tabii biliyorum milyonlarca olduğunu ama bu ay korunmamamıza rağmen olmadı ve bu durum beni çok endişelendirdi..o yüzden bu kadar ısrarla soruyorum..teşekkrler ilgileriniz için..
Hesaplamalar her zaman herkeste olması gerektiği gibi olmayabiliyor.
Erken yumurtlaması var,geç yumurtlaması var...
ilk ay olmadı diye kafana takıp üzülme cnm
Spermlerin dışarıya çıkması gayet normal ama hamileleik istediğin sürece ilişkiden sonra hemen kalkmasan iyi olur 15-20 dk dizlerini kırarak uzanabilirsin sırt üstü.
Tarihlere hesaplamalara pek takılmamanı tavsiye ederim.
regl bittikten sonraki günlerde başlayıp,regl gelene kadar gün aşrı ya da 2 güne bir birliktelik deneyebilirsiniz.
Kendini bebeğe şartlamaman,stres yapmaman da önemli bu aşamalarda.Zira stres hamilelik hormonlarını çok etkiliyor.
Eşin 3 gün nöbetten hiç mi gelmeyecek?
kendini strese sokma,nöbete gitmeden önce bi deneme yaparsınız,bir de geldikten sonra zaten spermler uzun süre içerde yaşayabiliyorlar.
İnşallah Allah en kısa zamanda nasip eder opuyorumnanaktan
1 ayda olmaması gayet normal bir durum. Benim de kafama takılır bu durum. Yastıkta koysan yine de dışarı çıkacaktır biraz, ama arkadaşların dediği gibi yat dinlen biraz.
Allah en kısa zamanda nasip etsin inş.
Hesaplamalar her zaman herkeste olması gerektiği gibi olmayabiliyor.
Erken yumurtlaması var,geç yumurtlaması var...
ilk ay olmadı diye kafana takıp üzülme cnm
Spermlerin dışarıya çıkması gayet normal ama hamileleik istediğin sürece ilişkiden sonra hemen kalkmasan iyi olur 15-20 dk dizlerini kırarak uzanabilirsin sırt üstü.
Tarihlere hesaplamalara pek takılmamanı tavsiye ederim.
regl bittikten sonraki günlerde başlayıp,regl gelene kadar gün aşrı ya da 2 güne bir birliktelik deneyebilirsiniz.
Kendini bebeğe şartlamaman,stres yapmaman da önemli bu aşamalarda.Zira stres hamilelik hormonlarını çok etkiliyor.
Eşin 3 gün nöbetten hiç mi gelmeyecek?
kendini strese sokma,nöbete gitmeden önce bi deneme yaparsınız,bir de geldikten sonra zaten spermler uzun süre içerde yaşayabiliyorlar.
İnşallah Allah en kısa zamanda nasip eder opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?