2 yil sonunda iliskim bitti.tam 1 yil teklif etti ama icraate koyamadi.ustelik zor zamnlarinda yaninda tek ben vardim.bana seni annemden cok sevdim diyen adam artik sogudum eskisi gibi degilim dusunelim dedi.yediremedim kendime gunlerce ve bitirdim..ofkem var ama bosluktayim.1 aydir aramadi bile.bir de yanima geldiginde 10 kez ozelden biri aramisti kuzenlerimdir dalga gecmek icin ariyolar yanina geldigimi ogrenince dedi bu degisimin altinda bir seyler aramadan edemiyorum..2 yil salak yerine kondum sanki.diger konularima baksaniz goreceksiniz nisan hazirligi yapiyordum ya benn..her sey sogudum lafini duymak icinmis..hep mi yanildim.25 yasindayim ama yasamadigim kalmadi..insanlar cevresi dahil sen bu kizi nasil kandirdin diye sorarken kendini ne zannettirdim?? emek verdim her kavgadan sonra aradim ise girmesni bekledim hayatini duzene sokmasini bekledim 1 yildir yuzugu takti bekledim...bunca zaman insanlari kendimden uzaklastiran ben miyim ? nerde hata yapiyorum ? gecer degil mi? yeniden severim degil mi ?
Bir akrabamiz cok duzgun birini soyluyor 4 gundur icimden gelmiyor..her seey yerli yerinde cocuk kariyer olarakta yas olarakta ama hep onu ararim gibi geliyor onunsa umrunda degildir.. adam 30 yasinda ama hala cesaretsiz..diger cocuga bakiyorm 33 yasinda hayatini duzene koymus..neden yanlis kapida bekledim?
Bir akrabamiz cok duzgun birini soyluyor 4 gundur icimden gelmiyor..her seey yerli yerinde cocuk kariyer olarakta yas olarakta ama hep onu ararim gibi geliyor onunsa umrunda degildir.. adam 30 yasinda ama hala cesaretsiz..diger cocuga bakiyorm 33 yasinda hayatini duzene koymus..neden yanlis kapida bekledim?