Sorsan ?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Herkes cok mutlu herkes cok asik..herkes hic sorunsuz hayat yasiyor..mesela evlenirken hep karsisinda ki fedakarlik yapti.10 senelik arkadasim cocugun neler yaptigi ortada ama gıkı cikmadi ben de saf saf her seyimi anlatirdim mesela..en son siddetli bir kavgam oldu hayatimdaki insanla kendime baktim bana o birak,kestir at diyenler yillarca alttan alarak yuruttu iliskisini nisanlandi evlendi..anladim ki hicbir erkek karisinda dirdirci surekli hatalarini yuzune vuran birini istemiyor cok sevse bile.ilk kez farkli hissediyor ve davraniyorum ben de.dirdiri biraktim laf sokmalarimi biraktim 1 haftadr oyle iyiyiz ki ..kotu olunca telefonlarimi bile acmak istemeyen adam simdi kendisi ariyor..yine kavga etsek yine kapatir gunlerce cunku bizim gibi degiller cabuk pes edip yoruluyorlar.
cogu kadin bunu ogrenmis disariya esi ya da sevgilisi ustune dusuyor gibi yapip ozunde her seyi yutan, gururuna dokunacak seyleri bile yutan tipler..

Herkes cok mutlu mu evlendi ? kavga gurultu yasayip evlilikte mutlu olan yok mu? (saygiyi yitirmeden tabi ) herkes sahiden boyle mutlu asık mi??

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes midir bilemem ama neden sevilmesin üstüne düşülmesin ki bir erkeğin
cocu kadin bunu ogrenmis disariya esi ya da sevgilisi ustune dusuyor gibi yapip ozunde her seyi yutan, gururuna dokunacak seyleri bile yutan tipler..
böyle demişsin ama belki de o da öyle mutlu olduğundandır
bilmiyorum ben yapay davranamadığım için algılayamıyorum bana hep insanlar hissetiğini yaşar
eğer yaşamazsa zaten psikolojsi bozulur gibi geliyor

cocu kadin bunu ogrenmis disariya esi ya da sevgilisi ustune dusuyor gibi yapip ozunde her seyi yutan, gururuna dokunacak seyleri bile yutan tipler..
bilmiyorum ben yapay davranamadığım için algılayamıyorum bana hep insanlar hissetiğini yaşar
zaten psikolojileri bozuluyordur bence canım ama eşine laf geçiremeyip düşüncesini anlatamayıp sineye çeken hatasını söylemekten vazgeçip susan da çok bence.

Kendi agziyla soylediginden bu yorumu yaptim mesela soyle dedi biri...eger biri fedakarlik yapacaksa bu iliski icin birak o ben olayim..ne kadr mutlu olabilir ? kaybetme korkusu bu bence tamamen

Uf çok saçma. Herkesin karakteri farklı. Sizinki sıkıntıya gelemeyen ve uzak durulmasi gereken tiplerden. Çünkü böyle tipler küçücük bir sıkıntıda kiclarini kaldirip kacarlar ve olan sana olur.

tabiki alttan almadan olmaz. ama tek taraf da alttan alamaz .
şurası kesin ki , kk da atıp tutanlar için güzel bir tespit.
bazısı diyo ya bana sesini yükseltse kendini kapının önünde bulun falan burada böyle atıp tutan çok oluyor evet onlara bende çok gülüyorm.

Kendi agziyla soylediginden bu yorumu yaptim mesela soyle dedi biri...eger biri fedakarlik yapacaksa bu iliski icin birak o ben olayim..ne kadr mutlu olabilir ? kaybetme korkusu ..
ya bilmiyorum öyle olanlar da vardır doğrudur
ama gerçekten mutlu ilişkiler de vardır bence olmalı yani
herkes birbirini çekiyor sürekli idare ediyor olamaz
arkadaşlıklarınızdan pay biçin
kimi arkadaş var keyfini bozar gününü mahveder
kimi arkadaş vardır kardeş gibidir dersin
öyle yani herkes anlaştığı kişiyle uyumlu olduğu kişiyle gayet mutlu ilişki yaşayabilir genelleme yapılamaz bence

Sizin ne demek istediğinizi anlıyorum, sizin durumunuzda oldum evliliğimin ilk aylarında. Anladım ki , sizin sevgilinizin davranışı bana çok ters , kabıl edilemez gelebilir, ben olsam dayanamam çekemem diyebilirim. Ama aynı zamanda , bem eşimde kş benim tölare edebildiğim hareketlerde size katlanılmaz gelebilir.
Bu yüzden insanların yorumlarını, eleştirilerini bi yere kadar dikkate almak lazım. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil., bizlerde değiliz...

Ben daha 15 gunlük evliyken eşimle öyle bir kavga ettik ki götur beni babamin evine diye aglamaktan beter olmustumokadar uzerime gelmisti ki dayanamamistim.ben babamin evi gotur beni dedikce esimde sen benim karimsin asla seni birakmak diye bagariyordu bana ilk 6 ay bayagi kavga etmistik tartismistik. ama su 8 9 ay dir masallahimiz var hic kavga etmedik. zamanla oturuyor insanlar yaşanilanlar oyüsden kimsenin hayati muhteşem değil. alttan almayi bileceksin kısacası mutlu olmak istiyorsan herseyi gorup duymayacaksin

tabiki alttan almadan olmaz. ama tek taraf da alttan alamaz .
şurası kesin ki , kk da atıp tutanlar için güzel bir tespit.
bazısı diyo ya bana sesini yükseltse kendini kapının önünde bulun falan burada böyle atıp tutan çok oluyor evet onlara bende çok gülüyorm.
:))) iste evli olmayan kizlarimizda sorsan sahane tekliflerle erkegin muthis istegiyle falan hayat birlestiriyorlar :)) sana gelince soyle boylee kestir at...once bir kendine bak demek istiyorum da yine sahane oynuyorlar

ya bilmiyorum öyle olanlar da vardır doğrudur
ama gerçekten mutlu ilişkiler de vardır bence olmalı yani
herkes birbirini çekiyor sürekli idare ediyor olamaz
arkadaşlıklarınızdan pay biçin
kimi arkadaş var keyfini bozar gününü mahveder
kimi arkadaş vardır kardeş gibidir dersin
öyle yani herkes anlaştığı kişiyle uyumlu olduğu kişiyle gayet mutlu ilişki yaşayabilir genelleme yapılamaz bence
Kesinlikle öyle genelleme yapılamaz. Allaha şükür sorunsuz bir ilişkim var uyumlu olduktan sonra erkek kadın fark etmez, herkes hatalarını fark eder ve tartışmada bile saygısını korursa ufak şeylerde hemen çözülüverir.

Sizin ne demek istediğinizi anlıyorum, sizin durumunuzda oldum evliliğimin ilk aylarında. Anladım ki , sizin sevgilinizin davranışı bana çok ters , kabıl edilemez gelebilir, ben olsam dayanamam çekemem diyebilirim. Ama aynı zamanda , bem eşimde kş benim tölare edebildiğim hareketlerde size katlanılmaz gelebilir.
Bu yüzden insanların yorumlarını, eleştirilerini bi yere kadar dikkate almak lazım. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil., bizlerde değiliz...
Iste bazi seyleri gozlemleyince ben napiyorumda diyorsun bir yerde..o ona agir gelmiyo ama ben yasasam deliye donebilirim.benin ki hicbir sey diyosun dedignz gibi belki o da bana ayni seyi diyordur : ))

Ben daha 15 gunlük evliyken eşimle öyle bir kavga ettik ki götur beni babamin evine diye aglamaktan beter olmustumokadar uzerime gelmisti ki dayanamamistim.ben babamin evi gotur beni dedikce esimde sen benim karimsin asla seni birakmak diye bagariyordu bana ilk 6 ay bayagi kavga etmistik tartismistik. ama su 8 9 ay dir masallahimiz var hic kavga etmedik. zamanla oturuyor insanlar yaşanilanlar oyüsden kimsenin hayati muhteşem değil. alttan almayi bileceksin kısacası mutlu olmak istiyorsan herseyi gorup duymayacaksin
Oyle oluyor iste ama karsi taraf kendi yasantisina bakmadn yorum yapiyor halbu ki saygisizlk yoksa birbirine telafi edilmeyecek sey de yok bana gore

Oyle oluyor iste ama karsi taraf kendi yasantisina bakmadn yorum yapiyor halbu ki saygisizlk yoksa birbirine telafi edilmeyecek sey de yok bana gore
Biz doğu görevindeydik 3 yıl. Benim ailem istanbul da, yanlarına senede bir gidebiliyordum, eşim yalnız göndermek istemiyordu. Bunu konuştuğumuz bi komşum ben olsam gelemem öyle adama , ağız vermek gibi olmasın ama boşarım dedi bana. Gel gelelim bu komşunun kocasıyla olan kavglaarını apartmanda bilmeyen yoktu. Adamın ağza alınmayacak küfürler ettiğini hepimiz duymuştuk, o yüzden bi gülümsedim, Allah dağına göre kar veriyor işte dedim sadece. Konunuzu okuyunca o geldi aklıma direkt :))

Herkes cok mutlu herkes cok asik..herkes hic sorunsuz hayat yasiyor..mesela evlenirken hep karsisinda ki fedakarlik yapti.10 senelik arkadasim cocugun neler yaptigi ortada ama gıkı cikmadi ben de saf saf her seyimi anlatirdim mesela..en son siddetli bir kavgam oldu hayatimdaki insanla kendime baktim bana o birak,kestir at diyenler yillarca alttan alarak yuruttu iliskisini nisanlandi evlendi..anladim ki hicbir erkek karisinda dirdirci surekli hatalarini yuzune vuran birini istemiyor cok sevse bile.ilk kez farkli hissediyor ve davraniyorum ben de.dirdiri biraktim laf sokmalarimi biraktim 1 haftadr oyle iyiyiz ki ..kotu olunca telefonlarimi bile acmak istemeyen adam simdi kendisi ariyor..yine kavga etsek yine kapatir gunlerce cunku bizim gibi degiller cabuk pes edip yoruluyorlar.
cogu kadin bunu ogrenmis disariya esi ya da sevgilisi ustune dusuyor gibi yapip ozunde her seyi yutan, gururuna dokunacak seyleri bile yutan tipler..

Herkes cok mutlu mu evlendi ? kavga gurultu yasayip evlilikte mutlu olan yok mu? (saygiyi yitirmeden tabi ) herkes sahiden boyle mutlu asık mi??
Valla erkekler oyle bi cins ki carsida saglam alirsin evde curuk cikar.. ama curuk alip saglam etmek biraz risk almak demek be yawrum :) milyonda bir belki

Back
X