❓❓Pms belirtileri veya adet belirtileri ortadan kalktı ❓❓

Celikkf

Çocuk Gelişimci Hanım
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
887
388
18
Kizlar yumurtlamadan sonra adet öncesi sendrom belirtilerim vardi. Sivilceler meme hassasiyeti pelvik ağrı akıntı vs. Bugün regl günüm olmadim fakat kasık ağrım dışında tüm belirtiler gitti. Sizce gebelik olabilir mi ? Testim negatif.

Bende bu ay tam tersi adete iki gün kalaya kadar belirti olmadı . Sonra başladı dedim heralde hamileyim her ay adetten bir hafta önce başlar 2-4 gün kala belirtilerim yok olur adet olurdum. Ama malesef tam gününde yine adet oldum. Adetim gecikmediği için hiç test yapmadım 10 aydır deniyorum. Adetim bir hafta geçmeden test yapmam diye söz verdim kendime. İnş hamilesinizdir

Ayy ben hic dayanamıyorum ya nasil dayaniyorsunuz maşallah bende de biraz tersi durum ne oluyor anlayamıyorum

Ayy ben hic dayanamıyorum ya nasil dayaniyorsunuz maşallah bende de biraz tersi durum ne oluyor anlayamıyorum
Heralde hayal kırıklıgına uğramaktan cok korkuyorum görmemeyi tercih ediyorum. Bormalde geciken adetlerim bile saat gibi vaktinde olmaya başladı cocuk isteğinden spnra şaka gibi

Normalde bende de öyle ama bu ay yumurtlama gecikti diye reglim de gecikecek sebebini bildiğim halde gebe miyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…