Herkes cok mutlu herkes cok asik..herkes hic sorunsuz hayat yasiyor..mesela evlenirken hep karsisinda ki fedakarlik yapti.10 senelik arkadasim cocugun neler yaptigi ortada ama gıkı cikmadi ben de saf saf her seyimi anlatirdim mesela..en son siddetli bir kavgam oldu hayatimdaki insanla kendime baktim bana o birak,kestir at diyenler yillarca alttan alarak yuruttu iliskisini nisanlandi evlendi..anladim ki hicbir erkek karisinda dirdirci surekli hatalarini yuzune vuran birini istemiyor cok sevse bile.ilk kez farkli hissediyor ve davraniyorum ben de.dirdiri biraktim laf sokmalarimi biraktim 1 haftadr oyle iyiyiz ki ..kotu olunca telefonlarimi bile acmak istemeyen adam simdi kendisi ariyor..yine kavga etsek yine kapatir gunlerce cunku bizim gibi degiller cabuk pes edip yoruluyorlar.
cogu kadin bunu ogrenmis disariya esi ya da sevgilisi ustune dusuyor gibi yapip ozunde her seyi yutan, gururuna dokunacak seyleri bile yutan tipler..
Herkes cok mutlu mu evlendi ? kavga gurultu yasayip evlilikte mutlu olan yok mu? (saygiyi yitirmeden tabi ) herkes sahiden boyle mutlu asık mi??
cogu kadin bunu ogrenmis disariya esi ya da sevgilisi ustune dusuyor gibi yapip ozunde her seyi yutan, gururuna dokunacak seyleri bile yutan tipler..
Herkes cok mutlu mu evlendi ? kavga gurultu yasayip evlilikte mutlu olan yok mu? (saygiyi yitirmeden tabi ) herkes sahiden boyle mutlu asık mi??
Son düzenleyen: Moderatör: