soru

caresiz4848

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
33
1
13
Yozgat
Ben cok kıskanç bi kızım sevgilimi arkadaslarimi herseyi ve herkesi cok kiskaniyorum..bazen kıskancliktan gözüm dönuyor..cevremdekileere bu yuzden hep zarar veriyorum..sevgilimlede hep bu yüzden kavga ediyoruz .nasil yenebilirim bunu :-(

Kendinizi severek ve kendinize güvenerek :)

Son düzenleme:
Ben cok kıskanç bi kızım sevgilimi arkadaslarimi herseyi ve herkesi cok kiskaniyorum..bazen kıskancliktan gözüm dönuyor..cevremdekileere bu yuzden hep zarar veriyorum..sevgilimlede hep bu yüzden kavga ediyoruz .nasil yenebilirim bunu :-(

erkeğin kıskancından değil ama kadının kıskancı çok tehlikeli olur..eğer hemcinsini kıskanıyorsa ondan her şey beklenir..sen doktora git

sevgilini neyse de arkadaşlarını,herşeyi kıskanıyorsan sorun var demektir.

Arkadaşlarını kıskanmaya kadar vardırdıysan olayı koşarak doktora git derim.
Kendini geliştir, kendini sevmeye çalış ama zannetmiyorum bu aşamada tek başına bundan kurtulamazsın...

En yakin arkadasim baskalariyla ilgileniyo bnimle ilgilenmiyo diye bilgisayarini bozdum ve elbiselerine ace döktüm :-( ve en kotusu bunu bnm yaptigm aklinin ucuna bile gelmz .artk kendimi kaybediyrm :-(

bunlari gercekten yaptin mi :eek:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıskançlık feci bir şeydir. her şeyın bır dozu vardır, kaçırdıgın zaman sonucları ıyı olmaz :34:
bır ara bende erkek arkadasımın kıskançlıklarından daralmıstım resmen, ciddi anlamda tavrımı koydum
yoksa sonu ayrılık olacaktı.

şunu da bil, kıskançlık ciddi bir kusurdur! eğer dozu yoksa... aşırı kıskanc ınsanları hıc sevmem:19:

Son düzenleme:
En yakin arkadasim baskalariyla ilgileniyo bnimle ilgilenmiyo diye bilgisayarini bozdum ve elbiselerine ace döktüm :-( ve en kotusu bunu bnm yaptigm aklinin ucuna bile gelmz .artk kendimi kaybediyrm :-(

ne olur sen kimseyi sevme çaresiz.. seçtiğin nick bile nasıl bir ruh halinde olduğunu gösteriyor.. senin sevgin etrafındakilere zarar vermeye başlamış.. acilen bir doktora görün yoksa daha farklı zararlar verebilirsin insanlara..

Ayy bole aceli bir vakada bnm kankamin basina gelmişti. Onunda ev arkadasi onu kiskanip butun kıyafetlerine camasir suyu bulamisti. Yazik garibimle iclerinden daha az zatar gorenleri ayikladiydik bir müddet renkleri alacali seyler giymisti. E bir gardrop hemen kirulmuyor hele ogrenciyseniz. Maalesef bende veremediydim bedenler tutmuyor

Back
X