bak madem bu olanlar olmadan önce herşeyi en detayına kadar konuşurdunuz buraya yazdığın bu cümleyi ona yaz.. yani ben olsam öyle yapardım içimde kalacağına ben düşüneceğime o da düşünsün derdim eğer yine bişey yapmazsa gerçekten yanlış insan dersin ve bir daha aramazsın içinde soru işareti kalmaz ne olduğunu öğrenirsin yaştan dolayı o da şaşkın çünkü sen de onun ilkisin herhalde bi de o açıdan düşünmek lazım.. liseye giderken çok samimi dostum vardı erkek 17 yaşında kız arkadaşıyla ilişkiye girmişti ve bi tek bana söylemişti rengi sapsarı bi şekilde korkmuş o da nolacak diye bana sormuştu ki hiç bişey söylememiştim o zamanlar daha korkardı herhalde gençler şimdiki gibi değildi ( sene 2003)
o da 20 yaşında ilk ikimiz için de. bu söylediklerimi ona söyledim aynı yazdıklarımı ve sustu benim boğazım düğüm düğüm oldu konuşamıyorum yarın her şeyi konuşacağız ama şu an iyi değilim dedi söylediklerime alınmış olacak ki. böyle tlfonları kapattık ne arayan var ne soran. sesi ağlamaklıydı ben seni üzüyorum felan. gerçekten sanki tüm hava içime doluyor arayıp bağırıp çağırmak istiyorum ama yapmamalıyım.