Sorular çalınmış!!!!!!

" kaldı ki iddia edildiği gibi eğitim bilimleri testinde türkçe adlı bir bölüm bulunmamaktadır." hani genel yetenek? 1. oturum falan? bu kadar da safa yatılmaz be

Cemaatte değilim ama beni cemaatten gördüğünüze sevindim.İyi şeylerle anılmak güzeldir..
Bende önlisans kpss için çabalıyorum yani sizin gibi Allah ın izniyle hakkıyla bir yere gelmek isteyen biriyim bende.
Gözlerinizle görmediklerinize inanmayın dedim ama konuyu epey saptırmışsınız.
Ne kadar süredir biz ve siz olduk Türkiyede?
Cemaatte benim normal vatandaş da benim çöpçüsüzde benim doktoruda benim.Masumları korumak için bi guruba mı dahil olmalıyım.
Hiç bi guruba dahil değilim.
Ben Allah ın doğruları gurubuna dahilim sadece.
Yanlış bi anlaşılmayı düzeltmek istedim.Ama sanırım siz diretmekte ısrarcısınız..İnşallah faydam olmuştur doğruları görebilmenizde..

resme dıkkatılce bakılınca zımba ızı goruluyo.. nekadar acıkı sınavdan once bu soruların bırılerıne servıs edıldıgı apacık ortada...!

demek ki neymiş kapı önünde insanları didik didik arayacağınıza, soruyu hazırlayanları gözetlemek daha mantıklı olur...

ösym de böyle bir açıklama yaptıysa ne diyelimki selin hizmet yerine ulaştı mı ulaştı birileri haksız yere bizim önümüze gececek mi gececek....bize ne yapmak düşer...çok canım sıkıldı...

demek ki neymiş kapı önünde insanları didik didik arayacağınıza, soruyu hazırlayanları gözetlemek daha mantıklı olur...

Hiç sorma ya bugun bi de ciddi bişey yapıyolar gibi her yanımızı arıyorlar sorular ortalarda cirit atarken..

siz ve sizin gibi düşünenlerin beni aydınlatmasına gerek yok
Allaha kulluga bu kadar yakınken başkalarına kulluk etmeyi savunmayın aklınızı kullanın gözünüzü açın...

muhendis.
Ben Allah tan başka kimseye kulluk etmiyorum.
Sözlerine dikkat et!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
ösym de böyle bir açıklama yaptıysa ne diyelimki selin hizmet yerine ulaştı mı ulaştı birileri haksız yere bizim önümüze gececek mi gececek....bize ne yapmak düşer...çok canım sıkıldı...

bıze sessız kalmamak duser ses cıkarıp hakımızı aramak duser.. ha bunları yapalım derken kendımızı gozaltında bulabılırız malesef ulkede kım bu haksızları yuksek sesle dıle etırmeye calıssa bı sekılde susturuldu susturuluyor 2 sene oncesıde bunlar yasandı bıkac ay tartısıldı unutuldu...

yazık memleketin haline...sorular çalınıyor, insanların emeğini çiğniyorlar ama kimseden bir tepki gelmiyor..biz böyle sustukça, meydanı başı boş bıraktıkça daha çok sorular çalınır...

öyle malesef haklıyken haksız konuma düşmekte var...

yazık memleketin haline...sorular çalınıyor, insanların emeğini çiğniyorlar ama kimseden bir tepki gelmiyor..biz böyle sustukça, meydanı başı boş bıraktıkça daha çok sorular çalınır...

konuşanıda susturmak için her yerde her koşulda ellerinden geleni yapıyolar bkz :yukarı

muhendis.
Ben Allah tan başka kimseye kulluk etmiyorum.
Sözlerine dikkat et!!!!!!!!!!!!

sizden uyarı alabilecegim bir yaşta değilim
buradaki yorumlara dahil olmak zorunda değilsiniz hele ki şuanda insanlar bişeylerin sancısını yaşıyorken ateşe benzin dökmek hiç mantıklı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…