Sormalı mıyım.?

konu o değil anladık,konu sizin hayat arkadaşınızın performans desteğine ihtiyaç duyduğu ama ortada bir suç varsa da dikkat çekmek gerekir sanki ... mesela o nikahı kıyan adamın bir ceza alması gerek hatta varsa kıydıranlarında
Bu konuda detaylı bilgi sahibi değilim açıkçası. Müftü yardımcısı kıydı ama onu biliyorum sadece

İlaçla 1 saatte bilemedim şimdi az geldi süresi... Toplamı mı 1 saat ön sevişme falan
Hayır ilaçsız 1 saat bana bu normal geliyor ama ilaçla süre 3 saati buluyor. Anlamadığım konu 1 saat yetersiz bir süre mi ki uzatma ihtiyacı duyuyor

hem boşverin, kullanmayan erkek çok azdır emin olabirsiniz :)) erkekler belirli bir yaştan sonra kullanma ihtiyacı duyuyor, geciktirici, sertleştirici, performans artırıcı, vb ürünler. genç erkeklerde macera için action için kullanıyor :)))

Şu yaşadıkları hayatla imamın ne alakası varsa.. İslam böyle işinize gelene göre bi din değil. Zinaya imamı şahit tutmak bu. Keyfiniz bilir valla. Ha derseniz ki ben öyle düşünmüyorum ok. Ama o zamn da imam nikahına ihtiyaç duymazdınız.. İsterseniz banlayın beni ama demezsem bunu da çatlarım.

Back
X