Sorsam mi sormasam mı ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Yeni konuşmaya başladığım biri var , henüz buluşmadık sosyal medyadan tanıştık , aklı başında biri izlenimi vardı az önce bir story paylaşmış babası olduğunu tahmin ettiğim kişinin ölümünün yıl dönümüymüş , bizde normal günlük şeyleri konuşuyoruz storysi ile ilgili bişey yazmamak duyarsızlık mi sizce yada yazmak özel hayatını çok mu didiklemek olur

Ben direkt üzgün emojisi mesaji atiyorum story e sonra karsi taraf olayi anlatmaya basliyor.

Merak ediyorsan sor, etmiyorsan sorma.
O ne düşünür demeyin, siz içinizden geleni yapın, gerekirse o düşünsün.

Altı üstü basın sağ olsun ya da rahmet olsun diyeceksin reis ne diye böyle düşünsun adam

işte utangaç mıyım öküz müyüm bilmiyorum uzun ilişkide terk edildim flört edemiyorum çocuğu da beğendim ama

Özel hayatı ve kimsenin didiklememesi gerektiğini düşünseydi bence paylaşmazdı zaten.. Siz başın sağolsun kimi kaybettin şeklinde sorabilirsiniz.. Sorun ya bence : )

Özel hayatı ve kimsenin didiklememesi gerektiğini düşünseydi bence paylaşmazdı zaten.. Siz başın sağolsun kimi kaybettin şeklinde sorabilirsiniz.. Sorun ya bence : )

bu arada storyndeki kim başın sağolsun yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…