Saç Rengi ve Saç Boyama Soru sormak isteyenler varsa yardımcı olabilirim ????????

Boya hakkında bildiklerimi sizinle de paylaşmak isterim..sorularınız,merak ettikleriniz varsa bekliyorum :16::16:

merhaba benm saçım sarıydı .bakır çikolata istemştm ama annem akosun bakır kumral kahve almıştı çok koyu geldi bana turuncu olmadan hangi renk atsam güzel durur ..diplerde röflemde var yani..şuan kapanmışda olablr..resim eklerim bi ara..fikrilrni beklyrm tşkkrlr..

merhaba benm saçım sarıydı .bakır çikolata istemştm ama annem akosun bakır kumral kahve almıştı çok koyu geldi bana turuncu olmadan hangi renk atsam güzel durur ..diplerde röflemde var yani..şuan kapanmışda olablr..resim eklerim bi ara..fikrilrni beklyrm tşkkrlr..
şuan saçınız bakır kumral kahve mi ? istediğiniz renkle arasında onun arasında bildiğim kadarıyla yarım ton olması lazım ama bazı saçlarda değişim gösterebiliyo tabi ki şuan ki saç renginiz hangisi

selamlar ben uzun ugraşlar sonucu saçlarımı koyu sarı yapmayı başarmıştım dün garnier olia 10.0 alıp boyadım üstüne asıl amacım dip boya ypmaktı saçlarımın orjinal rengi koyu kumral ama istedigimden fazla açtı aslında renk güzel ama ben biraz daha küllü olsun istiyorum cila yapmak istiyorum ama hangi renk ile yapmam gerek onu bilemiyorum suandaki hali bu saçlarımın çiğliği gitsin istiyorumEki Görüntüle 981453

Back
X