sormadan rahat edemeyeceğim..

KalenderMesrepim

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1.168
288
688
kızlar..
cekınecek birşey yok diye direk konuya giriyorum..
bayanların muayyen günlerinde eşleriyle ilişkiye girmelerinin, hem sağlık açısından, hemde dinsel açıdan doğru olmadığını biliyor ve de eşimle ona göre davranıyoruz..
fakat eşim benim muayyen günlerimde ilişki olmadığı için bana dokunarak bazı şeyleri yaşamak istiyor..(öpüşmek,dokunmak vs.) ve de ben onu üzmüyorum tatmin ediyoum bundan da hiç tiksinmiyorum.
bu hamileliğimin son zamanlarıda böyleydi..
adam sevmiyor manuel takılmayı ..
sorum şu muayyen günlerde kadının kendini kocasına dokundurtmasıda günah mı?
hyr diyende var evet diyen de var..
ben çoğunluğa sormak istedim..

Bilemem ki...
Diyanete sormak gerek..gamyoncuiremsu
Hassas konular bunlar..

Dinimiz hiç birşeyi sebepsiz yere haram yada helal kılmamıştır.Özel gününüzde beraberliğe izin vermemesinin sebebi,kadının o dönemde enfeksiyona açık hale gelmesinden dolayı
Tek amaç bu yani,sizi korumak adına konulmuş bir yasak
Eşinizin size dokunması neden günah olsunki
Biraz mantık yürütürsek ikisinin aynı şey olmadığı çok bariz ortada zaten.

ıslam dini mantık dini...Regl dönemindeyken her türlü mikroba açık hale geliriz bu yzden yasaktır.yasak değil dersek ayet yalanlamış oluruz.

Son düzenleme:
malum dönemlerde esiniz göbek deliginden diz kapaginiza kadar örtüsüz size dokunamaz ama diger taraflardan yararlanabilir ayrica sormamissiniz ama ben yinede yazamyim olurda sizde etkilenirseniz yani orgazm olursaniz gusül almanizada gerek yok regliniz bitince bir kere gusül abddesti almaniz yeterlidir..

Son düzenleme:
malum dönmelerde esiniz göbek deliginden diz kapaginiza kadar örtüsüz size dokunamaz ama diger taraflardan yararlanabilir ayrica sormamissiniz ama ben yinede yazamyim olurda sizde etkilenirseniz yani orgazm olursaniz gusül almanizada gerek yok regliniz bitince bir kere gusül abddesti almaniz yeterlidir..
Aman ben de dönmelerin işi ne bu muhabbette diye şaşırdım da sonradan anladım okuyunca :kedi:

peygamber efendimiz s.a.v
hz.ayşe böyle dönemlerindeyken diz kapağıyla göbeği arasına bir örtü örter
diğer yerlerini okşar severmiş ki kadın kendini kötü hisssetmesin hem de diğer insanlara örnek olsun diye..
ilişkiye girmedikçe diğer yerleri okşamak sevmekte dinizmizce bir mahsur yok
bu konuyle iilgili bunları biliyorum paylaşmak istedim...
sevgilerimle..

peygamber efendimiz s.a.v
hz.ayşe böyle dönemlerindeyken diz kapağıyla göbeği arasına bir örtü örter
diğer yerlerini okşar severmiş ki kadın kendini kötü hisssetmesin hem de diğer insanlara örnek olsun diye..
ilişkiye girmedikçe diğer yerleri okşamak sevmekte dinizmizce bir mahsur yok
bu konuyle iilgili bunları biliyorum paylaşmak istedim...
sevgilerimle..

Kankam diye demiyorum, bu konularda pek bilgilidir kendisi. :roflol:

bende sımdı bısı merak ettım neden dınden once saglgınızı dusunmuyosunuz kı..
saglıgınızı ıcın ıyımı regl gunlerınde cınsellık degıl ee dınen olur haram degıldır dense bırlıkde olcanurmu kı ..

saglıgınızı ıcın ıyımı regl gunlerınde cınsellık degıl ee dınen olur haram degıldır dense bırlıkde olcanurmu kı ..

kaydirigubbakcemile5
Tamda söylemek istediğim şey buydu işte
Dinimizinde buna yasaktır demesinin sebebi zaten sağlığımızı düşündüğü için değilmidir.
Dizden yukarısı,yada aşağısı, örtülü veya örtüsüz
Neticede ne yapılmaması belli
Diğerleri kişiye kalmış

sagliksiz olan bisey icin islam dini helal demez zaten,bu yüzden sorun yok a.s.

Dinimizce sorun yoksa eğer demekki sağlığımızı da etkilemeyecektir...
O yüzden ilk önce işin dini yönünü düşünmenin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Zaten eğer sağlığa bi sakıncası olmadığını düşünüyorsanız dinimiz açısından da haram değildir...

Dinimizce sorun yoksa eğer demekki sağlığımızı da etkilemeyecektir...
O yüzden ilk önce işin dini yönünü düşünmenin mantıklı olduğunu düşünüyorum. Zaten eğer sağlığa bi sakıncası olmadığını düşünüyorsanız dinimiz açısından da haram değildir...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X