Sorması bile ayıp biliyorum ..

Lida_33

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
150
1
16
35
İçel Mersin
Sizler burada minik bebişler beklerken ben de hamile olmaktan korktuğumu belirtmek için açıyorum bu konuyu. Hey gidi dünya işte. Korktuğumdan da anlaşıldığı gibi bekarım ve ilk defa bi ilişki yaşadım. Ablalarım beni belki yargılayacaksınız,tüm söyledikleriniz kabulüm. İnsanın bi anlık boşluğuna geliyor. 20 yaşındayım. Bin pişmanım desem ne fayda. İkimizde acemiyiz. Erkek arkadaşım bi şey olmaz diye diye ikna etti beni ve oldu işte.
Çok utanıyorum sanki o işi yaptığımı herkes biliyormuş gibi geliyor. Kimsenin yüzüne bakamıyoırum
:(
Hiç içime boşalma olmadı. 15 saat sonra ertesi gün hapı aldım. İnternetden araştırıp böyle bi uygulama olduğunu öğrenmiştim :( ertesi hapını içtikten 12 sa sonra tekrar birleşme oldu ve yine içime boşalma olmadı. Velhasıl bu dediklerim 26 ağustosda yaşandı. O günün bi gün öncesi adetim bitmişti. Aradan 2 hafta geçti karnımda hafif şişlik var belim ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı. Adetime 9 gün felan var. Çok endişeliyim. Bunlar hamilelik belirtisi mi ? Aynı adet yaklaştığındaki belirtiler gibi.
Sadece düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum ve beni istediğiniz kadar yargılayabilirsiniz.
Hak ettim.Pişmanım . ÇOK:18:

bu konuları açanların hepsimi pişman konuların ve yazıların açılışı hep aynı

malesef son pişmanlık fayda etmiyor canım

hamile olabilirsinizde olmayabilirsinizde

Bu işlerden hiç anlamam aslında ama içine boşalmadıysa olmaz diye düşünüyorum
Aslında bu kısma değil de belirti dediğin kısma yorum yapmak istiyorum
Bence psikolojik olarak öyle hissediyorsun yani korktuğun için
Ayrıca sana ders vermek bize düşmez ama madem yaşadıktan sonra bu kadar sıkıntı çekiyorsun
Alışkanlık haline getirmeden bitirmeye çalış bu yaptığın şeyi
Ayrıca sen sorun yapmışsın erkek arkadaşın ikna etmiş
Neden istemediğin bi konuda seni zorladı ki
İkna etmesi kolay ama senin için sorun olan şeylerde yanında olacak mı?

İnanın değmezmiş. Ben bunu yaşadıktan sonra daha iyi gördüm. Yıllardır sakladığını değmeyecek birine vermek en can acıtanı da bu. Korktuğum için psikolojik de olabilir haklısınız.

Ben hamile olduğunu düşünmüyorum canım hemen karın falan şişmez adet belirtisidir bence.Birde sen şimdi korktuğun için öyle hissediyorsun.

İnanın değmezmiş. Ben bunu yaşadıktan sonra daha iyi gördüm. Yıllardır sakladığını değmeyecek birine vermek en can acıtanı da bu. Korktuğum için psikolojik de olabilir haklısınız.

Değmeyecek biri diyorsun ama hala erkek arkadaşım diyorsun ve 2. sini de yapmışsın anlamadım.
Ayrıca bak erkek sonuçta sen ailenden gizli bunu yaptın ama sen bırakmak istersen seni bunla tehdit edebilir
Hem değmeyeceğini düşünüyorsan;yaptın bir hata ama devamını getirme bence canım
Gerçekten pişmansan ve manevi olarak da acı çekiyorsan tövbe et
Yaşın genç ve hangi devirde olduğumuz belli
Bi hata yapmışsın ama buna son vermek de senin elinde
Bunları hata olarak gördüğün için yazıyorum canım
Sıkıntı yapma bu kadar hamilelik konusunda ben psikolojik olduğunu düşünüyorum kesinlikle
Ama bak ne kadar dert ediyorsun değil mi illa yapacağım diyorsan daha tedbirli ol bir dahakine
Sonra seni istemediğin bir şeye ikna eden erkek arkadaşın,yüzüstü bile bırakır

Hiç kimseyi kınamak ve yaptığını yüzüne vurmak kimsenin haddi değil insanların başına neler geliyor benden sana abla tavsiyesi psikolojik olarak etkilenmiştin okuduklarından korkma hamile değilsin hamile kalmak o kadar kolay olmuyor ama dikkat etmelisin kimsenin ne yaşadığı beni ilgilendirmez ama devam ederseniz bir kaza olabilir korunun artık gençler herşeyi biliyor olan sana olur tatlım yarın birgün hamile kalsan çocuk nebiliyim benden olduğuna der sıkıntılar büyük olur biraz düşünmeni tavsiye ederim bir yandan ailenide düşün lütfen tmam adet gününde idrar testi yap mutlaka

Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...

Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...

Neden hemen kınıyorsun ki
Bu hataya sen de düşebilirdin
farkında mısın zinaların arttığı bir dönemdeyiz
Evlilik zorlaştırıldı
Hem de evlilik yaşı yukarıya çıktı
Zina güzel birşey gibi gösterildi
Neden hemen kınıyorsun
Hem belki ona göre günah değil
Herkes benim gibi değil nedir
Madem inançlsın
Şunu da bil kibir de günahtır canım

Değmeyecek biri diyorsun ama hala erkek arkadaşım diyorsun ve 2. sini de yapmışsın anlamadım.
Ayrıca bak erkek sonuçta sen ailenden gizli bunu yaptın ama sen bırakmak istersen seni bunla tehdit edebilir
Hem değmeyeceğini düşünüyorsan;yaptın bir hata ama devamını getirme bence canım
Gerçekten pişmansan ve manevi olarak da acı çekiyorsan tövbe et
Yaşın genç ve hangi devirde olduğumuz belli
Bi hata yapmışsın ama buna son vermek de senin elinde
Bunları hata olarak gördüğün için yazıyorum canım
Sıkıntı yapma bu kadar hamilelik konusunda ben psikolojik olduğunu düşünüyorum kesinlikle
Ama bak ne kadar dert ediyorsun değil mi illa yapacağım diyorsan daha tedbirli ol bir dahakine
Sonra seni istemediğin bir şeye ikna eden erkek arkadaşın,yüzüstü bile bırakır

Böylesine güzel şeyler yazdığınız için teşekkür ederim. Şu an aramız bozuk. Ben bu yaşanana bağlıyorm tevbe ettim bir daha böyle birşey olmayacak. Bu belirsizlikle yaşamak çok zor. İnsan çok sevdim. Ama o ertesi gün hapı beni mahvetti tüm dengem şaştı. İnsan başına gelmeyince tecrübe edemiyor. Sanki nefes alamıyorum. Bunu yaşayınca her şey daha iyi olacağına sanki aramız daha berbat konuşmuyoruz felan

arkadaslar 6 aylik bir kizim var en son temmuz ayinda adet oldum sonra olmadi 2 defa tes yaptim negatig cikti sizce hamile olabilrmiyim

Kınamayınız Kınadığınız Şey Başınıza Gelmedikçe Ölmezsiniz.(tirmizi,kıyamet,53) bu bir hadis benim yazdığıma nazaran yazdığını biliyorum Buda sana kapak olsunda bir daha hiç kimseyi kınamazsın umarım

Ben her şeyin farkında bi kızım. Ama el insaf herkesin bi zayıf noktası vardır. Ben 20 yaşındayım ve ilk oldu yani sürekli yapan biri değilim allahım tövbe. Hata işte biliyorum ama geri dönüşü yok sadece pişmanlık var

İçtiğin ilacın yan etkilerini araştır. Çünkü bence bunlar ilacın yan etkileridir.

Buraya gelip cinsel ilişkiye girdiğiniz için özür dilerim ablalarım diye başlık açıyorsunuz, ondan sonra da neden üzerime geliyorsunuz diye isyan ediyorsunuz. Sen bir kadınsın, bedeninin sahibi sensin. Buradaki hiç bir üyeden ilişkiye girdiğin için özür dilemek zorunda değilsin. Neden boynunuzu yüzünü bile görmediğiniz sanal ablalara büküyorsunuz anlamıyorum ki? Cinsellik insan doğasının bir parçası, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biraz daha mantıklı davranın. Herkes kendi değerleri ve kendi inanışlarına göre bir yaşam tarzı seçer ve bunu yaşar. Siz nasıl olur da bekaretini evlenene kadar korumazsın diye birilerinin üzerine çullanırken, bir yandan da nasıl bu yaşa kadar bakire kalır, sosyal bozukluğu var bunun herhalde diye konuşurlar başka bir medeniyette. Kimsenin bedeninin bekçiliğini yapmak kimseye kalmamış. Kimseye bedeninizin bekçiliğini yapma izni vermeyin.

Son düzenleme:
Neden hemen kınıyorsun ki
Bu hataya sen de düşebilirdin
farkında mısın zinaların arttığı bir dönemdeyiz
Evlilik zorlaştırıldı
Hem de evlilik yaşı yukarıya çıktı
Zina güzel birşey gibi gösterildi
Neden hemen kınıyorsun
Hem belki ona göre günah değil
Herkes benim gibi değil nedir
Madem inançlsın
Şunu da bil kibir de günahtır canım

Günahı yüze söylemek kibir midir
Şükretmek kibir midir?
Günahı açıktan işleyene dogruyu söylemek kınamak kibir midir ? Ben kesinlikle kibirlenmedim bunada hakkım yok zaten kınamaya gelince kınanacak bir davranış olduğunu sende biliyorsun,ve seninde beni kınamaya hiçç hakkın yok

Kınamayınız Kınadığınız Şey Başınıza Gelmedikçe Ölmezsiniz.(tirmizi,kıyamet,53) bu bir hadis benim yazdığıma nazaran yazdığını biliyorum Buda sana kapak olsunda bir daha hiç kimseyi kınamazsın umarım

Senin yazdığım yorum benimkinden dahamı iyi yani? Diyosunki madem yapacaksınız korunun. Ben en azından arkadaşı uzaklaştırmaya çalışıyorum siz günaha teşvik ediyorsunuz

Günahı yüze söylemek kibir midir
Şükretmek kibir midir?
Günahı açıktan işleyene dogruyu söylemek kınamak kibir midir ? Ben kesinlikle kibirlenmedim bunada hakkım yok zaten kınamaya gelince kınanacak bir davranış olduğunu sende biliyorsun,ve seninde beni kınamaya hiçç hakkın yok

günah işlediğini o da biliyor değil mi
o kadar kibirlisin ve öylesine yargılıyorsun ki
konusu hakkında yardım edici bir haflik yorumun var mı?
herkes benim gibi değil malesef demişsin
eğer kibirli olmasan
böyle olmanın allahın iradesiyle onun sana lutfetmesiyle ilgili olduğnu da bilirdin
aynı yaştasınız evlenme şansın olmuş ve evleip zinadan kurtulmuşsun
peki şimdi öyle mi
evlilik her açıdan zor ve zina bir o kadar cazip gösterliyor
yaş 20 tam yaşı
bunların hiç biri zinayı haklı göstermez
ama allah akıl fikir versin herkes ben değil gibi cümleler de hoş değil
çok inançlıysan hayır duasında tavsiyelerde bulun
kınadın peki neden müjdelemedin
Allah tevbe edenleri sever ve hatasını mağfirete dönüştürür
kalbinde hardal tanesi kadar kibir bulunanı da cennete almaz

Son düzenleme:
Kimse ister isteyerek ister istemeyerek zorla olan bir münasebeti burda paylaştı diye kimse kimseyi kınayamaz bu olaya çok kızıyorum tabiki kimse böyle birşey olsun istemez benim bir kızımolacak Allah nasip ederse tabiki böyle birşey olsun istemem ama olmuşla ölümle çağre bulan varsa söylesin lütfen yazarken karşımızdaki insana biraz saygınız olsun kınıyorsanız yazmayın kardeşim herşey insanoğlu için Rabbim korusun kötü hata yapmak kız aklı başında biri hata yapması onu akılsız olduğu anlamına gelmez diğer arkadaşlardan özür diliyorum kızlarımız hep bu toplum baskısı yüzünden bir çok hataya düşüyor

Malesef dünyanın civisi cıktı kınanması gereken sey degil onu kınayanlar kınanıyor yani kınamadıgınızı sanıyorsunuz ama sizde kınıyorsunuz...

Back
X