- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Atommkarincaa
Soru şu ki bunu ona nasıl söylemeliyim
Tahriş olmuşum de Bi dahaki sefere olmaz de anlar herhalde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soru şu ki bunu ona nasıl söylemeliyim
Aynen öyle. Bdv de derde bak.
Gayet acik ve net bir sekilde,performans artirici ilaclarini gördüm ve bu kadar uzun surmesi beni fiziksel ve psikolojik olarak cok rahatsiz ediyor.Herseyin dogali makbuldür deyin.Soru şu ki bunu ona nasıl söylemeliyim
İlaç kullanmadığı zaman 1 saat ilaçla 3 saati buluyor
Şu yaşadıkları hayatla imamın ne alakası varsa.. İslam böyle işinize gelene göre bi din değil. Zinaya imamı şahit tutmak bu. Keyfiniz bilir valla. Ha derseniz ki ben öyle düşünmüyorum ok. Ama o zamn da imam nikahına ihtiyaç duymazdınız.. İsterseniz banlayın beni ama demezsem bunu da çatlarım.
Benim kp kullanıyordu su en bilinen ismi olandan ben eczane kalfaligi yaptım evlenmeden önce bunu biliyor evlendikten sonra biz kv ile temizlik yaptık dolapta bı tane bundan vardı bende dolaptaki suslerden birinin içi e attım görünce akşam gelmiş bulamamış hifa kızım burda benim ağrı kesici vardı nereye koydun diyorOnu düşünmedimen fazla bu ne yada neden kullaniyorsun derim bunların da cevabını biliyorum ama rahatsız oluyorum kullanmasindan
Benim kp kullanıyordu su en bilinen ismi olandan ben eczane kalfaligi yaptım evlenmeden önce bunu biliyor evlendikten sonra biz kv ile temizlik yaptık dolapta bı tane bundan vardı bende dolaptaki düşlerden birinin içi e attım görünce akşam gelmiş bulamamış hifa kızım burda benim ağrı kesici vardı nereye koydun diyorsende de ağrı kesici mi diye
![]()
Aaaaa öyle deme oda büyük bı dert bunun kısa sureni var uzuuuuunn uzadıya gideni varAynen öyle. Bdv de derde bak.sevgilimin performansı uzuyor yoruluyorum
![]()
Adamsın :) öyle oluyor zaten ama işte imamı da kendilerine uyduruyolar..3 saat mi
Bu gidişle düğüne kadar sende enerji kalmaz.
+1000
Imam'da da suç var. Ben evlendigimde cumartesi nikâhtı perşembe akşamı istedik cuma fırsat olmaz yogun oluruz diye. Bizim cami hocası resmi nikahtan sonra kıyarım dedi. Bende o zaman öğrenmiştim once kiyilmadigini.
AhahahaAaaaa öyle deme oda büyük bı dert bunun kısa sureni var uzuuuuunn uzadıya gideni varbeni bıraktı gitti pişmanım diyeni
![]()
Anne oğlunun başı ağrıyordu ağrı kesiciyi ona verdim deseydinBenim kp kullanıyordu su en bilinen ismi olandan ben eczane kalfaligi yaptım evlenmeden önce bunu biliyor evlendikten sonra biz kv ile temizlik yaptık dolapta bı tane bundan vardı bende dolaptaki suslerden birinin içi e attım görünce akşam gelmiş bulamamış hifa kızım burda benim ağrı kesici vardı nereye koydun diyorsende de ağrı kesici mi diye
![]()
Valla bak banini sen yeAhahahakız birlikte banlanacaz
Kp soruyor adam a acil lazım napsin yazıkAnne oğlunun başı ağrıyordu ağrı kesiciyi ona verdim deseydin![]()
TV de sürekli söylüyorlar benimde eşimin dayısı emekli imam .O kıydı nikahı .Bizim iki şehirde düğün oldu benim memlekette kına nikah beraber oldu yani onlarin şehire gidince resmi olarak evliydim dediler düğünden önce yapılsın nasılsa nikah oldu diye dayisj buradaki düğünde bı olsun bitsin ondan sonra diye :) biraz sıkıntılı geçti de adam düğün iptal olacak diye düşündü zaar3 saat mi
Bu gidişle düğüne kadar sende enerji kalmaz.
+1000
Imam'da da suç var. Ben evlendigimde cumartesi nikâhtı perşembe akşamı istedik cuma fırsat olmaz yogun oluruz diye. Bizim cami hocası resmi nikahtan sonra kıyarım dedi. Bende o zaman öğrenmiştim once kiyilmadigini.
Valla herşeyden sıkılan aceleci bı tipim dediğin gibi herşeyin fazlası ruhumu sikiyo yeminle 3 saat olsa yarıda bırakır giderim :)Kp soruyor adam a acil lazım napsin yazıkAllah muhafaza eşimde görmedim ben yarım saat dayanamıyorm hatun 3 saat yazmış ya
![]()
3 saat nedir yav. Sizi gizli gizli öldürmeye mi çalışıyodur nedir. Ay valla çatlarım. Her zevkin de bir sınırı var. Üç saat benim için işkencedir.Olmuyorum ama ertesi gün sürünüyorum
Sizin kayinpederde de etkisi uc saat ise kv vay halineKp soruyor adam a acil lazım napsin yazıkAllah muhafaza eşimde görmedim ben yarım saat dayanamıyorm hatun 3 saat yazmış ya
![]()
Valla kötü bişey demiyozKonu içerik nedeniyle taşınmalı ama yorumlarınız nedeniyle sizlerden bazıları da taşınabilir:)) raporlar çarpıyor gözüme, yerinizde duramıyorsunuz değil mi? Enerjik KK kadınları sizi![]()
Valla bak banini sen yeben almiyim regliyim asabiyim durumum belli onu da geçtim hormonlar
Mune abla bu hormonlar beni ele geçirdi ya beni pas geç yoksa kocam beni bosar
![]()
Daha garantici imammış :)TV de sürekli söylüyorlar benimde eşimin dayısı emekli imam .O kıydı nikahı .Bizim iki şehirde düğün oldu benim memlekette kına nikah beraber oldu yani onlarin şehire gidince resmi olarak evliydim dediler düğünden önce yapılsın nasılsa nikah oldu diye dayisj buradaki düğünde bı olsun bitsin ondan sonra diye :) biraz sıkıntılı geçti de adam düğün iptal olacak diye düşündü zaar![]()