soru problemi

Keske olsa da herkes kendi hazirlasa ama ortak olmak zorunda
Sen biraz yumusak davranmissin sanki. Yeni geldigin icin kotu izlenim birakmak istemiyorsun belki. Biraz sert ol. Bu sorular olacak de. Sonucta sen ondan 5 yil daha tecrubelisin. Boru degil. Ozel sektor olsa maaslarinizin arasinda uçurum olurdu. Ustunluk taslamasi gereken sensin.

İşte bu yüzden ortak sınav sevmiyorum.

Sınavları paylaşsanız da soruları en az 10 gün önceden birbirinize gönderseniz olmaz mı?
9-10lar birinizin olsa, 11-12ler birinizin.
Biz öyle yapıyorduk, ama yine birsürü problem tabii.

Titizlenmeniz de hiç abartı değil bu arada.
En çok vakit harcadığım şeylerden biridir sınav hazırlamak, belki sonuç değişmeyecek ama vicdanım rahat öğrencilerin hakkına girmiyorum diye.

Karsi taraf sorumsuz ve aksi. Sizde disiplinli ve titiz davraninca catismissiniz. Normal yani. Olabildigince ortak yapmamaya calisin huzurunuz icin.

hocam kusura bakmayın ama zümrenizi bunaltmışsınız, sanki tek aklında tutması gereken sizinle ilgili konular gibi olmuş.Belgeleriniz mi kayboldu internette yüzlerce çalışma sayfası, konu anlatım kağıtları, videolar var.Akıllı tahta ile ilgili sorun da aynı şekilde video sitelerinde onu kullanmak için eğitimler bulunuyor.O bana akıllı tahtayı biliyorum diye üstünlük taslar havası var demişsiniz ama arkasından mesleki deneyiminizden bahsetmişsiniz ve ben sizinde bu deneyimden dolayı baskın olmayı istediğinizi düşündüm.Soruları evde hazırlayıp getirseniz, hocam bakın deseniz sorun falan kalmayacak.

hocam kusura bakmayın ama zümrenizi bunaltmışsınız, sanki tek aklında tutması gereken sizinle ilgili konular gibi olmuş.Belgeleriniz mi kayboldu internette yüzlerce çalışma sayfası, konu anlatım kağıtları, videolar var.Akıllı tahta ile ilgili sorun da aynı şekilde video sitelerinde onu kullanmak için eğitimler bulunuyor.O bana akıllı tahtayı biliyorum diye üstünlük taslar havası var demişsiniz ama arkasından mesleki deneyiminizden bahsetmişsiniz ve ben sizinde bu deneyimden dolayı baskın olmayı istediğinizi düşündüm.Soruları evde hazırlayıp getirseniz, hocam bakın deseniz sorun falan kalmayacak.
O üstünlük kurmaya,daha iyi bir ögretmenmis gibi hissettirmeye calisana kadar aklimdan mesleki tecrubemi ona karsi ön plana cikarmak bi kez bile gecmedi.inan yapmis olsaydim o sekilde davranamazdi zaten...Tecrube olayini özellikle belirtmemin sebebi karakterini daha iyi anlamaniz ve aramizdaki problemin baslangicinin sorulardan öncesine dayandigini anlamaniz içindi.....Ha bu arada akilli tahtayi kullaniyorum ama yeterli veri ,slayt vs.yoktu elimde..okulun ilk günlerinde veriler konusunda yardim talebim oldu ama, birkaç tavrindan sonra bir daha talebim olmadi.kendim yeniden arsiv olusturmaya calisiyorum vakit buldukca...

Sınavları paylaşsanız da soruları en az 10 gün önceden birbirinize gönderseniz olmaz mı?

En çok vakit harcadığım şeylerden biridir sınav hazırlamak, belki sonuç değişmeyecek ama vicdanım rahat öğrencilerin hakkına girmiyorum diye.
Sanirim cok zümreli okullarda calismamis.onun da etkisi var diye dusunuyorum.zümreyle soru nasil hazirlanir bilmedigini dusünüyorum.size katiliyorum sinavlar ustunde titizlikle çalisilmasi gereken bir konudur.Bircok ögrencinin hakki söz konusu sonucta .... Elimizden geleni yaptigimiz halde bile hatalar oluyo ki, üstünkörü hazirlanan bir sinavi düsünemiyorum....

Bu iyi bir fikir olur gerçekten.sorularimi hazirlayip on gün önceden göndereyim.o da incelesin ben de....aslinda istedigim tam da buydu.....biz daha önce calistigim okulda aynen böyle yapiyorduk.sorularimizi hazirlayip oturup içinden ögrenci seviyesine uygun olanlari seçerdik.hiç de problem yaşamadik....vicdanimiz rahat bir sekilde sinavlarimizi yapardik.....

Bence siz haklısınız ,öğrencilerin seviyesini bilip buna göre soru sorulmalı tabi.Kendi yardım etmeye çalışmamış doğru düzgün,sonuçta ortaksa birlikte karar verilir .Hem ayrıca öğretmenlik mesleğinde titiz olunmalı zaten.Öylesine bir meslek değil bu.Sizin suçunuz yok ki.

Karşı taraf vakit ayırmamış, söz verilen zamanda gelmemiş ;
Size de kendisi son ana kaldığı için soru beğenmedi olayı kalmış. Bi dahakine daha tedbirli olur evde de yedeklersiniz. Kimileri kaldıramıyor bu durumları aynı branşa 2.hoca...

Back
X