Sorması bile ayıp biliyorum ..

bak madem bu olanlar olmadan önce herşeyi en detayına kadar konuşurdunuz buraya yazdığın bu cümleyi ona yaz.. yani ben olsam öyle yapardım içimde kalacağına ben düşüneceğime o da düşünsün derdim eğer yine bişey yapmazsa gerçekten yanlış insan dersin ve bir daha aramazsın içinde soru işareti kalmaz ne olduğunu öğrenirsin yaştan dolayı o da şaşkın çünkü sen de onun ilkisin herhalde bi de o açıdan düşünmek lazım.. liseye giderken çok samimi dostum vardı erkek 17 yaşında kız arkadaşıyla ilişkiye girmişti ve bi tek bana söylemişti rengi sapsarı bi şekilde korkmuş o da nolacak diye bana sormuştu ki hiç bişey söylememiştim o zamanlar daha korkardı herhalde gençler şimdiki gibi değildi ( sene 2003)

o da 20 yaşında ilk ikimiz için de. bu söylediklerimi ona söyledim aynı yazdıklarımı ve sustu benim boğazım düğüm düğüm oldu konuşamıyorum yarın her şeyi konuşacağız ama şu an iyi değilim dedi söylediklerime alınmış olacak ki. böyle tlfonları kapattık ne arayan var ne soran. sesi ağlamaklıydı ben seni üzüyorum felan. gerçekten sanki tüm hava içime doluyor arayıp bağırıp çağırmak istiyorum ama yapmamalıyım.:50:

simdi okudum da Allah yardımcn olsun canım gercekten onun kalbıne de insaf versin.pişmanlığın ve samimiyetin beni çok etkiledi. ararbence de insallah.bu kadar kolay vazgecmiş olamaz aramazsa da daha iyileri çıkar karşına inşallah
Kullanıcı adina bayıldım evet hayat guzel :)) arar arar bizim kizimizdan daha iyisinimi bulacak sanki dimi ama

hiç tanımadığım insanların bana böyle iyi davranması yardımcı olması ne diyebilirim ki. hayatınızda inşallah ne siz ne de kızlarınız benim gibi hataya düşmez. geçecek değil mi inanıyorum buna . :31:

Canım Allahın izniyle bu günler geride kalıcak çok güzel günler senin olur inşallah ...

canım neden üzüyosun kendi alla allah ondan başka adam mı yok yeterki adam gibi adam olsun arkanda duracagına yanında duran bi adam olsun. o kendini belli etmiş şimdiden sonra ne hayır gelir ondan sana bak sakın ona muhtacmışsın gibi davranma o zaman seni koz olarak kullanır sakın ama sakın bunu yapma sen onun peşinden koşacagına o senin peşinden koşsun seven adam sevdigi bu durumdayken bırak telefon kapatmayı her saat başı arar nasılsın diye teselli verirdi seni üzen bi adam seni hak etmiyo burdan anladıgım kadarıyla saygıyıda sevgiyide hak eden bi bayana benziyosun o kadar hakaret edenlere ragmen hep seviyeli cvp verdin böyle verdigin saygıya karşılıkda böyle saygı ve sevgi görmen gerek seninnnn:16:

çok teşekkür ederim işte tam da böyle düşünüyorum ben arama desem de aramalı yanımda olmalı. ama yapmadı . kendimde suç arıyorum vallahi sevmekten başka suçum yok. kendimi küçük düşürüp sürekli aramak da istemiyorum. teşekkür ederim benim için bu güzel düşüncelerinizden dolayı. kimseyi kırmak haddim değil ki sadece kimseye açamadığım şeyleri burada yazmak istedim. seviyorum çünkü değer verdim değer gördüm yoksa kim sevmediği insana kendini teslim eder. ama olmadı işte yanımda yok şu an. üzülüyordur azıcık kalbi varsa ama..

Ohoo neler gecip bitiyo tabiki gececk sen yeterki sağlıklı ol saglam bassin ayakların hatalar biz insanlar icin neresinden dönülür se kardir şimdi hadi mars mars yataklar mahallesine iyi geceler

gözlerim doldu inan çok teşekkür ederim. sizi yetiştiren annelerin elleri öpülür. hepinizi çok sevdim . güçlüyüm. sizle konuştum daha güçlüyüm :)

gözlerim doldu inan çok teşekkür ederim. sizi yetiştiren annelerin elleri öpülür. hepinizi çok sevdim . güçlüyüm. sizle konuştum daha güçlüyüm :)

hadi iyi geceler canım inşallah iyi haberlerini alırız :)

Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Hatalıya yardımcı olmak için elinizden geleni yaptınız. Hayran kaldım samimiyetinize. Ben sizlerin sayesinde bugün daha mutlu uyuyorum ve daha kendime güvenli. Sizleri çok sevdim. İyi geceler. :16::16:

Bak kocam uyudu ben seni bırakıp gidemedim git uyu artik derin bir nefes al kadinlar hayatlarinin her evresinde güçlü olmak zorundalar simdi sil aklında ki kötü düşünceleri ve rahat bi uyku cek yarin piskoyla konuş inanılmaz güzel biri ve yarindan itibaren mutlu ol

Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Hatalıya yardımcı olmak için elinizden geleni yaptınız. Hayran kaldım samimiyetinize. Ben sizlerin sayesinde bugün daha mutlu uyuyorum ve daha kendime güvenli. Sizleri çok sevdim. İyi geceler. :16::16:

Bende senin samimiyetine inandim cok sevdim seni :)) hayatının her evresinde cook mutlu ol huzurlu ol kendine dikkat etvyarin devam ederiz muhabbete ama güzel seyler konuscaz artik ona göre hazırlıklı gel

Kendine güvenli uyumana mutlu oldum. Bir daha da sakın ablalarım özür dilerim ve benzeri nitelikte şeyler yazdığını görmeyeyim kızarım :20: Böyle yapınca insanlar kendilerinde seni yargılama, kınama adı altında bin bir hakarette bulunma hakkı buluyorlar. Ne gerçek hayatta ne sanal alemde kimsenin senin adına hüküm vermesine izin verme. Cinsel hayatında tedbiri elden bırakma ki için hep rahat olsun bundan sonra da. Umarım karşına hep iyi insanlar çıkar. İyi geceler.

yazdıklarından anladığım kadarıyla hiç bişey bilmiyosun öyle hemen ilişkiye girmekle hamile kalınmıyo madem bi iş yapıyosun önce araştır

süpriz bir yumurtlama durumu yaşamadıysan hamile olacağını sanmıyorum.Çünkü adetin bitikten sonraki gün olmuş ilişki.Belirttiğin etkiler ilacın yüzünden olabilir.Sen yinede adetin birkaç gün geçerse(inşallah geçmez ) bir test yap. Ve bu zaten ders olmuştur artık daha dikkatli davranırsın.

Sizler burada minik bebişler beklerken ben de hamile olmaktan korktuğumu belirtmek için açıyorum bu konuyu. Hey gidi dünya işte. Korktuğumdan da anlaşıldığı gibi bekarım ve ilk defa bi ilişki yaşadım. Ablalarım beni belki yargılayacaksınız,tüm söyledikleriniz kabulüm. İnsanın bi anlık boşluğuna geliyor. 20 yaşındayım. Bin pişmanım desem ne fayda. İkimizde acemiyiz. Erkek arkadaşım bi şey olmaz diye diye ikna etti beni ve oldu işte.
Çok utanıyorum sanki o işi yaptığımı herkes biliyormuş gibi geliyor. Kimsenin yüzüne bakamıyoırum
:(
Hiç içime boşalma olmadı. 15 saat sonra ertesi gün hapı aldım. İnternetden araştırıp böyle bi uygulama olduğunu öğrenmiştim :( ertesi hapını içtikten 12 sa sonra tekrar birleşme oldu ve yine içime boşalma olmadı. Velhasıl bu dediklerim 26 ağustosda yaşandı. O günün bi gün öncesi adetim bitmişti. Aradan 2 hafta geçti karnımda hafif şişlik var belim ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı. Adetime 9 gün felan var. Çok endişeliyim. Bunlar hamilelik belirtisi mi ? Aynı adet yaklaştığındaki belirtiler gibi.
Sadece düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum ve beni istediğiniz kadar yargılayabilirsiniz.
Hak ettim.Pişmanım . ÇOK:18:

adetin ertesi günü olduysa kalmazsın cnm

ayrıcA senı nıye yargılamalarına izin veriosun insan beser beser sasar günahsız insan mı var? herkes kendi günahına baksın.. ama zina en büyük günahlardan bol bol tövbe et canımm

Merhabalar :) öncelikle özel msjlarımı görünce öyle mutlu oldum ki teşekkür ederim :16: ancak msj sayım yeterli olmadığından cvp veremedim özür dilerim.
Burada dertleştikten sonra epey rahatlamışken adet günüm yaklaştıkça tekrardan strese girdim. Belimde ağrı var, kasıklarım şiş ve göğüslerime dokunamıyorum bile çok ağrıyor. Adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bilemedim günüme 4 gün var. Tekrardan bi test alıp yapsam en iyisi olacak galiba :43:

Son düzenleme:
Adetime 4 gün var test alıp yapsam doğru sonuç alabilir miyim. Bi de o hapı kullandıktan sonra hamile şansım var mı ya kafayı yicem allahım düşünmekten :2::2: okuduğum hamilelik belirtileri var ama bi yandan da o kadar hamile kalmak için uğraşanlar var ben içime boşalınmamışken ertesi gün hapı kullanılmışken hamiş olabilir miyim :(

Acaba psikolojik olarak mı bunları yaşıyorum bilemedim ama yemeklerden sonra çok mide bulantım var. Belimde çok ağrıyor. Sürekli dua ediyorum. İnşallah bu hatanın bedeli olmaz :(

Acaba psikolojik olarak mı bunları yaşıyorum bilemedim ama yemeklerden sonra çok mide bulantım var. Belimde çok ağrıyor. Sürekli dua ediyorum. İnşallah bu hatanın bedeli olmaz :(

lida yaşadıklarının hepsi psikolojiktir adetine 4 gün kaldıysa test yapabilirsin ve varsa çıkar zaten silikte olsa canım rahat ol biraz böyle yaparak adetini de geciktiriceksin sakin ol canım lütfen bekledim sen yazmadın gamze ile seni çok merak ettik umarım en kısa zamanda herşey yoluna girecek sıkma canını ;)

lida yaşadıklarının hepsi psikolojiktir adetine 4 gün kaldıysa test yapabilirsin ve varsa çıkar zaten silikte olsa canım rahat ol biraz böyle yaparak adetini de geciktiriceksin sakin ol canım lütfen bekledim sen yazmadın gamze ile seni çok merak ettik umarım en kısa zamanda herşey yoluna girecek sıkma canını ;)

Bilmiyorum psikolojik mi :( En kısa zamanda test yapıcam inşallah negatif olur.

Back
X