sorularım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi hikaruiwamoto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hikaruiwamoto

Ziyaretçi
hamilelik için cinsel ilişkide orgazm olmak spermlerin yumurtaya daha da ilerlemesini sağlıyormuş internetten okudum orgazm okurken spermler yumurtaya daha hızlı ulaşıyorlarmış cinsel ilişkiden sonra sperm akınca vajinadan hamile kalınıyor mu sperm akınca hamilelik şansı düşüyormuş öyle gördüm nette

sence gereksiz mi endişe ediyorum

hamilelik için cinsel ilişkide orgazm olmak spermlerin yumurtaya daha da ilerlemesini sağlıyormuş internetten okudum orgazm okurken spermler yumurtaya daha hızlı ulaşıyorlarmış cinsel ilişkiden sonra sperm akınca vajinadan hamile kalınıyor mu sperm akınca hamilelik şansı düşüyormuş öyle gördüm nette
orgazm olmak su acidan onemli.. kaslarin kasiliyor ve rahimin ice dogru ceken bir hareketi olusuyor dikkat ettiyseniz.. video izlerseniz spermin yolculuguyla ilgili, rahim icinde her sey spermi yumurtaya ulastirmak icin yonlendirir. rahim ici doku disaridan iceriye dogru dalgalanir ve spermi yukarilara yumurtaya dogru tasimaya calisir. ama orgazm olmadan da gebe kalan milyonlarca kadin var. ilk sart degil yani.

disari akan da sperm degil meni. %95 i meni sividir, spermi tasir rahime aktarir.. %5 i spermdir o sivinin. erkek bosaldiktan 15 sn kadar sonra spermler coktan cok icerilerde yumurtaliga dogru yola cikmis olur. geri gelen sivinin hic bir onemi yoktur. yine de acele edip hemen ayaklanmamak lazim. belli bir sure uzanip sonra dus alinabilir.

Back
X