Sormalı mıyım.?

Şu yaşadıkları hayatla imamın ne alakası varsa.. İslam böyle işinize gelene göre bi din değil. Zinaya imamı şahit tutmak bu. Keyfiniz bilir valla. Ha derseniz ki ben öyle düşünmüyorum ok. Ama o zamn da imam nikahına ihtiyaç duymazdınız.. İsterseniz banlayın beni ama demezsem bunu da çatlarım.
Taslanmak istemediğim için konu dagilmasin diye belirtmek istedim sadece

Şu yaşadıkları hayatla imamın ne alakası varsa.. İslam böyle işinize gelene göre bi din değil. Zinaya imamı şahit tutmak bu. Keyfiniz bilir valla. Ha derseniz ki ben öyle düşünmüyorum ok. Ama o zamn da imam nikahına ihtiyaç duymazdınız.. İsterseniz banlayın beni ama demezsem bunu da çatlarım.
Bende söyledim ki öyle dindar birisi vs değilim kimsenin cinsel hayatıyla ilgilenmem isteyen istediğini yaşar kendi tercihi ..Ama imam nikahı yla "eş " olduğunu düşünen genelde resmi nikah bir sebepten gerçekleşmezse bunalıma girip kendinden geçiyor işte .3 defa bosol deyip terkedikince resmi nikahın önemi anlaşılıyor ...

Bende söyledim ki öyle dindar birisi vs değilim kimsenin cinsel hayatıyla ilgilenmem isteyen istediğini yaşar kendi tercihi ..Ama imam nikahı yla "eş " olduğunu düşünen genelde resmi nikah bir sebepten gerçekleşmezse bunalıma girip kendinden geçiyor işte .3 defa bosol deyip terkedikince resmi nikahın önemi anlaşılıyor ...
Güya Allah la sözleşme yapıyolar. Bak Allahım ben nikah yaptım vallaaa günah değil yeminlen :dua:

Taslanmak istemediğim için konu dagilmasin diye belirtmek istedim sadece
Niye taslanasiniz istediğinizi yaşarsınız hayat sizin .İsteyen evlenmeden yaşar cinselliği ,isteyen yaşamaz o sizin bileceginiz iş .Önemli olan bunu hayat meselesi yapmayın .Ve ne olur o kişi sizin eşiniz olmuyor bunu bilerek devam edin .Tabiki resmi nikahta boynuna zincir takmıyor boşanma diye bir durumda var ama inanın haklariniz oluyor bu durumda .Dini nikahta adam istediği an bırakabiliyor .Yoksa bizde yaptık adet yerini bulsun diye ama dugunum bittikten sonra yaptırdık

Back
X