sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

nasıl yani ikinci üyelikmi
evet canım ikinci üyelik
Allah seniiiiiiiiiiiii
kekledin beni
bende sazan gibi atladım evlimisin bekar mı
demek buldun nickini
hayırlısı olsun hadi
sil baştan...
evet ya sil baştan 2011 güzel yeni sil baştan
kız delüü bende sabahtan beri merak ediyorum bu geceyeli nie üyeliği iptal ettirdi diye

nihanım msj atacakdım sana ama zor buluyom topikleri filan yeni yeni ekliyorum hepsini bombooş kulanıcı panelim sipaydime de msj adıcaktım onada yazarım birazdan.sen nasılsın neler yapıyosun

niye ikinci üyelik gereğini duydun canım

sen çalışıyor musun?
unuttum
vaktim olmuyor derken?
nişanlısında şekerim??

yok çalışmıyorum belli vakitler ayırdım kendime gündüz tv annem sohbet akşam da pc başında geçiriyorum vaktimi bütün gün nette olmak istemiyorum yani sıkıntı basıyo beni bir süre sonra akşam kkda vaki geçirmeyi daha çok seviyorum evet nişalıyım temuzda kısmetse düğün

niye ikinci üyelik gereğini duydun canım

bir konu açmıştım aşk hikayem diye kda bi kaç akrabağm vardı konuyu görmüşler takip edliyorum hissine kapıldım fikirlerime ortak olmalarını istemedm bundan sonra miensera öptüm bebikler

evet cnm yazın olacağını biliyorum düğününün..
tabiki sürekkli pcdede olmuyor
ama mesela ben tek başımayım bütün gün..
annm falan olsa bende kalmam ama yalnız olunca kendimi dinliyorum..
mesela kalkacm işimi yapacam sonra dinlenmeye gene gelecem
kanepede dinleneceğime buraya gelirim ne yapyım(
yalnızlık zor...
işlerimide dün bitirdim bugunde öyle ekstra
ee ne yapayım bütün gün..
eşmsizde gezmeyi seven biri değilim.
öyle fatura alış veriş için çıkıyorum tek bazen...

ben de evlendiğimde yanımda kimse olmayacağından vaktimin büyük bir kısmını burada geçiririm zaten ailemle az bir zamanım var onlarlada vakit geçirmek istiyorum.akşamlarıda burdayım zaten kkyla

nihanım msj atacakdım sana ama zor buluyom topikleri filan yeni yeni ekliyorum hepsini bombooş kulanıcı panelim sipaydime de msj adıcaktım onada yazarım birazdan.sen nasılsın neler yapıyosun
anladım canım hayırlı olsun yeni adın
iyiyim canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…