Başın sağolsun, kimi kaybettin vs yazabilirsiniz, aranızda belli bir samimiyet var sonuçta özel hayatı didikleme olacağını sanmıyorum.
Nedenbiraz çekiniyorum
Çekinilecek birşey yok bence.biraz çekiniyorum
Ben direkt üzgün emojisi mesaji atiyorum story e sonra karsi taraf olayi anlatmaya basliyor.Yeni konuşmaya başladığım biri var , henüz buluşmadık sosyal medyadan tanıştık , aklı başında biri izlenimi vardı az önce bir story paylaşmış babası olduğunu tahmin ettiğim kişinin ölümünün yıl dönümüymüş , bizde normal günlük şeyleri konuşuyoruz storysi ile ilgili bişey yazmamak duyarsızlık mi sizce yada yazmak özel hayatını çok mu didiklemek olur
Belki ne yapışık kız derse
Altı üstü basın sağ olsun ya da rahmet olsun diyeceksin reis ne diye böyle düşünsun adamBelki ne yapışık kız derse
Altı üstü basın sağ olsun ya da rahmet olsun diyeceksin reis ne diye böyle düşünsun adam
Insani bi yaklasim sonuçta çekinecek bisey yok reisişte utangaç mıyım öküz müyüm bilmiyorum uzun ilişkide terk edildim flört edemiyorum çocuğu da beğendim ama
Insani bi yaklasim sonuçta çekinecek bisey yok reis
Özel hayatı ve kimsenin didiklememesi gerektiğini düşünseydi bence paylaşmazdı zaten.. Siz başın sağolsun kimi kaybettin şeklinde sorabilirsiniz.. Sorun ya bence : )Yeni konuşmaya başladığım biri var , henüz buluşmadık sosyal medyadan tanıştık , aklı başında biri izlenimi vardı az önce bir story paylaşmış babası olduğunu tahmin ettiğim kişinin ölümünün yıl dönümüymüş , bizde normal günlük şeyleri konuşuyoruz storysi ile ilgili bişey yazmamak duyarsızlık mi sizce yada yazmak özel hayatını çok mu didiklemek olur
Özel hayatı ve kimsenin didiklememesi gerektiğini düşünseydi bence paylaşmazdı zaten.. Siz başın sağolsun kimi kaybettin şeklinde sorabilirsiniz.. Sorun ya bence : )
İyi yaptın canım.. Hem konuşuyorsunuz madem hayatıyla ilgili biraz fikrin olsun şimdiden bu sizi daha çok yakınlaştırır..bu arada storyndeki kim başın sağolsun yazdım
İyi yaptın canım.. Hem konuşuyorsunuz madem hayatıyla ilgili biraz fikrin olsun şimdiden bu sizi daha çok yakınlaştırır..
Saat bir hayli geç oldu canım.. Muhtemelen uyumuştur.. Mesajını görünce yazacaktır merak etme..cevap vermedi uyudu mu acaba
Yazdı mı?cevap vermedi uyudu mu acaba
Yazdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?