Konsantre deterjanlar için fazla. Fazla kullanmamak iyidir deterjanı.
Benim cildimde sivilceler oluşmuştu bir ara. Doktorun ilk söylediği
çamaşır yıkarken kullandığın deterjan miktarını azalt, banyoda saçını
şampuanda bekletme, liflenirken doğal sabunlardan kullan, bulaşık
deterjanını elinle direkt temas ettirme. Ne kadar az kimyasal, o kadar
sağlık.
valla çorap don ütüleyenlere helal olsun diyorum.
ben çamaşır yıkayıp asmayı hatta ütü yapmayı bile severim ama maalesef keyif alarak yapacak vaktim olmadığı için kasıyo.
nevresimleri üstten ütülerim zaten buhar kazanlı kullandığım için tek geçiş yeterli oluyo normal kıyafetlerin hepsini ütülerim.
eşim işi gereği sürekli klasik giyindiği için bolca gömlek oluyoo % 80 i beyaz dertlerimden biri bu çok iyi beyazlatamaıyorum ama arkadşalar hep 90 derece demiş ben 70 ten fazla hiç yıkamadım.
çamaşır suyununda çamaşırı yıpratacağını düşündüğüm için hiç koymadım.
çorap ütülemem ama eşimin atletlerinin önünü ütülerim gömlek giydiği için içinde buruşuk belli olmasın diye.
pofff kadın olmak zor zor...
Haklısın bunu göz önünde bulundurucam aslında bana az bile geliyordu çünkü çamaşırlarım güzel koksun istiyorum kullanmadığım yumoş kalmadı ben de belkim bu seklikde güzel kokar diyordum ama ona ragmen makinadan çıkardığımda ancak burnuna sokacaksın ki kokuyu alasın
bahsettıgın yumusatıcının fıyatı nedır?
baurada bende camasırları sert bır sekılde ıkı uc kere cırpıp oyle asarım :)
6 lt 9 lıra ımıs ınt baktım sımdı cnaımPahalı değil. Vernel ve Yumoş zaten başı çekiyorlar fiyatta.
Ama benim aldığım onlar gibi değil. Makul yani. Tam net fiyat
veremiyorum, ay başında toplu alışveriş yapıyoruz. Unutuyorum
o yüzden.
Özellikle vernelin kokusu çamaşırlar kuruduktan sonra değişiyor ve çok kötü kokuyor gibi geliyor bana.
Ben onun için dalin kullanıyorum, çamaşırlar kuruyor, ütülüyorum, kaldırıyorum, tekrar giyeceğim gün elime alıyorum hala misler gibi bebek kokuyor, tavsiye ederim. Fiyat olarak 6 lt. si 14-16 olarak değişiyor.
bende yenı balkonuma tel yaptırdım
her ıkı balkonumda cam balkon ıle kapalı
25 lıraya demırlerı dogramacıya yaotırdık
bosuna ezıyet cekıyormusuz
telde camasırlar cok yakın oldugu ıcın kuruması zor oluyor
sımdı 5 makınalık yerım var :))) 6 bile olur
Bu arada bende bir soru sormak istiyorum. Yorganların yüzlerini nevresimleri yani yada battaniye yastık kılıfı vs gibi şeyleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz ?
Perdeleride ne sıklıkla yıkıyorsunuz ?
battanıye valal ben kaza oldukca yıkıyorum
nevresım 10 gun 1 hafta bazen 15 gun duruma baglı ama 15 gun olunca canım sıkılıyor
perdelerı valla ben yenı aldık evlenırken yıkadık
sımdı 2 camıma yenı perd eyaptırdım yenı evımıze tasındıkta yıkamadan astık ben bugun yarın yıkamak ıstıyorum
herhalde yılda 2 kere fılan yıkarım veya yılda 3
Bu arada bende bir soru sormak istiyorum. Yorganların yüzlerini nevresimleri yani yada battaniye yastık kılıfı vs gibi şeyleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz ?
Perdeleride ne sıklıkla yıkıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?