Sorması bile ayıp biliyorum ..

Bunu yapmadan önce keşke keşke
Buraya gelseydin de böyle şeyleri yapanların ne kadar pişman olduklarını görsedin okusadın.. tanık olsaydın..
En nefret ettiğim şey. Seni kınamıyorum kınamaya da hakkım yok fakat geçin şu pişmanım ayaklarını..
Bilinçli yapmısın yani istemişin.. Yaptıktan sonra pişman olmak niye ?
O zaman yapmayacaksın.. Ha yaptın mı pişmanım demeyeceksin buna hakkın yok..
Bir diğeri de hem değmeyecek biri diyorsun hem erkek arkadaşım diyorsun, hem ilişkiye girdik.. Bu nasıl bir 3 lü denklemdir böyle anlamadım.
Hamile olayına gelince de inşallah değilsindir.. Büyük ihtimal değilsindir diye düşüyorum..
Ve tekrar söylüyorum sözüm bunları yaşayanlara yaşayıp yaşayıp da pişmanım demeyin yok böyle bir dünya yeter yani.:47::47:

Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...

Kinakmo bizim dinimiz de böyle birsey varmi küçükken öğretilir kinama Allah sana da verir diye bak be güzel demissin hamileyim diye ayni hataya senij evladinin dusmeyeceginin garantisi varmı lütfen arkadaşlar dilin kemigi yok dikkatli cumle kuralim

günah işlediğini o da biliyor değil mi
o kadar kibirlisin ve öylesine yargılıyorsun ki
konusu hakkında yardım edici bir haflik yorumun var mı?
herkes benim gibi değil malesef demişsin
eğer kibirli olmasan
böyle olmanın allahın iradesiyle onun sana lutfetmesiyle ilgili olduğnu da bilirdin
aynı yaştasınız evlenme şansın olmuş ve evleip zinadan kurtulmuşsun
peki şimdi öyle mi
evlilik her açıdan zor ve zina bir o kadar cazip gösterliyor
yaş 20 tam yaşı
bunların hiç biri zinayı haklı göstermez
ama allah akıl fikir versin herkes ben değil gibi cümleler de hoş değil
çok inançlıysan hayır duasında tavsiyelerde bulun
kınadın peki neden müjdelemedin
Allah tevbe edenleri sever ve hatasını mağfirete dönüştürür
kalbinde hardal tanesi kadar kibir bulunanı da cennete almaz
herkes benim gibi degil derken benim gibi şanslı deyil demek istedim siz yanlış anlamışsınız ben halime ne kadar şükretsem az bunuda biliyorum ama tekrar ediyorum kibirlenmedim nerden biliyorsunuz hayır duası etmediğini sonda yazdığım allah akıl fikir versin demekte bir dua en azından kötü biseymi

Kim ister ki böyle olsun. Ben sadece bi yorum bekledim. Hapın etkilerinde kanama yazıyordu 1 hafta kanamam oldu. Hamile olmak bu kadar kolay mı bilmiyorum. İnsan gaflete düşüyor. En kötüsü de gebe olursam anneme bunu nasıl söylerim. O bunu haketmiyor :-(

Bunu yapmadan önce keşke keşke
Buraya gelseydin de böyle şeyleri yapanların ne kadar pişman olduklarını görsedin okusadın.. tanık olsaydın..
En nefret ettiğim şey. Seni kınamıyorum kınamaya da hakkım yok fakat geçin şu pişmanım ayaklarını..
Bilinçli yapmısın yani istemişin.. Yaptıktan sonra pişman olmak niye ?
O zaman yapmayacaksın.. Ha yaptın mı pişmanım demeyeceksin buna hakkın yok..
Bir diğeri de hem değmeyecek biri diyorsun hem erkek arkadaşım diyorsun, hem ilişkiye girdik.. Bu nasıl bir 3 lü denklemdir böyle anlamadım.
Hamile olayına gelince de inşallah değilsindir.. Büyük ihtimal değilsindir diye düşüyorum..
Ve tekrar söylüyorum sözüm bunları yaşayanlara yaşayıp yaşayıp da pişmanım demeyin yok böyle bir dünya yeter yani.:47::47:
Pişmanlığım değmeyecek biriyle olmaktı. Keşkelerin faydası yok. O hapı içtikten sonra kendimi öyle kötü hissettim ki. Erkek arkadaşım olmayı haketmeyen kişi evleniriz eğer hamilelik olursa felan dedi ama ben gereken desteği görmedin. Kendimi tam anlamıyla ifade edemedim. Maalesef durum bundan ibaret.

Son düzenleme:
Senin yazdığım yorum benimkinden dahamı iyi yani? Diyosunki madem yapacaksınız korunun. Ben en azından arkadaşı uzaklaştırmaya çalışıyorum siz günaha teşvik ediyorsunuz

Uzaklaştırmak şiddetle kınamakla olmaz ben seni uyarıyorum sanada doğru yolu gösteriyorum senin başına gelmedi diye küçümsediğini görüyorum benim günaha teşvik ettiğim kelime hangisiymiş iyice oku öyle yaz boş konuşma

Burda tek kınayan ben dglm gordugunuz gibi sizde beni kınıyorsunuz istediğinizi kadar kınayın benim kibirlenmeseymiş Allah biliyor akıl fikir versin die dua etmem onun akılsız olduğunu düşündüğüm için degil hepiniz yanlış anlamışsınız ne yazık.sizi başbaşa bırakıyorum

herkes benim gibi degil derken benim gibi şanslı deyil demek istedim siz yanlış anlamışsınız ben halime ne kadar şükretsem az bunuda biliyorum ama tekrar ediyorum kibirlenmedim nerden biliyorsunuz hayır duası etmediğini sonda yazdığım allah akıl fikir versin demekte bir dua en azından kötü biseymi

Beyninizden geçenler hakkında değil;yazdıklarınız hakkında yorum yapıyorum
Evet yardım etmeye yönelik tek harfiniz dahi yok
Kınayarak akıl fikir versin diyerek yardım etmşi olmuyorsunuz
Herkes benim gibi değil deyip karşındakkini de ayıplıyorsan burdan kibir anlamı çıkar
Şükretme anlamı çıkarmak için Allah bana bunu nasip etti gibi daha yumuşak uslup kullanmış olmanız gerekirdi
Allah akıl fikir versin şiddetle knıyorum diyorsun ama Allah senin bu insanı yargıladğın gibi yargılamıyor emin ol çok çok merhametli o bile affederken bu şekilde ahkam kesmek ne haddine
En azında Allah tevbe edenleri sever türünden bi yorum yapsaydınız da iyi niyetinizi görmüş olsaydık
Sadece kınamakla iyi şeylere yönelndirmiş sayılmıyorsunuz
Sizin de evladınız var ilerde başına Allah korusun bu gelse seni kınıyorum şiddetle Allah akıl versin demekle için rahat edecek miydi?

Pişmanlığım değmeyecek biriyle olmaktı. Keşkelerin faydası yok. O hapı içtikten sonra kendimi öyle kötü hissettim ki. Erkek arkadaşım olmayı haketmeyen kişi evleniriz eğer hamilelik olursa felan dedi ama ben gereken desteği görmedin. Kendimi tam anlamıyla ifade edemedim. Maalesef durum bundan ibaret.

Allahaşkına bana şunun cevabını vermeni istiyorum
'madem erkek arkadaşn olmayı hak etmiyor madem bunları biliyorsun eh be kızım ne diye birlikte oldun bi söyle bana ?

kimse kimseyi kınamasın
sizin başınıza gelmeyebilir ama ilerde bir kızınız olur ve onun başına gelir :34::34:
konu sahibi umarım hamile değilsindir
içime boşalmadı diyorsun. ama zevk suyunda da az miktarda sperm bulunabiliyor o yüzden içine boşalmasada hamile kalma ihtimalin var.

Kim ister ki böyle olsun. Ben sadece bi yorum bekledim. Hapın etkilerinde kanama yazıyordu 1 hafta kanamam oldu. Hamile olmak bu kadar kolay mı bilmiyorum. İnsan gaflete düşüyor. En kötüsü de gebe olursam anneme bunu nasıl söylerim. O bunu haketmiyor :-(

Korkma şimdi sakinleş hamile olma ihtimalin düşük kullandığın ilaçtan dolayı böyle birşey olmuş olabilir sonuçta içtiğin bir hormon ilacı be regliyi etkileyecek birşey şu saatten sonra yapman gereken tek şey adet gününde test alıp yapman oda kesin ve emin olmak için boşalma olmadığı için hamile kalman milyonda bir kendini çok dinleme vücudunu bir daha böyle şeyler yaşamaSın umarım dikkat et kendine ailen konusunda üzüldüm ama şuan o anı yok olmuş gibi geri getiremeyiz lütfen daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum çünkü şuan bu sıkıntıyı sen yaşıyorsun kimse değil kendini düşün tek başınasın bu konuda erkek arkadaşınlada küsmüşsün kendine gelip olabilecekleri hesap etmeye koyul hatalar insanlar için bundan ders çıkarmak en büyük telafisidir unutma

Allahaşkına bana şunun cevabını vermeni istiyorum
'madem erkek arkadaşn olmayı hak etmiyor madem bunları biliyorsun eh be kızım ne diye birlikte oldun bi söyle bana ?

Çünkü değmeyecek biri olduğunu onu yaşadıktan sonra anladım. Onu yaşadıktan 1 hafta sonra tartıştık şu an konuşmuyoruz. Ne acı değil mi dünyanın en iyi erkeği sanıyorsun, değerini bilecek sanıp tam anlamıyla güveniyorsun sonra işte tek başımayım. Nefes alamıyorum sanki.

Korkma şimdi sakinleş hamile olma ihtimalin düşük kullandığın ilaçtan dolayı böyle birşey olmuş olabilir sonuçta içtiğin bir hormon ilacı be regliyi etkileyecek birşey şu saatten sonra yapman gereken tek şey adet gününde test alıp yapman oda kesin ve emin olmak için boşalma olmadığı için hamile kalman milyonda bir kendini çok dinleme vücudunu bir daha böyle şeyler yaşamaSın umarım dikkat et kendine ailen konusunda üzüldüm ama şuan o anı yok olmuş gibi geri getiremeyiz lütfen daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum çünkü şuan bu sıkıntıyı sen yaşıyorsun kimse değil kendini düşün tek başınasın bu konuda erkek arkadaşınlada küsmüşsün kendine gelip olabilecekleri hesap etmeye koyul hatalar insanlar için bundan ders çıkarmak en büyük telafisidir unutma

Allah razı olsun. Ben de istemezdim ama hatalar biz insanlar için. Tek başımayım. Aileme böyle bi şeyi yaptığım için kendimi kötü hissediyorum. Bugün test alıp yaptım negatifdi. Ama 2 hafta olduğu için belkide negatif. Ben her şeyi göze alırken beni yalnız bırakması öyle ağır ki.

kimse kimseyi kınamasın
sizin başınıza gelmeyebilir ama ilerde bir kızınız olur ve onun başına gelir :34::34:
konu sahibi umarım hamile değilsindir
içime boşalmadı diyorsun. ama zevk suyunda da az miktarda sperm bulunabiliyor o yüzden içine boşalmasada hamile kalma ihtimalin var.

O dediğinizi bile bilmiyorum zevk suyu nedir. yani hiç boşalma olmadı.

Soyle soyleyim % 99, 99gebe degilsin cunku 1.ertesi gunu hapi kullanmissin
2.iceriye bosalma olmamis
3 sen artik birkadinsin belin damarlarin hormonlarin degisiyor buyuzden karnin sis...gebe olsanda karnin beklenen adetten 1 2 hafta sonra siser.goguslerinde degisicektir vucudunda degisicek .
Diger konuda zina canim allaha nasil hesap veroceksin sen onu dusun insanlar ne demis onu bir kenara birak....hakkinda hayrlisi olsn

Değmeyecek bir insanla ya da değecek bir insanla her ne olursa olsun şunu diyemiyo musunuz korunmadan seninle asla birlikte olmam bu çok mu zor bu devirde benim bunu aklım mantığım almıyor cidden. Sonra gidip ertesi gün hapı almışsınız samimiyetle soruyorum neden önce değil de sonra akla geliyor ?

allah yardımcın olsun keşke yapmasaydın günah işlemişsin tövbe et bir daha yapma hata her ınsan ıcın daha yasında kucukmus bundan faydalandı belkıde.kız aklı su aklı derler.keşke inanmasaydın ama olan olmus artık bundan sonrasına dikkat et.kesınlıkle bi daha yapma hap içmişsin ilkinden bişey olmaz ama ıkıncı ılıskıden sonra olmusmudur bılmıyorum ben bekarım ve böyle bısey yaşamadım.beklıcen ve test yapıp görceksin bu durumu.inşallah değilsindir.allah yardımcın olsun.

canım gercekten çoook pişman oldugun belli oluyo üzüldüm senin için şu an ki korkuların sana yeter bence bu hatayı bi daha tekrarlamaman için. canım ilişkiden sonra bir hafta kanama gecirmişsin o yüzden korkma hamile degilsindir. eger gecirmediysen biraz tekinli davran çünkü ilişkide bulundugun insan ne kadar içine boşalmasada zevkden dolayı gelen sıvının içindede sperm bulunur o yüzden adetin gecerse idrar testti yap sonuç onda çıkar. ama kanaman oldugu içinde korkma derim sana başka sormak istedigin olursa cvp veririm seve seve:16:

ben ilk gün son hız cinsel ilişki yaşanacağına pek inanmıyorum bu gibi konular yalan yada 3 , 5 defa çalışma yapmışlar :37:

Back
X