşınız kaç acaba _?

ben başak burcu olduğunu hemen anladım neden acaba:44:

Baska ugrasların da var fakat bu farklı bi şey.obsesifim ben.ne yaparsam yapayım onu düşünecek zaman yaratıyorum.

takıntı hali olduğuna eminsen, bir doktora git. bu duygularını bastırmana yardımcı olurlar. ilaçla veya terapilerle....

eşimde başka konularda takıntılı oda başak...

takıntı hali olduğuna eminsen, bir doktora git. bu duygularını bastırmana yardımcı olurlar. ilaçla veya terapilerle....

aynı dert bende de var başka konularda özellikle temzilik:6:

Hmmm başak burcunun özelliklerini bilmiyorum ama
oğlak burcusunuz zannettimm :ssz:
Neyse 3 sene olmuş ilişkiniz ve siz hala sorguluyorsanız
kusura bakmayın ama ewliliğiniz pek uzun sürmez sizin..
İyi dayanmış erkek arkadaşınız yine..
Erkekler bu kadar gelemez bunlatılmaya çünkü..
Ve size karşı bi güvensizlik yaratacak bi dawranışta bulunmadı dimi bu arada..
Yani daha önceki ilişkinizde aldatıldığınız için sadece böylesiniz dimi..
Birde yaşınız kaç acaba _?
Sevgilim oğlak :) hayır güvenimi sarsack bi şey yapmadı daha doğrusu normal insanlara göre yapmadı ben her seyi cok büyütüyorum :) daha önce aldatıldıgın için genel bi güvensizliğiM var..3 yıl dayandı ama artık dayanamıyor galiba :(( bu arada ikimiz de 24 yasındayız

Sanırım iş o kişinin dünyanın sonu olmadığına inanmakla başlıyor. Yani oluruna bırakınca zamanla sende alışırsın ona.
Birde şöyle düşün sık sık sık azıcık rahat bıraktığın anda özgürlüğüne kavuşmuş gibi ortalığa saldırabilir, bence bu daha tehlikeli.
Eskiden çok kötü giden bir evliliğim vardı, her saniye laf sokma, araştırma, sorgulama.
Bir gün dedi ki yeter; artık çok bunaldım. Sürekli kurcalayarak benimde aklımı bulandırıyorsun.
Düşündüm ki eğer bir gün yapıcaksa bu onun elinde olan bişey fırsat bulduğu 10 dakikada da yapar.
Saldım gitti, sormuyorum hissediyorum ama sormuyorum. Biraz anlayışla yaklaşınca o da anlatmaya başladı. Tabi anlattıklarının altında hiç bişey aramamaya onu iğnelememeye başladım. Sanırım 2 yıldır evliliğim oturdu rayına. Diyorum ki olmazsa olmaz yani, ne olabilirki en kötüsü ayrılırım buda ölüm demek değil ya. Önce kendini telkin etmelisin. Mesela onun üzerinde bıraktığın olumlu yönlerin olsun, örneğin tutumu seviyorsa sende tutumlu biri olmaya özen gösterebilirsin. artıların eksilerinden fazla olduğunda daha etki bırakırsın üzerinde. Aslında kendi hayatına bakmanı öneriyorum, o da hayatında bir parçaymış gibi düşün ama sürekli iç içe olmak zorunda değilsiniz. Bence çok baskı yapma, aynı baskıyı kendi üzerinde düşününce sıkılırsın çünkü. Özgürlükleriniz eşit olsun. Umarım herşey düzelir ve gönlünce olur. Maalesef her kadın aldatılmaya aday, aldatanlarda yine kadın olsa bile...
Tesekkür ederim.. Haklısınız.kendimi bi inandırabilsem işte sorun kalmyacak ama... Hep aklımda şimdi rahat bırakırsam sunu yapar bunu yapar..aslında yapmayacagını biliyorum ama yşne de engel olamıyorun kendime.cok detaylı düşünüyorum..öyle işte iş bende bitiyor caresini bulcam umarım.güzel dilekleriniz için de tesekkürler :)

Her seyi denedim fakt bi faydası olmadı cünkü benim kendimi değiştirmem lazım ilaç sadeve beynimi uyusturuyor..

Bazı insanlara tekdüze mutluluk
yanetki yapıyor
kendi hzuurunu kendi bozuyor ortada sorun olmayınca
sanırım senin mizacın da buna yakın
:50:

Değiştiremezsende geliştirmelisin kendinşi
çünki gerçekten
en büyük yanlışı kendine yapıyorsun

Bazı insanlara tekdüze mutluluk
yanetki yapıyor
kendi hzuurunu kendi bozuyor ortada sorun olmayınca
sanırım senin mizacın da buna yakın
:50:

Değiştiremezsende geliştirmelisin kendinşi
çünki gerçekten
en büyük yanlışı kendine yapıyorsun

Aynen öyle daha önceki ilişkimde sürekli üzüldüğüm için şimdi her sey yolunda gidince bi gariplik var diyorun ve bozuyorum..sevgilim de tam tersi huzuru ve tekdüzeliği sever..haklısınız en büyük yanlısı kendime yapıyorum

Sevgilim oğlak :) hayır güvenimi sarsack bi şey yapmadı daha doğrusu normal insanlara göre yapmadı ben her seyi cok büyütüyorum :) daha önce aldatıldıgın için genel bi güvensizliğiM var..3 yıl dayandı ama artık dayanamıyor galiba :(( bu arada ikimiz de 24 yasındayız

Canım ozaman sen kaşınıyorsunn :27:
Kusura bakmada artık çocukca davranmayı bırakk..
Yetişkin insansın, 3 yılını vermişsin..
Gerçekten kaybediceksin erkek arkadaşını.
Yoksa yalnız kalacaksın..
Başkası girse hayatına ona da böyle olursun senn..
Eee ne olucak bu işin sonu..
Bence sonuç hep yalnız kalırsınn :31:

Ben de basak burcuyum ve seni iyi anliyorum.. Kucuk seylere takma ve buyutme gibi bir huyum var, bir bucuk senelik iliskimde buyuk kavgalarin kucuk seylerden ciktigini farkedince artik buna bir dur demeye karar verdim.. Simdi bir seye aniden sinirlenince dilimi isiriyorum sus diyorum kendi kendime cunku on dakika sonra cok sacma bisey oldugunu anlayacaksin :)

Canım ozaman sen kaşınıyorsunn :27:
Kusura bakmada artık çocukca davranmayı bırakk..
Yetişkin insansın, 3 yılını vermişsin..
Gerçekten kaybediceksin erkek arkadaşını.
Yoksa yalnız kalacaksın..
Başkası girse hayatına ona da böyle olursun senn..
Eee ne olucak bu işin sonu..
Bence sonuç hep yalnız kalırsınn :31:
Evet kasınıyodum farkındayım:) yalnızlıktan korkmuyorum aslında fakat beni seven sevgilimi de kaybetmek istemiyorum :(( düzeltcem kendimi kararlıyım

Ben de basak burcuyum ve seni iyi anliyorum.. Kucuk seylere takma ve buyutme gibi bir huyum var, bir bucuk senelik iliskimde buyuk kavgalarin kucuk seylerden ciktigini farkedince artik buna bir dur demeye karar verdim.. Simdi bir seye aniden sinirlenince dilimi isiriyorum sus diyorum kendi kendime cunku on dakika sonra cok sacma bisey oldugunu anlayacaksin :)

Aynen sacma oldugunu sonradan anlıyorum ama ben durdurmuyorum kendimi kavga cıkarıyordum.artık böyle davranmak istemiyorum :((

Canim bir de ustune ciddiye alinmamaya baslarsin artik zamanla hakli da olsan sen zaten hep sorguluyorsun hep takiliyorsun ben ne yapsam guvenmiyorsunki ben de yapmam o zaman der sonunda.. Kavga ciktiktan sonra pisman oluyosun dimi aciklama yapinca buna mi kizmisim diyosun dimi, heh kavgayi cikarmadan once iyice olc tart tartismadan sonraki ruh halini pismanligini dusun kendini dizginlemeye calis bir de uslubunu yumusatabilirsin merak ettigin bisey varsa sorgulayici sekilde degil de dilini isirarak sakince sormaya calis hem istedigin cevabi alir hem zamanla sen de bu huyunu torpuleyebilirsin, tabi issende bitiyor bir yerden baslamalisin..

Evet kasınıyodum farkındayım:) yalnızlıktan korkmuyorum aslında fakat beni seven sevgilimi de kaybetmek istemiyorum :(( düzeltcem kendimi kararlıyım

ilişki: 3 yıl

faha önce aldatılmış ve terk edilmişsin ANCAK "bu hep aynı olacak diye birşey yok".....

böyle üstüne gitmeye devam edersen sürekli sorgularsa her şeyi "adam senden bıkar ve kaybedersin"....

3 yıllık bi ilişkiyi böyle sudan sebeplerden kaybetme bence... herşeyi oluruna bırak..

normal konuş "nbr napıyosun, canım, aşkım, cicim, bebeğim" gibi güzel güzel şeylerden bahsedip konuşun...

aksine "nerdesin, senin ne işin var orda, o kim, kimle takıldın, kime yazdın, kime çizdin....." aaaa yeter ama der gider vallaa....

aklını başına al canım.... benim de 4 yıllık ilişkim ama hiç böyle yapmıyorum... haa başlarda yaptım tabi ama düzeltim şimdi öle sorunlarımız yok canım.....

kaşınıp durma sende oluruna bırak adamı bunaltma ergen hareketleri yapıp durma artık.. =)

Çok güzel yazmışsınız cok teşekkürler
Ben gecmişte aldatıldım su anki sevgilim be yapsa hemen aklıma diğerinin yaptıkları geliyor ve son zamanlarda daha da sıklastı bu..sevgilim beni cok seviyor dürüsttür de ve karakteri de sağlm 3 senedir tahammül ediyor fakat bi gün bitirirse tamamen biter bundan da korkuyorum tabi artık..
Ayrıca demişsiniz ya bu ilişkim de dah az seviliyorun diye. Ben de bundan korkuyorum.daha az sevilmekten daha az sevmekten baska bi ilişkide..cünkü cok seviyorum ve cok seviliyorum..bu huyum yenmem lazım ama nasıl:43:

ne kadar korkutucu bir fikir gibi geliyor değil mi:) ama işte senin şuan sevgiline yaptıklarını eski sevgilim bana yapıyordu.. sevgisinden çok emindim ama öyle bir noktaya geldik ki ben yalvarırdım Allaha.. bu sevildiğimin onda biri kadar sevsin beni birisi ama yeter ki bu kadar sorgulamasın,sıkmasın,suçlamasın derdim...adam müzik dinlesem kime aşık oldun derdi yaaa:) o kadar bunalmıştım ki....

yani adamı bunlatırsan bigün..çok sevmenin ya da sevilmenin bile bir anlamı kalmıyor.. önce saygı derler ya hep büyükler...bunu kastediyorlar
işte...

Ona çok fazla odaklanma bence klişe ama hayatının merkezinde olmasın
Bir hata yapacaksa bile buna sen araştırmalarınla sorgulamalarınla engel olamazsın ki
Hayatta her şey biz insanlar için
Yaşayıp göreceksin o yüzden kendini fazla sıkma ...

Back
X