Sorulardan bıktım artık

kendilerini bir şey sanıpda hayatımıza dahıl olan her seye sankı fıkrı sorulmus gibi cevap veren onu ılgılendırdıgını sanan ınsanlardan nefret edıyorum benımle ılgılıde salak kadının tekı daha kendısı cocuk ne cocugu yapcak demişti o kadına gıcığım nefret edıyorum ondan

sen yıne ıyısın bebek yapmayı dusunmedıgın bı zamanda sana bu sorular sorulmus..
biz topikce (kıskananlar çatlasın topiği) bu dertten muzdarıbız..
aramızda saglık sorunu olup,cocugu henuz olmayan var,hıcbı sorun olmadıgı halde olmayan var..
ama cevremızdekı ınsanlarda hıc anlayıs yok..sureklı sureklı bebek yok mu? bebek yok mu? dıyıp duruyorlar..
belkı olmuyor,kısırız:S ınsanın özelıyle,duygularıyla böyle oynanmazkı yaa!!
herseyın bı vaktı var,allah bılır nezaman bıze cocuk verecegını..
ben kocamla 8 ay denedım cocugum olmadı,ama kımseye olmuyor dıyemedık,suan dusunmuyoruz dedık..
ve o bebek yok mu? kelımesı yerı geldı oyle canımı yaktı kı!!
en son kaynanam 'barı bı doktora gıdınde kusur kımde bılelım' dedı bana..kocamın haberı olmadan..(bu lafı kocam duysa,dusunemıyorum ne olacagını!)
ve o gece okadar agladım allaha yalvardım kı anlatamam..
ertesı aya hamıle kaldım allah tarafından!
ve okadar mutluyumkı bu ısın doktora gıtmeme fırsat kalmadan çözulmus olmasına..
bılmıyorum acaba dinine o kadar duskun olan kaynanam dusunuyor mudur kı; ben degıl allah ne zaman ol derse bu cocuk olur! keske o lafı etmeseydım dıye..
o degılde hamıle kaldım o bebek yokmu dıyenler bırden yok oldu..
sankı herkese benım hamıle oldugum vahıy olarak ındı:S
bıde sankı sız bakacaksınız,nedır bu ınsanların bebekle kafayı bozmaları anlamıyorum!!
bu konuda konustukca tekrardan doluyorum..o sıkıntılarım gelıyor aklıma..
tabı hepsı ceket atınca hamıle kalanlardan oldugu ıcın halden anlamıyorlar:S

Eeee bebek ne zaman peki ??

Düşünmüyormusun ??

Dermişim :)))))))

hahaha deme bence :D:D

Benim anlamadığım bunu soranlarında yaşı oldukça büyük ve bu insanlar ne cüretle bu kadar özele burun sokabiliyorlar onu anlamıyorum

bi tanesini seçip herkesin ortasında güzelce cevabını verip oturtcaksın bak bakalım başkası cesaret edip sorabiliyor mu

aynı taksım meydanı muhabbeti gibi olacak :)

adını deliye çıkartmak bazen yarıyor aslında insanlar istedikleri gibi davranamıyorlar öyle olunca sağın solıun belli olmaz diyerek temkinli yaklaşıyorlar.

yok canım hepside genc 22 yasında 3.cocugunu kucagına almıs calısmayııp birde cocukarını kayınvalıdesıne baktıran cocuk yapmayı marıfet sanan ama yaptıktanm sonra ılgılenmeyen ınsanlar

Arkadaşım iyi senin annen ve kayınvaliden sormuyormuş, benim onlarda soruyor, hatta o da yetmiyor annemin iş yerine gelenler soruyor annem de bana yetiştiriyor,

annem: bilmem kim hanım geldi bugün sordu senin kız çocuk düşünmüyor mu diye
ben : tasası ona mı düşmüş anneeee
annem : ben zaten dedim bizimkiler tembel, rahatlarına düşkün daha yapmazlar diye
ben : :53::53::53::53: sağol anne

Kaynanam zaten ayrı bi alem her hafta mütemadiyen bebek yok mu daha der:27::27::27:

anneannem istiyor ama öye baskı yapar gibi degıl ama anneanneme kızamam benı o buyuttu sayılırbı torun cocugu görseydım ölmeden falan dıyor canım benım annem ve kayıvalıdemde ıyıcene bir gezın tozun hersey sıradanlastıgında yapıverırsınız evın nesesı gelır dusuncesındeler

biz seninle aynı dönemlerde evlenmiştik sanırım. haziran 2011 gelinleri:)

walla bir isteksizlik var bu haziran gelinlerinde anlamadım gitti.

bizde düşünmüyoruz çocuk. ama soranlar gerçekten çok can sıkıcı.

ben aslında çok istiyorum bebeğimiz olmasını ama farklı sorunlar iş madddiyat olarak hazır değiliz malesef:(

soran çok oluyor ben de biz daha yeni evliyiz, 5 yıl içinde değerlendireceğiz diyip geyiğe sarıyorum.
bir kere de eşimin tarafından alakasız bir kadın sordu.
bu bizim karar vereceğimiz birşey HERKESLE konuşmak zorunda değilim diyip lafı ağzına tıktım.
kadın pek bozuldu ama hiç üzülmedim iyi oldu.

bebek rızkıyla gelir diyen oluyor onlara ayrı sinir oluyorum.
nikahta da keramet vardı ama düğünün ertesi günü borçlarımızı ödeyen olmadı diyorum, mecburen susuyorlar.

yani özetle sen o kırılmasın, bu yanlış anlamasın diye düşündükçe kimse seni düşünmüyor.
bir gün bir tanesine ters bir cevap ver gör bak bi daha kimse soruyormu.

kısmetıye gelır gelmesınede ben kendımı hazır hısssetmedıkten sonra ne yapayım..elbet bende bebek sahıbı olmayı ıstıyorum ama o an bu an degıl..dogurupta orda burda sürünmesini istemiyorum annem benden güzeel bakar ama ben bebegımın yanına olmak ısterım 2 yasına kadar bunun ıcınde para bırıktırmem lazım ki ucretsız ızne cıkınca o para bebeğim için yetsin..bilmiyorum yanlısmı düşünüyorum borçların sonu gelmıyor tabı ama ben elımden geldıgı kadar aza ındırgedıkten sonra düşünüyorum ama ndense ınsanlara anlatamıyorum hep birileriyle kıyaslamalar hep eskıden örnek vermeler yok yasın gecıyor 2. ye zaman yok dıyenler sankı 1. dogurup meydana getırdım kaldıkı 2. si

Ovvvv mayyy gaaad sen konu mu actın radyommm görmemişim ben :)

Aynı sorulardan bende muzdaribim yavrukuşum, beraber intihar edebiliriz :1:

evet bebeğim 3-4 gunce actım ama anca bugun girebildim foruma .

benım daha iyi bir fikrim var söyleyenlerı vuralım topuklarından :D

Aslında haklısın, biz öleceğimize onları sakat bırakalım :ssz:

Körü körüne dalmak da aptallık olur tabi ama bu tarz işleri fazla planlamamak da gerek.

Gelin kısmı cemkirmez itaat eder :37: Yerim ben seni Allah daha büyük dert vermesin, öpüyorum seni :)

deşme yaramı elmayra :D ama işin garıbı kaynana demıyo bişiy hep elalem yaa bende senı öptüm bebem :D

ee radyolog çocuk ne zaman:1: ne zaman teyse olcağız:))))))))

kıss patla bna da rahatla.....

yok yok patayacam kişileri tek tek belırledım ..ilk fırsatta :D:D eksık olma cok dusuncelısın canım :D

hahaha deme bence :D:D

yok canım hepside genc 22 yasında 3.cocugunu kucagına almıs calısmayııp birde cocukarını kayınvalıdesıne baktıran cocuk yapmayı marıfet sanan ama yaptıktanm sonra ılgılenmeyen ınsanlar

anneannem istiyor ama öye baskı yapar gibi degıl ama anneanneme kızamam benı o buyuttu sayılırbı torun cocugu görseydım ölmeden falan dıyor canım benım annem ve kayıvalıdemde ıyıcene bir gezın tozun hersey sıradanlastıgında yapıverırsınız evın nesesı gelır dusuncesındeler

kısmetıye gelır gelmesınede ben kendımı hazır hısssetmedıkten sonra ne yapayım..elbet bende bebek sahıbı olmayı ıstıyorum ama o an bu an degıl..dogurupta orda burda sürünmesini istemiyorum annem benden güzeel bakar ama ben bebegımın yanına olmak ısterım 2 yasına kadar bunun ıcınde para bırıktırmem lazım ki ucretsız ızne cıkınca o para bebeğim için yetsin..bilmiyorum yanlısmı düşünüyorum borçların sonu gelmıyor tabı ama ben elımden geldıgı kadar aza ındırgedıkten sonra düşünüyorum ama ndense ınsanlara anlatamıyorum hep birileriyle kıyaslamalar hep eskıden örnek vermeler yok yasın gecıyor 2. ye zaman yok dıyenler sankı 1. dogurup meydana getırdım kaldıkı 2. si

canım benım sen baya bunalmışsın bellı ama takma bence ayrıca borç ödiyimde öyle çocuk yapıyım dıye beklıyosan benım borçlarım bıtıcegı yerde artıyor umarım senınde basına aynısı gelmez ılk cocugunun yanında olamayabılırsın bu senın elınde olmayan şartlar yuzunden olabılır ama ıkıncıyı sen buyutursun bence istiyosan yapmalısın cevrendekı ınsanlar bu soruu soranlar bızım cocugumuz olmuyor cevabını beklıyolar bencede

ah be radyolog :27:

niye kafanı takıyosun sorarlaaaar sorarlarda sorarlar

fala sen bana sorulanları tavsiyeleri duysan onlar tek tek boğaz köprüsündem atarsın herhal :27::27:

hele son 1 haftadır şunu yapmak istiyorum :41: :41: :41:

bi kaç örnek :

bi köy varmış o köyde bi kutu mu ne varmış

oraya elimiz attığımızda bi avuç toprak alıyomuşuz bu toprağın içinden eğerki çocuk olacaksa buğday tanesi vb. şeyler çıkıyormuş olmayacakda boş toprak

heee böcekte çıkabiliyomuş

ne çıkarsa bahtına bunu yiyecekmişim :53::1:

şaşırmakla birlikte bana böcek çıkar bende ömrü billah yemem o böceği dedim güldüm geçtim

ki böyle şeylere itimat etmediğimizde üstüne basa basa belki 10 kere söylemişimdir o teyzeye ama nafile bende dalgaya vurdum artık

başka bir örnek

gebe kiraz

evliyaların yattığı bir köy var

ki ziyarete gitmeyi çok istediğim bi köy

ama bir kez nasip oldu
şimdide çok gitmek istiyorum

ama işte bi gebe kiraz dedilerya içimdeki bütün feyzi öldürdüler

ki gidince herkesin söyleyeceği şey gebe kirazada sarılaydın olacak:31:

ha gidecem duamı edecem ama onlardan istemeyeceğim tabiki dilekğimi isteğimi

ama işteee bu insanlar

sende boşver benim bu yazdıklarım varya son 1 haftada dinlediğimin çeyreği değil

boşveeer

ayyyy daha neler neler

canım benım sen baya bunalmışsın bellı ama takma bence ayrıca borç ödiyimde öyle çocuk yapıyım dıye beklıyosan benım borçlarım bıtıcegı yerde artıyor umarım senınde basına aynısı gelmez ılk cocugunun yanında olamayabılırsın bu senın elınde olmayan şartlar yuzunden olabılır ama ıkıncıyı sen buyutursun bence istiyosan yapmalısın cevrendekı ınsanlar bu soruu soranlar bızım cocugumuz olmuyor cevabını beklıyolar bencede

canım borc var fazla degıl ama bende cocuk istiyorum tabiki olursada pekte güzel bakarım ama ben ilk zamanlarında yanında olmak isterim bebegımın yanı bunun içinde 2 yıl ucretsız ızın almam lazım ve bunun ıcınde bebegım ıcın para bırıktırmem lazım hepsi bu

ah be radyolog :27:

niye kafanı takıyosun sorarlaaaar sorarlarda sorarlar

fala sen bana sorulanları tavsiyeleri duysan onlar tek tek boğaz köprüsündem atarsın herhal :27::27:

hele son 1 haftadır şunu yapmak istiyorum :41: :41: :41:

bi kaç örnek :

bi köy varmış o köyde bi kutu mu ne varmış

oraya elimiz attığımızda bi avuç toprak alıyomuşuz bu toprağın içinden eğerki çocuk olacaksa buğday tanesi vb. şeyler çıkıyormuş olmayacakda boş toprak

heee böcekte çıkabiliyomuş

ne çıkarsa bahtına bunu yiyecekmişim :53::1:

şaşırmakla birlikte bana böcek çıkar bende ömrü billah yemem o böceği dedim güldüm geçtim

ki böyle şeylere itimat etmediğimizde üstüne basa basa belki 10 kere söylemişimdir o teyzeye ama nafile bende dalgaya vurdum artık

başka bir örnek

gebe kiraz

evliyaların yattığı bir köy var

ki ziyarete gitmeyi çok istediğim bi köy

ama bir kez nasip oldu
şimdide çok gitmek istiyorum

ama işte bi gebe kiraz dedilerya içimdeki bütün feyzi öldürdüler

ki gidince herkesin söyleyeceği şey gebe kirazada sarılaydın olacak:31:

ha gidecem duamı edecem ama onlardan istemeyeceğim tabiki dilekğimi isteğimi

ama işteee bu insanlar

sende boşver benim bu yazdıklarım varya son 1 haftada dinlediğimin çeyreği değil

boşveeer

ayyyy daha neler neler

bir daha sorarlarsa biz beceremedık nasıl yapılr gösterınde yapalım dıyecem :D

Back
X