- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balayına daha çok var :) Ve muhtemelen karısıyken o mikemmel İtalyan erkeklerini görmemi istemez. :) En fazla Bodruma falan gideriz, yurt dışına götüreceğini tahmin etmiyorum. Arkadaşlarının sevgilileri öyle rahat insanlar ki adam bana karşı çok anlayışlı, nişanlıyız bi de. Hakkımızdır diyorum. Gaz verin kızlar bana :))
O bana bunu dedirtecek bi adam değil şükürler olsun..
valla yavru ben bıle heycan yaptım...bence gıt,kafana gore takıl.hayat senın hayatın...oofff tatıl damarım depreşti ...bence annene acitasyon yap anne bıdaha ne zman gıdebılırım kı ıtalyaya gıtmek kolay mı zart zurt az çenenı kullan..ve giiiiiiiiiiiit !!
![]()
gitmeyi kafaya koymuşşsun zaten canım git yüreğini dinle :) annenele konuştun mu bilmiyorum ama ikna edersin inş :)
Simdi gideceksen , gitmesen de olur bence. Nisan ayindan once, Italya soguk, yagmurlu oluyor. Zaten gezemiceksiniz ki, bence gitmenin bir alemi yok. Milano veya kuzeyde bir yerse hava Istanbul gibi oluyor, oyle tarif edeyim. Yani gitmenin bir numarasi olmaz oyle diyeyim :)
Ben 2 kere Martta gittim, hem de guneye gitmistim. Hava sogukcaydi, hem de yagmurluydu, yani gezmekten zevk alamadim.
2 ay ayri duramam dersen git :) Ama amacin gezmekse gitme, balayinda mesela, havalar isinmisken gidin.
Anneniz onaylamazsa gitmeyin bence. Nikahsız hele ki ölüm kalım var. Siz kalın evi döşeyin boya badana işlerini yaptırın eşyalarnızı içinize sine sine yapın.
Anneniz izin verirse gidin derim ne güzel gormuş olacaksınız. Evıde yerlestırın kafanız rahat olsun.insan heyecandan şimdi dese şimdi kalkıp gider eşya alır demi. Allah hayırlı etsin
İtalya konusuna bir şey diyemeyeceğim anne var arada izin vermemesi de ters bir şey değil kendince haklı :) Ev ve eşya konusuna gelince bence evinize döşeyin eşyaları dediğiniz gibi oralarda bekleyeceğine evinizde sizi beklesin. Mayısta evlenecekmişsiniz zaten mutluluklar![]()
oh ne güzel hanım efendi İtalyan olmuş bize gitme diyor![]()
napıyım İtalya'yı? ben aşkımla dolu dolu 2 hafta geçirmek istiyorum 2 ay göremicem zaaten
Tüm mutluluklar sizleri bulsun canlarıım :)
Kadinin ailesi tarafindan istenmeyecegini ve sorun cikacagini bildigi halde diretip sozde sevdigi kadini zor durumda birakan erkek tipi fazlasiyla itici degil mi? Bu tarz insanlara asla guvenmem. Bir kere saygi duymuyor ne size ne ailenize.
Ama hatun , bak son cumlemde ayri duramam dersen git yazdimMadem duramicaksin, git
O zaman, o isle ilgilenirken , sen de gunduzleri kapali yerleri gezebilirsin, ilgini cekerse cok guzel sanat muzeleri var, icinde 3-4 saat gecirebilecegin. Uuzn gideceksen, yemek veya tatli kursuna gitmeye ne dersin?
Alisveris aktivitelerine de gir tabi :) :) Kuzeye bir yere gidiyorsan, mutlaka Milano'ya alisverise ugra derim. 1-2 ay kalirsan, haftasonu kacamagi olarak Como golune gidebilirsiniz. Dag, kar kis, kayak merakiniz varsa, Avusturya da kuzeye yakin. Araba kiralayip Isvicre'ye de kacamaga gidebilirsinizLuzern hem kuzey Italya'ya yakin, hem de muhtesem bir sehir. Kar altinda nasildir hayal bile edemiyorum, bence dunyanin en romantik sehirlerinden biri. Binalari, dogasi, her seyi harika.
http://www.panoramio.com/photo/85788755
Aksamlari da romantik mekanlara gidersiniz, gitmeden once iyice google la derim :) Cogu sehirde cok guzel sempatik kafeler, sirin restoranlar var. Seviyorsan operaya mutlaka mutlaka git derim, opera binalari da cok sahane ve romantik oluyor :) Gitmeden once rezervasyon yaptirman gerekebilir, tarihi ve cok ragbet olanlarda 1 ay onceden rezervasyon gerekiyor zannimca.
En kotu somine basinda oturursunuz, zaten basli basina bir romantik aktivite bu:)
Gözünüz aydınSizin gibi düşünmüyorum. O tarz bi durum sayılmaz bu, ikimize de iyi geleceğini umuyoruz.
Ay ne güzel anlatmışsın canııımm.. Annemden izni kopardık bakalım :) Hayırlı olsun bize. Gelince de evimizi kuracağız.
Annem biraz sıkıntı yaptı ama gitmeden gönlünü iyice alırım inşallah.. Gidelim de hepsi kolay.
Aşkımın ilk gidişi değil, iyi geçeceğine emin hissediyorum.. Kıskançlık krizleri yaşamazsak tabii ki :)
Gözün Aydın vize ve pasaport işlemlerine başlarsın artık.Sizin gibi düşünmüyorum. O tarz bi durum sayılmaz bu, ikimize de iyi geleceğini umuyoruz.
Ay ne güzel anlatmışsın canııımm.. Annemden izni kopardık bakalım :) Hayırlı olsun bize. Gelince de evimizi kuracağız.
Annem biraz sıkıntı yaptı ama gitmeden gönlünü iyice alırım inşallah.. Gidelim de hepsi kolay.
Aşkımın ilk gidişi değil, iyi geçeceğine emin hissediyorum.. Kıskançlık krizleri yaşamazsak tabii ki :)
Gözünüz aydınBeraber gidip beraber mi döneceksiniz? Doya doya ön balayınızı yapın
![]()
Gözün Aydın vize ve pasaport işlemlerine başlarsın artık.![]()