Sorması bile ayıp biliyorum ..

Sizler burada minik bebişler beklerken ben de hamile olmaktan korktuğumu belirtmek için açıyorum bu konuyu. Hey gidi dünya işte. Korktuğumdan da anlaşıldığı gibi bekarım ve ilk defa bi ilişki yaşadım. Ablalarım beni belki yargılayacaksınız,tüm söyledikleriniz kabulüm. İnsanın bi anlık boşluğuna geliyor. 20 yaşındayım. Bin pişmanım desem ne fayda. İkimizde acemiyiz. Erkek arkadaşım bi şey olmaz diye diye ikna etti beni ve oldu işte.
Çok utanıyorum sanki o işi yaptığımı herkes biliyormuş gibi geliyor. Kimsenin yüzüne bakamıyoırum
:(
Hiç içime boşalma olmadı. 15 saat sonra ertesi gün hapı aldım. İnternetden araştırıp böyle bi uygulama olduğunu öğrenmiştim :( ertesi hapını içtikten 12 sa sonra tekrar birleşme oldu ve yine içime boşalma olmadı. Velhasıl bu dediklerim 26 ağustosda yaşandı. O günün bi gün öncesi adetim bitmişti. Aradan 2 hafta geçti karnımda hafif şişlik var belim ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı. Adetime 9 gün felan var. Çok endişeliyim. Bunlar hamilelik belirtisi mi ? Aynı adet yaklaştığındaki belirtiler gibi.
Sadece düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum ve beni istediğiniz kadar yargılayabilirsiniz.
Hak ettim.Pişmanım . ÇOK:18:

cnm sen piskolojikmen öyle düşünüyosun ama endişen varsa bi test yap . ertesi gün hapı şişlik bel agrısı yapıyor hasta olacakmışsında olamıyormuş gibi ve ara kanamada yapar

hatanın farkındasın umarım bir daha bunu yaşamazsın. son günlerde böyle konular çok çıkıyor kızlarımız bu pişmanlıkları çok yaşıyor. malesefki bu erkeğin elinin kiriyken kadın yüz karası oluyor. umarım kimse evlilik dışı ilişki yaşamaz ve böyle perişan olmaz.

senden ricam ister bu konunda ister yeni bir konu açarak pişmanlığını yaz o kadar güzel dile getir ki böyle birşeyi yapmayı düşüneni vazgeçir. çünkü en iyi onları sen anlarsın ve bu pişmanlığı yaşamadan belki birilerini kurtabilirsin.

ne demişler herşer de vardır bir hayır. belki senin çıkardığın bu ders sana hayır olarak sevap olarak geri döner.

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim...

Sizler burada minik bebişler beklerken ben de hamile olmaktan korktuğumu belirtmek için açıyorum bu konuyu. Hey gidi dünya işte. Korktuğumdan da anlaşıldığı gibi bekarım ve ilk defa bi ilişki yaşadım. Ablalarım beni belki yargılayacaksınız,tüm söyledikleriniz kabulüm. İnsanın bi anlık boşluğuna geliyor. 20 yaşındayım. Bin pişmanım desem ne fayda. İkimizde acemiyiz. Erkek arkadaşım bi şey olmaz diye diye ikna etti beni ve oldu işte.
Çok utanıyorum sanki o işi yaptığımı herkes biliyormuş gibi geliyor. Kimsenin yüzüne bakamıyoırum
:(
Hiç içime boşalma olmadı. 15 saat sonra ertesi gün hapı aldım. İnternetden araştırıp böyle bi uygulama olduğunu öğrenmiştim :( ertesi hapını içtikten 12 sa sonra tekrar birleşme oldu ve yine içime boşalma olmadı. Velhasıl bu dediklerim 26 ağustosda yaşandı. O günün bi gün öncesi adetim bitmişti. Aradan 2 hafta geçti karnımda hafif şişlik var belim ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı. Adetime 9 gün felan var. Çok endişeliyim. Bunlar hamilelik belirtisi mi ? Aynı adet yaklaştığındaki belirtiler gibi.
Sadece düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum ve beni istediğiniz kadar yargılayabilirsiniz.

ertesi gün hapini kullanırken okumuş olmalısın diye düşünüyorum ilaç kullanıldıkdan sonraki on gün içinde bi adet kanaması görülür sonra olması gereken adet gününde tekrar adet görürsün biraz daha bilinçli olsaydınz keşke

İleri geri yorum yapan geri kafalılar.Kızın hayatını yargılamak sizemi düştü.Onun kararları onun günahı onun sevabı.Sizi ilgilendiren akıl vermenizi gerektiren bir durum yok ve bu HADDİNİZDE değil.Kız size sadece bir soru sormuş ve sorusunun yanında hikayesini bahsetmiş maşallah çoğu kişi nerdeyse eline taş alıp RABİA cılık oynayacak.Yürüyün gidin işinize milletin yaşantısına burnunuzu sokmayın.

Ayrıca kızım sende kimseye bahsetme ilişkiye girdiğini.Gider tıbbi müdahaleyle diktirirsin.Millet kendi namusuna baksın sana dil uzatırken.Hamile filan değilsin bunada üzülme boşuna.Pişmanlığına dair konu filanda açma derbeder eder burdaki zihniyetler seni.Gençsin önüne yeni mutluluklarına bak.

İnsan bunlara zor sabrediyorr
Ama insanlara dogruyu gostermk kınamakla ayıplamakla olmaz bınuda bılmek lazım
Yaptıgınız bnm inancma gore iyi bişi degil bunu özellikle belirtmk istedim
Dewır ole bir dewir ki elini gösteriyorsun kolunu kapıyor
Canm bnm gencliğinin baharındasın
Muhtemelen hamile falan degılsın yan etkı psikolojk vs vs ...
Dir ama olabılırdınde..
Şimdi geriye bakarak ileriye yuruyemessin
Pilmansan bizden özrdileme gülüm
Haktan af dile
Pişmansan tekrarlamamaya bak
Kendin için dpgru olan rabbimizin merhametinde sefkatinde bitmek bilmeyen haZinesindedir haktan iste

:KK43:
Hiç içime boşalma olmadı. 15 saat sonra ertesi gün hapı aldım. İnternetden araştırıp böyle bi uygulama olduğunu öğrenmiştim :KK43: ertesi hapını içtikten 12 sa sonra tekrar birleşme oldu ve yine içime boşalma olmadı. Velhasıl bu dediklerim 26 ağustosda yaşandı. O günün bi gün öncesi adetim bitmişti. Aradan 2 hafta geçti karnımda hafif şişlik var belim ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı. Adetime 9 gün felan var. Çok endişeliyim. Bunlar hamilelik belirtisi mi ? Aynı adet yaklaştığındaki belirtiler gibi.
Sen şimdi korkudan bütün hamilelik belirtilerini yaşarsın. Bebek isteyenlerde de, istemeyip hamile kalmaktan korkanlarda da bu tarz belirtiler olur. Ama gerçekten hamile kalıp kalmadığını adet günün geçmeden bilemeyiz!

Olan olmuş artık, bu senin kararın. Zaten sevgilin daha da rahat bırakmaz seni hep ister. Devam edecekseniz çok iyi korun. Öle geri çekilme, takvim yöntemi filan olmaz. Yumurtlama saat gibi kurulu bir zamanda olmaz. Teoride ayın her günü hamile kalma şansı vardır.

Evliler bile bazen hamile kalmaktan korkuyor. Anladığım siz doğru düzgün korunmamışsınız. Korkmuyor musun hamile kalmaktan? O anki zevk için hayatın mahvolur bunu sakın unutmaaaa!!!

İnanın değmezmiş. Ben bunu yaşadıktan sonra daha iyi gördüm. Yıllardır sakladığını değmeyecek birine vermek en can acıtanı da bu. Korktuğum için psikolojik de olabilir haklısınız.
Değmeyecek biri mi?? Bak şimdi üzüldüm işte. Bari devam etme, ayrıl. Çocuk seks bulmuşken bırakmamak için elinden geleni yapabilir tabi. Kanma! Kendini kullandırma değmeyecek biriyse!

Nekadar geri kalmış bir toplumuz ya inanamıyorum benim bir kızım olucak ve bir öğretmenim ,bir insanı ayıpşayıp kınayarak kendi cehalet seviyenizi ortaya koyıyorsunuz.yapılan bana göre yanlış ama benim kimseyi yargılama hakkım yok,sizinde yok.yapılan neden yanlış çünkü türk toplumunda kadın mağdur olur hikayeleri biliyoruz

bu dediğinizi kk kadınları bir anlasa zaten birsürü genç kızın hayatını kurtatırırz hatadan döndürürüz. ama nerde ellerinden gelse bi kaşık suda boğcaklar. ama sorsan hepsi aşkı memnu hayranıdır

Günahı yüze söylemek kibir midir
Şükretmek kibir midir?
Günahı açıktan işleyene dogruyu söylemek kınamak kibir midir ? Ben kesinlikle kibirlenmedim bunada hakkım yok zaten kınamaya gelince kınanacak bir davranış olduğunu sende biliyorsun,ve seninde beni kınamaya hiçç hakkın yok
sana göre kınanacak bir davranış bir başkasına göre normal olabilir, sana göre günah herkese göre günah olmayabilir,bu dar bakış açısını bırakın artık

Kim ister ki böyle olsun. Ben sadece bi yorum bekledim. Hapın etkilerinde kanama yazıyordu 1 hafta kanamam oldu. Hamile olmak bu kadar kolay mı bilmiyorum. İnsan gaflete düşüyor. En kötüsü de gebe olursam anneme bunu nasıl söylerim. O bunu haketmiyor :-(
canım hamile olduğunu sanmıyorum, fakat bir daha değmeyecek insanlarla bunu yaşama, cinsellik doğamızın bir parçası ama doğru kişiyle yaşanmalı, olan olmuş üzme kendini artık.

çok seviyorum ama değerini böyle zamanda gösterdi nasıl bana destek olmaz aklım almıyor. biteceği belli. ama onunla evlenirim ümidiyle bu hatayı yaptım. eğer onla evlenmezsem hayatıma yeni girecek kişiye bunu nasıl açıklarım :KK43:
canım böyle düşünme...seni sevecek insan o zar için mi sevecek, böyle düşünen erkek geri kafalının tekidir zaten değmez,sen de böyle düşün.

Valla ne diyeyim senle aynı yaştayım tek farkım evliyim hamile kalmaktan korkmuyorum hamileyimde zaten herkes benim gibi deyil malesef keşke olsa keşke herkes ilk deneyimini sadece ve sadece eşiyle helal bir şekilde zina denen o iğrenc günaha bulaşmadan yaşasa... Keşke bütün kızlar akılsızlık edip insanın kendisinin bile bakmaya haya edecegi özel yerini sırf erkek arkadaş die onunla paylaşmasa... Bişey demiyorum ama seni ŞİDDETLE KINIYORUM Allah akıl fikir versin...
Muhtemelen okumadın bende bu yüzden seni kınıyorum o zaman ;)
Ve erkenden evlendiğin içinde kınıyorum. Bak uzaktan kınamak ne kolaymış değil mi?

Back
X