• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şortlu kız ve sevgilim!!!

sevgilinizde itiraz etmeden resim cekip gonderdimi size ? bunu bir erkek yapsa ne ima ediyorsun sen diye cingar cikmisti. siz sevgilisiniz belki ilerde evleneceksinizde omur boyu bu praranoylami yasayacaksin. biraz guvenin birbirinize.

Kızın peşinden gitti sonra sen aldıklarını çek dedin diye markete giremezmi daha iyi kurmalisin eksik kalmış bence kıskançlık yapiosan Tam yap otobüsten indiği anda arayıp eve gidene kadar açık kalmasını istemeliydin. Eve girince de cekmeceleri aç kapa falan yada görüntülü aramak daha mantıklı. Kıskançlığın dibine vurdum
Hayır aradan bi 10 dk falan geçti evdeyim diye mesaj attı ben o zaman fotoğraf attım fotoğrafı da evlerinin mutfağında çekmiş

Daha bugün üye olmuşsun elifi nereden biliyorsun "elif"?
Başka bi hesabım var bunu diğer mesajlarda söyledim sadece bu konuyu açmak için başka bi hesap açtım elif yanlış bilmiyosam evliydi

Herkese merhaba.Bugün sevgilimle otobüse bindik ben oturdum o yanımda ayakta kaldı otobüse baya uzun boylu kisa şortlu bi kız bindi.Sevgilim kızı görmedi bundan eminim kız sevgilimin tam arkasında ayakta durdu böylece sevgilim kızı yine goremedi.Kız sevgilimin inmesi gereken duraktan bir durak önce indi sevgilimde bana ben bu durakta iniyorum markete gidicem canım abur çubuk bişeyler istiyo dedi ve indi bende eve gidince aldıklarının fotoğrafını at dedim attı neden fotoğraf istediğimi sordu bende uzun boylu kısa şortlu kızla aynı durakta inmen çok fazla dikkatimi çekti dedim ve baya ağır seyler söyledim bana nasıl böyle bi iftira atarsın ben otobüste kız falan görmedim dedi ve ben bana guvenmeyen kadınla birlikte olmak istemiyorum dedi sizce ben haksizmiyim?Kusura bakmayın en kisa bu kadar yazabildim
Gunahini almissin. Otobuste kiza bakmamis bile. Gozunle gormussun gibi ispatlamaya calismmissin ozur dilemelisin.

Ne kadar absürd davranışlarınız var. Bu kadar çiğlik az gördüm hayatımda. Gidin tedavi olun bence.

Back
X