• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorular.....

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
kafamda deli sorularrr......

Son düzenleme:
Bence eşinizdeki dönem dönem olan isteksizlik gibi. Prezervatifi siz alsanız? Belki kullanmaya yanaşır. Siz de sorunun sebebini görmüş olursunuz.

Eğer gündüz çok yoruluyosa etkiler bizide sicaklar etkiledi açıkçası çünkü eşim felaket terliyo sicaklardan ayrıca bu soruyu bize değil eşine sormalisin

Prezervatif almakta utandı diyelim peki takmaktan neden sorun çıkarıyor ki . ?
Yani bu sizin özeliniz , sizden başkası bilemez ve öğrenemez bunu..

eminim kesin başka biri var,
ya da biz nebilelim senin kocanı tarzı cevaplar gelcek..
şimdiden ricam kırıcı olmamanız ve benzer durum yaşayanların tavsiye vermesi..
yoksa zaten herkesin ailevi sıkıntısı farklıdır...

Yorgunluktan olabilir bence. Ben daha yeni evliyim çok sık olması gereken zamandayiz hatta ben iğneyle korunuyorum o konu da da sıkıntı yok ama eşim yorgun olduğunda geri çekiliyor ve açıkça ifade ediyor istiyorum ama kolumu bile kaldircak halim yok diye

Yorgunluktan olabilir bence. Ben daha yeni evliyim çok sık olması gereken zamandayiz hatta ben iğneyle korunuyorum o konu da da sıkıntı yok ama eşim yorgun olduğunda geri çekiliyor ve açıkça ifade ediyor istiyorum ama kolumu bile kaldircak halim yok diye

eşim de çok diyo aynısını...
ama bana tuhaf geliyo, bukadar isteksiz olması....

Tatlım sen al bence..
Ayrıca çok büyük fark yok emin ol, bir çok çeşidi var. Değişiklik olur bence hatta arada kullanmak.
Bence o an asla diye bir şey yok erkek için. Al ve sen tak gerekirse :KK22:

Tabi içine boşalarak devam etmek çok farklıdır bak ona fark yok diyemem..

Tatlım sen al bence..
Ayrıca çok büyük fark yok emin ol, bir çok çeşidi var. Değişiklik olur bence hatta arada kullanmak.
Bence o an asla diye bir şey yok erkek için. Al ve sen tak gerekirse :KK22:

Tabi içine boşalarak devam etmek çok farklıdır bak ona fark yok diyemem..

çok sağol canım tavsiyen için...denicem bunu :KK66:

Gerçekten önemsediğinizi hissettirseniz bile mi geçiştirir? Eğer böyleyse sorununuz sadece cinsellik değil iletişim aslında

Eğer gündüz çok yoruluyosa etkiler bizide sicaklar etkiledi açıkçası çünkü eşim felaket terliyo sicaklardan ayrıca bu soruyu bize değil eşine sormalisin

eşim cinsellik konusunda hiç konuşmaz sadece o esnada biraz konuşabilirsem okadar...
onun dışında gün içerisinde hep kestirme cevap verir kapatır konuyu...

Back
X